Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Βάση Π.Α. Άκτιο: Για αυτό το λόγο Αυτοκτόνησε ο 19χρονος σμηνίτης;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Από την πρώτη στιγμή, με ένα μοναδικά άθλιο τρόπο, το ΓΕΑ και το Υπουργείο Άμυνας, επιχείρησαν να υποβαθμίσουν την Αυτοκτονία του 19χρονου σμηνίτη.
Πρόταξαν την Καριέρα Ανώτατων Αξιωματικών, τις προεκλογικές ανάγκες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που δε θέλει να φορτωθεί μια Δολοφονία στρατευμένου, τελικά το Γόητρο του Στρατού.
Τι σημασία έχει η ζωή ενός 19χρονου παιδιού για αστούς πολιτικούς και καραβανάδες; 
Πρόσφατα, γονιός επικοινώνησε με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και η καταγγελία του μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε το πως ο 19χρονος συνάδελφος οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.
Γιατί υπήρξε μια ακόμη Αυτοκτονία, δηλαδή Δολοφονία στρατευμένου από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η Αυτοκτονία συνδέεται άμεσα με το βολικό για την κυβέρνηση και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο κλίμα Πολεμοκαπηλείας, την πρόσδεση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο αμερικανικό άρμα και την εξυπηρέτηση των ΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών.
Και για να μην μας πεις κανείς ότι υπερβάλλουμε, αναφέρουμε σχετικό δημοσίευμα, που απαοδεικνύει την αναβάθμιση της βάσης του Ακτίου. 

Αυτές είναι οι βάσεις που θα έχουν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα
Πλέον οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις αποκτούν και επισήμως μόνιμη παρουσία – εκτός από τη Σούδα – σε άλλα τρία στρατηγικά σημεία της ελληνικής επικράτειας, στη Λάρισα, τον Βόλο και την Αλεξανδρούπολη με στόχο να εξασφαλίσουν καλύτερο έλεγχο στην περιοχή της Μεσογείου και της Μέση Ανατολής. Στον έλεγχο αυτό συνδράμουν και τα ιπτάμενα ραντάρ AWACS που σταθμεύουν στη νατοϊκή βάση στο Ακτιο. Οι εγκαταστάσεις σε Λάρισα, Βόλο και Αλεξανδρούπολη θα χρησιμοποιούνται ως «ορμητήρια» για τα υπερσύγχρονα αμερικανικά UAVs, τα πλοία και ελικόπτερα μάχης.     www.in.gr

Το τελευταίο διάστημα τα μέτρα έχουν αυξηθεί και στην συγκεκριμένη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας επικρατεί ένα Παραλογισμός.
Καλλιεργείται κλίμα γενικευμένης ανασφάλειας και οι σμηνίτες τρομοκρατούνται ότι αν δεν αντεπεξέλθουν στα νέα αναβαθμισμένα καθήκοντα τους και στις υπηρεσίες, θα Τιμωρηθούν.
Η Πίεση είναι πρωτόγνωρη και εξαιρετικά μεγάλη.
Μάλιστα, οι γονείς καταγγέλλουν ότι ανώτερος Αξιωματικός όχι μόνο επιτίθεται συστηματικά και απειλεί τους σμηνίτες, αλλά με την υπηρεσιακή του συμπεριφορά προκαλεί προβλήματα και απίστευτο Άγχος.
Οι γονείς αναφέρουν ότι κάνει το βράδυ εφόδους στους σκοπούς χρησιμοποιώντας το προσωπικό του όχημα και έχοντας σβησμένα φώτα, αποσκοπώντας στον αιφνιδιασμό τους, προσδοκώντας το λάθος και την Τιμωρία τους.
Μάλιστα, τονίζουν ότι πολλές φορές τους λέει λάθος συνθηματικά για να τους μπερδέψει, κάτι που βεβαίως δεν παραδέχεται. 
Όλα αυτά αποτελούν το απόγειο της χείριστης συμπεριφοράς του.

Σε τελικά ανάλυση οι γονείς απαιτούν από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας να σταματήσει να βγάζει αυτές τις απάνθρωπες ανακοινώσεις και να κάνει πραγματικά έρευνα.
Απαιτούν να μην υπάρξει Συγκάλυψη.
Προτείνουν στον Αρχηγό ΓΕΑ αντιπτεράρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά να πάει να ρωτήσει τους σμηνίτες τις πραγματικά συμβαίνει στο Άκτιο.
ΚΑΝΕΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ 

ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
Η ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.
Η απώλεια της ζωής του 19χρονου είναι δραματική συνέπεια του πολέμου εναντίον του Πούτιν τον οποίο τονίζει ότι διεξάγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για το μοίρασμα των ΑΟΖ, των ενεργειακών κοιτασμάτων, των έλεγχο θαλάσσιων και εναέριων διαδρομών σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Η απάντηση των συνφάνταρων μπορεί να είναι μόνο το Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για τα συμφέροντα των πλουσίων, των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες-μετανάστες.
Δεν ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τον κόσμο της εργασίας και τα κοινωνικά κινήματα.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου