Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Γ Σώμα Στρατού: οι φαντάροι πεινούν και οι διοικητές στέλνουν στον Στρατηγό στημένες φωτογραφίες με πλουσιοπάροχα γεύματα;

Στρατηγέ, τέτοιες φωτογραφίες σας στέλνουν οι διοικητές των μονάδων;
Ρωτάμε ευθέως τον Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου, διοικητή του Γ Σώματος Στρατού, να μας απαντήσει πόσα ευρώ αντιστοιχούν σε κάθε φαντάρο για την καθημερινή σίτιση τους με τρία γεύματα και προάριστο.
Τον ρωτάμε αν πιστεύει ότι τα πετσοκομμένα κονδύλια σε αυτή την εποχή της Ακρίβειας μπορούν να εξασφαλίσουν Αξιοπρεπή σε ποσότητα και ποιότητα σίτιση στους συνφάνταρους.
Κυρίως ρωτάμε τον Αντιστράτηγο Κωστάκογλου να μας απαντήσει ειλικρινά αν πιστεύει ότι οι φωτογραφίες που του στέλνουν οι διοικητές των μονάδων να πιστεύει ότι αντιστοιχούν στα γεύματα που πραγματικά προσφέρουν στους συναδέλφους.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει ανησυχήσει  την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ιδιαίτερα, κάτω από την πίεση της δημοσίευσης καθημερινά καταγγελλιών όπου οι συνάδελφοι αναφέρουν ότι πεινούν εξαιτίας της άθλιας σίτισης τους.
Και ενώ οι γονείς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα τεράστια κόστη της στρατιωτικής θητείας, καθώς επιβαρύνονται με ένα επιπλέον ποσό της τάξης των 300-400 ευρώ το μήνα μόνο για να αγοράσουν φαγητό οι στρατευμένοι από το ΚΨΜ ή να παραγγείλουν από έξω.
Το ΓΕΣ και οι Διοικήσεις των σχηματισμών επιχειρούν να λάβουν μέτρα.
Αντί να αυξήσουν τα κονδύλια, προσπαθούν να αυξήσουν τον έλεγχο στις Διοικήσεις των μονάδων, κάτι όμως που δημιουργεί τραγελαφικά γεγονότα.
Μας αποκαλύπτεται επομένως ότι η Διοίκηση του Γ Σώματος Στρατού έχει ζητήσει να την στέλνονται καθημερινά φωτογραφίες με τα γεύματα που προσφέρονται στις μονάδες.
Τι κάνουν οι Διοικητές;
Έχουν διατάξει τους μάγειρες να στήνουν φωτογραφίες με πλουσιοπάροχα γεύματα.
Πρωινά με φέτες τυριών, σαλαμιών, βούτυρα, μαρμελάδες, ροφήματα, δημητριακά, και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς... που φυσικά μόνο σε φωτογραφίες βλέπουν οι φαντάροι.
Γεύματα με κρέατα, κοτόπουλα... που μόνο στα όνειρα τους βλέπουν οι συνφάνταροι. Βεβαίως ο Στρατός φροντίζει να κοιμούνται ελάχιστες ώρες και τα επικίνδυνα αυτά όνειρα περιορίζονται!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πιστεύει ότι οι σκηνοθετημένες φωτογραφίες βολεύουν....
Είναι Δημόσιες σχέσεις, είναι επικοινωνιακή πολιτική, είναι Καριερισμός, είναι το καμουφλάζ Ανώτατων Στρατιωτικών και Υπουργείου που δεν θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Αν όλοι αυτοί ήθελαν να δουν τι συμβαίνει πραγματικά, τι αρνητικά αποτελέσματα έχουν οι αποφάσεις τους θα μπορούσαν να ρωτήσουν τους πεινασμένους φαντάρους.
Θα μπορούσαν να κάνουν αιφνιδιαστικές Επιθεωρήσεις, χωρίς να πέσουν τηλέφωνα ότι ερχόμαστε και ετοιμάστε τα όλα στην εντέλεια...
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να αυξηθούν αποφασιστικά τα κονδύλια που δίνονται για την σίτιση των συνφάνταρων, την συντήρηση και την καθαριότητα των εγκαταστάσεων.
Απαιτούμε να αυξηθεί ο Μισθός των φαντάρων στο ύψος του Βασικού Μισθού.

Μήπως Αντιστράτηγε Κωστάκογλου οι διοικητές σας στέλνουν φωτογραφίες για χλωρίνες και σκούπες;
Στις περισσότερες μονάδες, τα αγοράζουν οι φαντάροι...
Όπως και τα όποια μέσα για την αντιμετώπιση των κοριών...
Ή μήπως δεν το ξέρετε;
Να σας στείλει και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τις φωτογραφίες που βγάζουν οι φαντάροι.
Αλλά ξεχάσαμε: οι συνφάνταροι απαγορεύονται να βγάζουν φωτογραφίες γιατί αυτές μειώνουν το Γόητρο του Στρατού, ακυρώνουν τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και  χαράσσουν το πολιτικό προφίλ των Υπουργών.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου