Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Πέθανε 20χρονος Ελληνοκύπριος Εύελπις σε άσκηση-ο Στρατός σκοτώνει

Άλλος ένας Νεκρός στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Άλλο ένα νέο παιδί που επέλεξε την επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει ο Στρατός, και θέλησε διαμέσου του πολέμου να βρει διέξοδο στην ζωή του, έπεσε Νεκρό.
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2023 και στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στην Ρεντίνα, o Ελληνοκύπριος Εύελπις ΙΙας, Χ.Γ., ετών 20, έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Κ.Υ Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Ο Στρατός σκοτώνει σε πόλεμο και ειρήνη, εχθρούς και φίλους.
Το Αξιόμαχο και η πολεμική προετοιμασία σκοτώνουν.
Θα μας πουν ότι πέθανε από παθολογικά αίτια;
Δεν είχε κάνει εξετάσεις;
Δεν είχαν εικόνα της υγείας του;

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

4 σχόλια:

  1. Δεύτερος θάνατος Εύελπι μέσα σε λίγους μήνες. Παιδιά που εξετάστηκαν ενδελεχώς για να εισαχθούν. Θα πρέπει να δώσουν σοβαρές εξηγήσεις οι υπεύθυνοι της σχολής και να πάψουν να βαφτίζουν την ανεπάρκεια σκληραγωγια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ δεν είδα γιατρό μονάδος στην Ευελπίδων και κυρίως όπως ξέρω περνάνε εξετάσεις πρώτα υποχρεωτικά στην αρχή και κάθε χρόνο, βρωμάει η κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεύτερος θάνατος Εύελπι μέσα σε λίγους μήνες. Παιδιά που εξετάστηκαν ενδελεχώς για να εισαχθούν. Θα πρέπει να δώσουν σοβαρές εξηγήσεις οι υπεύθυνοι της σχολής και να πάψουν να βαφτίζουν την ανεπάρκεια σκληραγωγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι της άποψης ότι θα έπρεπε να τους κάνουν υγειονομικές εξετάσεις και να αφήσουν τα συστήματα του Γ Ράιχ δηλαδή να ζήσουν η δυνατή γιατί πολύ απλά κανένας δεν είναι άχρηστος και μπορεί να πάει σε άλλο τομέα που θα μπορούσε να διώξει την βρώμα που υπάρχει στο στρατό (όχι όλοι αλλά μερική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή