Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Μαλαματίνα: Συνέχεια του αγώνα μέχρι τη νίκη! Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι τις 31/3

Μαλαματίνα: Συνέχεια του αγώνα μέχρι τη νίκη!
Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι τις 31/3

▸Δεν το βάζουν κάτω οι απεργοί εργαζόμενοι της «Μαλαματίνα»! Σε έκτακτη γενική συνέλευση, την οποία πραγματοποίησαν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου έξω από την πύλη του εργοστασίου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, αποφάσισαν ομόφωνα τη συνέχιση του ηρωικού τους αγώνα με κήρυξη 24ωρων απεργιών από την Τετάρτη 1 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

Όπως τονίζει το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στην επιχείρηση «Μαλαματίνα» η συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων, η οποία έχει «αγκαλιαστεί» από χιλιάδες απλού κόσμου και δεκάδες εργατικές ομοσπονδίες, σωματεία, σχήματα, πολιτικές και τοπικές συλλογικότητες, αποφασίστηκε «ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δεκατέσσερις εκβιαστικές και τρομοκρατικές απολύσεις καθώς επίσης και για την κατάργηση του τμήματος διανομής».

Παράλληλα, η γενική συνέλευση των εργαζομένων «απαιτεί από τη Διεύθυνση της εταιρείας να ανακαλέσει άμεσα τις παράνομες απολύσεις και την απόφασή της για το κλείσιμο του τμήματος διανομής».

Ο αγώνας των εργαζομένων της «Μαλαματίνα», κόντρα στους εκβιασμούς της εργοδοσίας και της κυβέρνησης και την αστυνομική βία, παραμένει ένας αγώνας όλης της εργατικής τάξης που πρέπει να νικήσει. Και στο τέλος θα νικήσει…
Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πριν (4.3.23)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου