Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Γ Σώμα Στρατού: Παρελάσεις ΜΟΝΟ για Άριους Λευκούς Ελληνο-Ορθόδοξους!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί την Κατάργηση των Στρατιωτικών Παρελάσεων, αυτών των άθλιων Μιλιταριστικών Επιδείξεων κληρονομιά του φασιστικού δικτατορικού καθεστώτος Μεταξά!
Οι πανάκριβες αυτές επιδείξεις του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας, των αστικών κυβερνήσεων και της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ Ακροδεξιάς Ντυμένης ως Λέσχες Εφέδρων και Εθνοφύλακες, έχουν ένα πλούσιο εθνικιστικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.
Φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη αποκάλυψαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκάλυψαν ότι εξαιτίας συγκεκριμένης μεθόδευσης του Γ Σώματος Στρατού που είχε την ευθύνη διοργάνωσης της Παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, υπήρξε Αποκλεισμός όλων των Έγχρωμων και Μουσουλμάνων. Κάτι που βεβαίως χαροποίησε ιδιαίτερα τους Ακροδεξιούς Αξιωματικούς στη Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ ΣΣ και στις 194-193 MLRS.
Οι Στρατιωτικές Παρελάσεις είναι μια μιλιταριστική επίδειξη που το κράτος επιδεικνύει το Άριο Ελληνο-Ορθόδοξο προσωπικό του.
Δεν πρόκειται για μια τυχαία επιλογή αλλά για Άτυπη Γενική Κατεύθυνση των Επιτελείων και του Υπουργείου Άμυνας.
Υπάρχει δηλαδή Άγραφος Γενικός Κανόνας που ορίζει το πρότυπο του στρατιωτικοποιημένου τμήματος του Έθνους που παρελαύνει!

Αυτός είναι το σύγχρονο αστικό κράτος του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού.
Ποια Δημοκρατία...
Ποια Δικαιώματα...
Ποια Πολυπολιτισμικότητα...     

Θεσμικός Εθνικισμός, Ρατσισμός και Αποκλεισμός.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Καλά να ήτανε μόνο αυτό εδώ μας έβγαλαν,γιατί δεν ήμουνα όμορφος ....τελικά απορώ στα καλλιστεία είμαι η στο στρατό?ποιος ο λόγος να με βγάζουν όταν δεν μπορείς να πεις κάποιες λέξεις με την προφορά τους ? ποιο είναι το αστείο σε αυτό θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή