Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

30η Ταξιαρχία Λαγός Έβρου: Δεν θα βάψουμε τα χέρια μας με το αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
Με οργή και απέραντη θλίψη παρακολουθούμε τη Γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης.
Χιλιάδες άμαχοι νεκροί, κυρίως παιδιά στη μαρτυρική Λωρίδα της Γάζας, στην Δυτική όχθη, χωρίς να μένουμε αδιάφοροι για τους νεκρούς αμάχους του Ισραήλ. Πόσο κουράγιο άραγε χρειάζεται σε όσους συμμετέχουν στο αντιπολεμικό κίνημα του Ισραήλ και αντιμετωπίζουν τις άγριες διώξεις. 
Το τεράστιο αυτό έγκλημα όμως πηγάζει από την Κατακτητική πολιτική του Ισραήλ. Το καθεστώς Απαρτχάιντ βρίσκει την συνέχεια του στους άθλιους Αποικισμούς, ενώ αποκαλύπτεται ότι η διεφθαρμένη Ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ αποσκοπεί στο να διώξει τους Παλαιστίνιους από την Πατρίδα τους ή εναλλακτικά να επιβάλλουν ένα στυγνό καθεστώς κατοχής.
Όλα αυτά ονομάζουν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ και οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της Δύσης εμπλέκονται και συμμετέχουν στη Σφαγή του λαού της Παλαιστίνης γιατί λέει αναγνωρίζουν το δικαίωμα του Ισραήλ στην Αυτοάμυνα...
Και το κάνει αυτό η κυβέρνηση της ΝΔ γιατί έχει υπογράψει δεκάδες συμφωνίες του ελληνικό κράτος με το Ισραήλ για να εξυπηρετήσει τα επεκτατικά του σχέδια στην Ανατολική Μεσόγειο, για να ικανοποιήσει τα στρατηγικά σχέδια Ελλήνων επιχειρηματιών, ενεργειακών εταιρειών και ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Εμείς λοιπόν δεν ταυτιζόμαστε με αυτά τα εθνικά-αστικά σχέδια.
Μας έφεραν υποχρεωτικά στον στρατό και μας διέταξαν να δώσουμε όρκο για την Άμυνα της χώρας, όχι να βάψουμε τα χέρια μας με το αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό και απαιτούμε την ικανοποίηση των ιστορικών αιτημάτων του.
Καλούμε και εμείς σε Αντιπολεμικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στην πολεμοκαπηλεία της κυβέρνησης, τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.
     ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου