Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Καλούμε τους Συνφάνταρους να γυρίσουν την πλάτη στους Αμερικανούς ΦΟΝΙΑΔΕΣ-Δεν τους Υπηρετούμε και Δεν Συμμετέχουμε στις Ασκήσεις!

Έργα σε υποδομές και ένταση ασκήσεων με ΗΠΑ υπέγραψε το ΓΕΕΘΑ στο πλαίσιο της εφαρμογής της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας (MDCA). Ουσιαστικά πρόκειται για σοβαρή αναβάθμιση του ελληνικού κράτους ως Πολεμικού Ορμητηρίου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ ενάντια σε Ρωσία-Κίνα-Ιράν, εμπλοκή του στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς κατοχυρώνοντας ισχυρή θέση στο πλαίσιο της νέας Αρχιτεκτονικής Πολέμου των Δυτικών Ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στην περιοχή.
Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ, υπεγράφη στο ΓΕΕΘΑ η Εφαρμοστική Διευθέτηση [Implementing Arrangement (IA)] της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας [Mutual Defence Cooperation Agreement (MDCA)] μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, σε συνέχεια της πρόσφατης υπογραφής του 2ου Πρωτοκόλλου Τροποποίησης της την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 στην Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια του Γ΄ Στρατηγικού Διαλόγου μεταξύ των δύο Χωρών.
Η Εφαρμοστική Διευθέτηση την οποία υπέγραψαν εκ μέρους του ΓΕΕΘΑ ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δ3 του ΓΕΕΘΑ Ταξίαρχος Νικόλαος Χολέβας και εκ μέρους της US European Command (EUCOM) o Υποδιευθυντής του J5/8 Ταξίαρχος Nicholas A. Gentile, Jr, προβλέπει την αμοιβαία ανάπτυξη διαδικασιών για την υλοποίηση κατασκευών, βελτιώσεων, αναπτυξιακών έργων, συντήρησης και λειτουργίας των υποδομών που διατίθενται προς χρήση στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ.
Η υπογραφείσα Εφαρμοστική Διευθέτηση θα συμβάλλει μεταξύ άλλων και στην αύξηση της συχνότητας και της διάρκειας κοινών δράσεων μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) των δύο Χωρών στον Ελλαδικό χώρο, παρέχοντας επιπλέον ευκαιρίες συνεκπαίδευσης και βελτίωσης της διαλειτουργικότητάς τους.
Τι ρόλο παίζουν αυτές οι ασκήσεις και οι βάσεις περιγράφουμε στις ανακοινώσεις μας:
Η Θεσσαλία μετατρέπεται σε Ορμητήριο των Φονιάδων Αμερικανών ενάντια στην Ρωσία! Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για την θανάσιμη εμπλοκή του λαού μας
http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/10/blog-post_350.html

http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/11/porter-f-15-110.html

http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/10/blue-flag.html

Με την υπογραφή της συμφωνίας στις ΗΠΑ, παραχωρήθηκαν στους Αμερικανούς οι εγκαταστάσεις:
Το στρατόπεδο «Γιαννούλη» στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα εγκατασταθεί δύναμη περίπου 300 – 400 Αμερικανών στρατιωτικών. 
Το στρατόπεδο «Γεωργούλα» στη Νέα Ιωνία Βόλου, σε συνδυασμό με την παρουσία των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ στην 110 ΠΜ στη Λάρισα και στη βάση της αεροπορίας στρατού στο Στεφανοβίκειο.
Το Πεδίο Βολής στο Λιτόχωρο στην Πιερία, όπου και τα προηγούμενα χρόνια διεξάγοντας συνεκπαιδεύσεις.
Στην Σούδα, το βασικό πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ σε ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου, επεκτείνονται οι εγκαταστάσεις των ΗΠΑ στην αεροναυτική τους, επιτρέποντας τη στάθμευση, διεκπεραίωση και υποστήριξη ακόμα περισσότερων μονάδων και μέσων τους.

Παράλληλα, το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό σκοπεύει να λειτουργήσει δεύτερο Ναύσταθμο στην Κρήτη, όπου θα ελλιμενίζονται οι σύγχρονες γαλλικές φρεγάτες, έχοντας ως πεδίο δράσης τη Μεσόγειο. Επίσης, γίνεται προσπάθεια να αναβαθμιστούν οι πολεμικές βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις να μπορέσουν να λειτουργήσουν για πρώτη φορά το επιθετικό δόγμα του Ενιαίου Πολεμικού Χώρου μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου και αποστολές σε Αφρική-Μέση Ανατολή. 

TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Μας Υποχρέωσαν σε στρατιωτική θητεία λέγοντας ότι είναι καθήκον μας  να υπερασπίσουμε την Άμυνα της χώρας.
Ορκιστήκαμε ότι θα διαφυλάσσουμε την εδαφική ακεραιότητα...
Και τι κάνουμε όμως;
Μας βάζουν να καθαρίζουμε και να Υπηρετούμε τους Φονιάδες Αμερικανούς. Αυτούς που βύθισαν και βυθίζουν στο αίμα τους λαούς για να επιβάλλουν τα συμφέροντα της Υπερδύναμης, προκαλώντας την Καταστροφή των λαών και Προσφυγιά. Το είδαμε στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν....
Μας διατάζουν να φυλάμε σκοπιά στις στρατιωτικές τους εγκαταστάσεις, να βάζουμε πλάτη για να γίνουν οι ασκήσεις και να συνεκπαιδευόμαστε μαζί τους. Μας διατάζουν να γίνουμε Συμμέτοχοι-Συνένοχοι για την επιβολή των επιθετικών τους σχεδιασμών σε Βαλκάνια και Μαύρη Θάλασσα, Μέση Ανατολή και Αφρική.  
Σε ποιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας να συμμετάσχουμε όταν ο μεγαλύτερος Τρομοκράτης είναι οι ΗΠΑ, όταν σύμμαχος των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η Σαουδική Αραβία που χρηματοδοτεί και εξοπλίζει την Αλ Κάιντα και το ISIS.... 
Τι μας νοιάζει εμάς για τον ανταγωνισμό ΗΠΑ-Κίνας;
Τι μας ενδιαφέρει εμάς αν οι ΗΠΑ ή η Ρωσία του Πούτιν αρπάξει τις ευρωπαϊκές αγορές ενέργειας;
Τι έχουμε να χωρίσουμε εμείς με το λαό του Ιράν;
Γιατί είναι εχθροί μας ο λαός του Λιβάνου και της Παλαιστίνης;
Γιατί πρέπει εμείς να σκοτώσουμε και να σκοτωθούμε για τα συμφέροντα των Αμερικανικών και Γαλλικών πολυεθνικών, για να αρπάξει συμβόλαια ο Βαρδινογιάννης, ο Μυτιληναίος, ο Κοπελούζος, οι Έλληνες εφοπλιστές και εργολάβοι; 
Τι κοινό έχουμε εμείς με την Κυβέρνηση της ΝΔ, τους ακροδεξιούς, το σύνολο του αστικού κόσμου και τους Εργοδότες;
Η κυβέρνηση της ΝΔ ισχυρίζεται ότι πρώτο  θέμα είναι η Ασφάλεια
Μα Δολοφονούν 1 εργαζόμενο κάθε τέσσερις (4) μέρες.
Ο Κορονοιός έχει σκοτώσει πάνω από 6000 συνανθρώπους μας και αυτοί έκαναν παρελάσεις και τα χατίρια στην Εκκλησία.
Επτά (7) Αστυνομικοί έριξαν 36 πυροβολισμούς εναντίον άοπλων ανήλικων Ρομά, δολοφονώντας έναν από αυτούς.
Αυτοί πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις, περικόπτουν τα κονδύλια σε Υγεία-Παιδεία που τις Ιδιωτικοποιούν και ταυτόχρονα αγοράζουν όλα αξίας 65 δις ευρώ και προσλαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες για να γίνουν Ισχυρή δύναμη στη Μεσόγειο, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πλουσίων και να γίνουν Χωροφύλακες των λαών από τα Βαλκάνια μέχρι την Αφρική.
Συνφάνταροι μας θέλουν σκλάβους για να τους υπηρετούμε και αναλώσιμους στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους. 
Να κυνηγάμε και να συλλαμβάνουμε τους πρόσφυγες που δημιουργούν οι βρώμικοι πόλεμοι τους.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απευθύνει ένα συγκεκριμένο μήνυμα αγώνα.
Δεν Υπηρετούμε και Δεν προσφέρουμε καμιά Υπηρεσία σε Κανέναν Αμερικανό.
Υπερασπίζουμε συλλογικά και αγωνιστικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Συμμετέχουμε στο Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό ενάντια στις πολεμικές προετοιμασίες και το Αξιόμαχο του Στρατού που έχει αυτή την βρώμικη Αποστολή, ενάντια στον εθνικισμό και τον ρατσισμό, ενάντια στην Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής, ενάντια στις βάσεις και το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και τον Ευρωστρατό που θέλουν να συγκροτήσουν.
Είμαστε ενάντια στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό.
Καλούμε σε Κοινό αγώνα τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία σε Ελλάδα και Τουρκία.
Δε θα σκοτώσουν-Δεν θα σκοτωθούν Τούρκοι και Έλληνες Φαντάροι για τις ΑΟΖ, τα Ενεργειακά Κοιτάσματα και τον έλεγχο των θαλάσσιων δρόμων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους αγώνες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Πρόσφυγες και Μετανάστες

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. 475 ΤΔΒΕΘ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΚΥΡΙΑΖΗ ΜΥΤΙΛΉΝΗ
    ΜΟΝΆΔΑ ΚΌΛΑΣΗ. ΟΙ ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΌ. ΖΟΎΜΕ ΜΙΑ ΜΌΝΙΜΗ ΕΜΠΛΟΚΉ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ. ΕΞΌΔΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΌ Η ΕΝΑ Δ/Ν ΠΑΡΑΚΑΛΆΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΊΣ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ.ΟΛΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΑΣΤΑΜΆΤΗΤΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΎΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΌΨΟΥΝ. Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΏΝΟΥΜΕ ΕΊΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΉ ΚΑΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΆΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗ ΚΆΝΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΊ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή