Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Απόπειρα Αυτοκτονίας νεαρής σπουδάστριας στην Σχολή Ευελπίδων: Αιτία η συνεχή κακοποίηση και το Μπούλινγκ

Τους είχαμε προειδοποιήσει;
Τον Στρατηγό Διοικητή της ΣΣΕ, το ΓΕΣ, το ΓΕΕΘΑ και το Υπουργείο Άμυνας.
Θα χάσουμε νεαρό σπουδαστή-σπουδάστρια εξαιτίας των βάρβαρων περιστατικών, των επιθέσεων και των καψονιών, του ασταμάτητου μπούλινγκ.
Δεν άκουσαν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αντίθετα, δεν αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη και μιλούν για τα έθιμα στης ΣΣΕ, εντείνουν την χρήση καψονιών για την εκπαίδευση των σπουδαστών.
Να τα αποτελέσματα.  
Αφού έγινε στόχος σπουδαστριών μεγαλυτέρων ετών και της διμοιρίας της, με αφορμή την αδυναμία που εκδήλωσε εξαιτίας τραυματισμού της κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
Που την κακοποίησαν με πρόσχημα ότι δεν μπορούσε η διμοιρία να αντεπεξέλθει στα ανελέητα στάνταρ του Ανταγωνισμού, αντί να  σταθούν δίπλα της και συλλογικά να αμφισβητήσουν τον Παραλογισμό και την Απανθρωπιά της Σχολής Ευελπίδων.
Της έκαναν Μπούλινγκ.
Την καταδίωξαν συνεχώς, κάνοντας Ψυχολογικό Πόλεμο και χαρακτηρίζοντας την "Ντροπή της Διμοιρίας" και "Ντροπή της Σχολής"...
Με συνέπεια να εξωθηθεί στην Απόπειρα Αυτοκτονίας.    
Την προηγούμενη Πέμπτη 14/12, νεαρή πρωτοετής Εύελπις αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια. 
Η 18χρονή ήταν τόσο δυστυχισμένη και απελπισμένη που αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή της με μυοχαλαρωτικά και αντιφλεγμονώδη χάπια που προμηθεύτηκε από τις Υγειονομικές Αρχές της ΣΣΕ. 
Σημασία επίσης έχει το πως αντιδρούν Αξιωματικοί και οι ανώνυμες πηγές του Πενταγώνου.
Είτε δεν παραδέχονται ότι έγινε Απόπειρα Αυτοκτονίας...
Είτε μιλούν για "Ερωτική Απογοήτευση"...
Τίποτε λοιπόν δεν αλλάζει!
Κόντεψαν να σκοτώσουν έναν νέο άνθρωπο και συνεχίζουν τις βάρβαρες επιθέσεις τους.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Τι θα γίνει όμως τώρα που η νεαρή σπουδάστρια επιχείρησε να Αυτοκτονήσει;
Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;
Θα συνεχίσει κανονικά την πορεία της στην Σχολή Ευελπίδων;
Οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αναφέρουν μεθόδευση για να Αποχωρήσει η σπουδάστρια από την ΣΣΕ.
Αφού στείλουν την σπουδάστρια στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να εξεταστεί από Ψυχιάτρους, θα της τεθεί το εκβιαστικό δίλημμα:
ή θα αποχωρήσει μόνη της ή θα τη διώξουν για Ψυχολογικούς λόγους, επιβαρύνοντας την με επιβαρυντικά έγγραφα που θα την ακολουθούν σε όλη της την ζωή!
Για μια ακόμη φορά στον Ελληνικό Στρατό "στοχοποιείται το θύμα και του επιρρίπτεται η ευθύνη".
Άρα, "Όλα Καλά, Όλα Ωραία" στην Σχολή Ευελπίδων!
Με βάση όλα αυτά που έχουν γίνει και μας καταγγέλλονται, ποιο πιστεύεται  ότι θα είναι το πόρισμα της ΕΔΕ και η απόφαση του Στρατιωτικού Εισαγγελέα;
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κανένας νέος να μην καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό.
Θυμίζουμε την καταγγελία μας: 
70 αποχωρήσεις σπουδαστών λόγω των άγριων καψονιών από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

«Σε πρόσφατη ανακοίνωση το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επεσήμανε ότι στο άρθρο του ΥΦΕΘΑ Ιωάννη Κεφαλογιάννη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» με τίτλο «Αλλαγές στη Στρατιωτική Εκπαίδευση σε τρεις κατευθύνσεις», δεν περιγράφονται όλες οι αλλαγές που συντελούνται στις Παραγωγικές Σχολές.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφεται μια σαφή αύξηση των καταγγελιών που έχουν να κάνουν με την αύξηση των καψονιών και γενικά της βαρβαρότητας στις Παραγωγικές Σχολές. Αύξηση της βαρβαρότητας που προκαλεί μαζικό κύμα αποχώρησης σπουδαστών. Είναι σαφές ότι η αναβάθμιση της δράσης του Ελληνικού Στρατού σε αποστολές εκτός συνόρων που σχεδιάζει ο αστικός κόσμος απαιτεί αδίστακτους Μισθοφόρους Στρατιώτες που φέρουν το εθνόσημο και εξυπηρετούν επιχειρηματικές επιδιώξεις αλλά και ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Σε νέα καταγγελία γονιού που έγινε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτεται ότι μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί (70) αποχωρήσεις νέων σπουδαστών. Τη Δευτέρα 27/11/2013 αποχώρησαν και άλλοι.

Ο λόγος είναι τα συνεχή και ολοένα βάναυσα καψόνια. Μάλιστα υπάρχει καταγγελία για σπουδαστή που πρόσφατα κατέληξε τραυματισμένος σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο μετά από καψόνια. Οι καταγγελίες επικεντρώνονται σε τέσσερις (4) βασανιστές 4ετεις σπουδαστές που δρουν ανεξέλεγκτα, με πλήρη Ανοχή καθώς όλοι γνωρίζουν τη δράση τους.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην υπάρξουν καταγγελίες στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Για αυτό υπάρχουν Απειλές και επιχειρείται Τρομοκράτηση των θυμάτων πρωτοετών σπουδαστών προκειμένου να μην υπάρξουν αποκαλύψεις. Επισημαίνουμε ότι τα Καψόνια και οι Βαρβαρότητες είναι καθεστώς στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, αλλά καταγράφεται μια σαφή αναβάθμιση της βαναυσότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και αυτή την καταγγελία από την ΣΣΕ; Τι απαντά ο στρατηγός Διοικητής;
Ευθύνες για τα καψόνια, ότι όλες αυτές οι βαρβαρότητες είναι καθεστώς και ενισχύονται, επιρρίπτονται βασικά σε Ανώτερους Αξιωματικούς. Αν ήθελαν θα τα είχαν εξαφανίσει.
Ας συγκρίνει κανείς την καθημερινότητα που βιώνουν οι σπουδαστές της ΣΣΕ και της ΣΜΥ; Γιατί εκεί δεν υπάρχουν αυτές οι βαναυσότητες; Πολύ απλά γιατί διαφορετικός είναι ο ρόλος του νέου Αξιωματικού.

Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τον Στρατό.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου