Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Στα κάγκελα οι φαντάροι για τις Άδειες που δεν μας δίνουν! ΟΜΗΡΟΙ και ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ

 

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΗ
Απαιτούμε από το ΓΕΣ την άμεση απόλυση των 8μηνων της 364, τη χορήγηση της άδειας του κορονοϊού σε όλους και την άμεση απόφαση για την 365 και τις μέρες που δικαιούνται επειδή δεν πήραν άδεια ορκωμοσίας. 
Δίνουμε καθημερινά μάχη για να πάρουμε τις άδειες μας. Απαιτούμε ισότητα και αξιοκρατία.
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
Ναι και σου λένε ότι δεν υπάρχει άδεια κορωνοιού και άμα βρεις την διαταγή να τους την πας

Συνάδελφοι, σε όλη την Ελλάδα "μας έχουν πεταμένους" .
Όπως το γράφουν και τα παιδιά από την Σάμο: συνεχή Επιφυλακή και μέτρα για το θεαθήναι για τον Κορονοιό.
Ποια "εθνική ενότητα"...
Μεγάλα λόγια για να κρύψουν την εξόντωση μας, την εκμετάλλευση μας μέχρι να πέφτεις κάτω από την κούραση...
Δεν τους νοιάζει! Δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει για εμάς.
Παιδιά, αντιδράστε.
Μαζί να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα μας.
Βγείτε Παραπονούμενοι στην Αναφορά, ζητήστε Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Να πάρουν τηλέφωνο οι γονείς σε διοικητή, Ταξίαρχο, Στρατηγό.
Επικοινωνήστε με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΕΜΩΝ  άμεσα θα πάρει Αγωνιστική Πρωτοβουλία. 
Δεν Σκοτώνουμε-Δεν Σκοτωνόμαστε για τα συμφέροντα τους.
ΟΧΙ στις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα.
Δεν θυσιαζόμαστε εμείς για την TOTAL-EXXON MOBIL, Λάτση-Βαρδινογιάννη. 
Σε Ομηρία οι Φαντάροι με την Επιφυλακή χωρίς τέλος!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Σε συνεχιζόμενη ομηρία βρίσκονται χιλιάδες συνάδελφοι φαντάροι, καθώς από τον Ιούλιο υπάρχει αναστολή χορήγησης αδειών, με κύρια αιτία την ένταση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού. 
Βέβαια υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθώς την ώρα που το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό βρίσκεται –στην πλειοψηφία των περιπτώσεων- τύποις σε επιφυλακή, τα σπασμένα τα πληρώνουν οι φαντάροι. 
Εδώ και μέρες το ΓΕΣ έχει άρει με διαταγή, που έχει φτάσει σε κάθε μονάδα, την αναστολή αυτή. 
Παρ' όλα αυτά η εκάστοτε διοίκηση των μονάδων μεταφράζει την κατάσταση κατά το δοκούν, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να κόψει αυτά που δικαιούνται οι φαντάροι. 
Λόγω πανδημίας και δύο μηνών καραντίνας εντός στρατοπέδων, το ΓΕΣ με απόφασή του είχε χορηγήσει μέρες άδειας στους στρατευμένους, όπως επίσης και για τον ίδιο λόγο στη σειρά του Μαρτίου, που δεν είχε δοθεί άδεια ορκωμοσίας, υπήρχε η δέσμευση πως αυτές οι μέρες θα δοθούν εντός της θητείας. Ακόμα να θυμίσουμε πως η Α’ ΕΣΣΟ απολύεται μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, ενώ για τη Β και Γ ΕΣΣΟ πλησιάζει η απόλυση για όσους είναι μειωμένης θητείας (6μηνοι και 8 μηνοι). 
Παρόλα αυτά καθημερινά φτάνουν συνεχόμενες καταγγελίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας (από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο κι από την Ήπειρο μέχρι την Κρήτη), ότι στην πλειοψηφία των μονάδων με διάφορες προφάσεις, προσπαθούν να δώσουν μόνο τις κανονικές μέρες που έχει υπόλοιπο ο κάθε φαντάρος (και που αν δεν τις πάρουν ο ΕΣ θα πρέπει να τις πληρώσει) και να φάνε τις άδειες που με αποφάσεις του ΓΕΣ έχουν δοθεί όλο το προηγούμενο διάστημα. 
Χαρακτηριστικό του μεγέθους της κοροϊδίας είναι και η εικόνα που φτάσει από την 96 ΑΔΤΕ και μια σειρά μονάδων της Αττικής (όπου συνάδελφοι έχουν έρθει με μετάθεση μετά την παραμεθόριο), ότι τα βύσματα παίρνουν κανονικά τις άδειές τους μαζί με επιπλέον μέρες τιμητικών. Συνάδελφοι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μόνο με αγώνες κερδίζεται ακόμα και το πιο αυτονόητο στου παράλογου τη θητεία. Όλοι αυτοί που μας μιλάνε για εθνική ομοψυχία και μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας, βολεύοντας τα βύσματά τους, είναι αυτοί που μας βλέπουν σαν αναλώσιμους χωρίς δικαιώματα. 
Συνάδελφοι βγαίνουμε μαζικά παραπονούμενοι απέναντι στην κοροϊδία. Εάν δεν λυθεί η αδικία ζητάμε ακρόαση με τον αμέσως ανώτερο ιεραρχικά. Εάν η κοροϊδία συνεχίζεται, ζητάμε ακρόαση για να βγούμε παραπονούμενοι στον Ταξίαρχο. 
Δε θα σκοτώσουμε-Δε θα σκοτωθούμε για τις ΑΟΖ και τα Κοιτάσματα
Δεν Πολεμάμε-Δεν θυσιαζόμαστε
για την Ελληνική Ολιγαρχία-την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ
Στέλνουμε καταγγελίες και δημοσιοποιούμε την κοροϊδία στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων. Να θυμίσουμε πως καθετί που κερδήθηκε ακόμα και μέσα στην καραντίνα, κερδήθηκε από την πάλη χιλιάδων φαντάρων σε όλη την Ελλάδα, μαζί με το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος και την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου