Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Γιορτή Ενόπλων Δυνάμεων: ο Μαχόμενος Ελληνο-Ορθόδοξος πολιτισμός την εποχή του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού


Μητσοτάκη-Τσίπρας κάνουν ότι ακριβώς κάνει και ο Ερντογάν
ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 
απάντηση σε ΣΤΡΑΤΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ
Έτσι επιχειρούν να μας Φανατίσουν για να γίνουμε κρέας στα κανόνια τους
Δεν είναι μόνο οι Μιλιταριστικές και εθνικιστικές φανφάρες.
Είναι κάτι βαθύτερο.
Η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ πιάνει το μαύρο νήμα από το βάθεμα της Στρατιωτικοποίησης και της διάδοσης του Ελληνο-Ορθόδοξου αφηγήματος, με βασικό άξονα ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ που τόσο συστηματικά αναπαλαίωσαν οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...
-και ας μην ξεχνάμε ότι ο Τσίπρας με τον Καμμένο νομιμοποίησαν την έξοδο του Στρατού από τα στρατόπεδα που τον έκλεισε η Μεταπολίτευση, με πρόσχημα "τον κοινωνικό ρόλο του Στρατού" που απογείωσε την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων και τον έστειλε να στήνει Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Προσφύγων-...
για να δώσει το Ιδεολογικό και Πολιτικό πλαίσιο του Ισραήλ των Βαλκανίων  που συγκροτούν.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν απαντά μόνο στις ανάγκες του ακροδεξιού της κομματικού ακροατηρίου και πολιτικού πελατολογίου, αλλά με ταξικό μίσος που ανέδειξε στις 17 Νοεμβρίου ενάντια στον κόσμο της εργασίας και τα κοινωνικά κινήματα και κάθε μέρα εναντίον των προσφύγων, διατυπώνει το εθνικό πλαίσιο της ταξικής επίθεσης και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών που εξυπηρετούν τους στρατηγικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου.
Το Σάββατο λοιπόν, 21 Νοεμβρίου 2020, ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου (Προστάτιδας των Ενόπλων Δυνάμεων) ο Στρατός, εγγυητής της Ασφάλειας της αστικής τάξης και των επενδυτών, αιχμή του δόρατος ενάντια σε εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό, σε κάθε ασύμμετρη απειλή της αστικής οικονομίας και κερδοφορίας.... 
έρχεται στο Σύνταγμα, στο Κοινοβούλιο για να προβάλλει την 3χιλιετή δράση του, όπως μας λένε οι συντηρητικοί και αντιδραστικοί εμπνευστές του οπτικού αφιερώματος  που προβάλλεται στην εξωτερική πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής.
Και όμως είναι αυτός ο Στρατός που απειλεί τους φαντάρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη καθώς στρώνει το χαλί στον Κορονοιό.
Αυτός ο Στρατός "που δεν χωρά η Δημοκρατία" όπως μας λέει ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος.
Αυτός ο Στρατός που καταπιέζει και εκμεταλλεύεται τους φαντάρους, που πολεμά και Επαναπροωθεί τους πρόσφυγες-μετανάστες, που υπερ-εξοπλίζεται και γεμίζει με χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες για να κατοχυρώσει ΑΟΖ, Ενεργειακά Κοιτάσματα, τον έλεγχο θαλάσσιων δρόμων ενέργειας-εμπορίου σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Απέναντι σε αυτόν τον αστικό στρατό του Εθνικισμού, του ρατσισμού και της πολεμοκαπηλείας πρέπει να σταθεί το Αντιπολεμικό κίνημα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου