Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Λέσχη Αξιωματικών Ρόδου: Κλείνουν την Λέσχη τα Χριστούγεννα ως Εκδίκηση γιατί στελέχη δεν συμμετείχαν σε χοροεσπερίδα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Κλείνουν ανήμερα τα Χριστούγεννα και την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων την Λέσχη Αξιωματικών Ρόδου στερώντας την δυνατότητα στα χαμηλόβαθμα στελέχη του Στρατού, Λιμενικού Πυροσβεστικής κλπ, να γευματίσουν οικονομικά τις Εορταστικές αυτές Ημέρες.
Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε για λόγους Εκδίκησης, για να τιμωρήσει το προσωπικό που δεν δήλωσε συμμετοχή στην υποχρεωτική χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Σχηματισμός.
Επίσης πληροφορίες φέρουν τον μοναδικό οπλίτη μάγειρα της Λέσχης, καθώς ο άλλος απουσιάζει σε εορταστικό γκρούπ αδείας του ΥΕΘΑ, να τον στέλνουν με άλλους οπλίτες στη Λέσχη της Σύμης λόγω της επισκέψεως του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Επιτρέπεται πλήθος οικογενειών στελεχών χαμηλόβαθμων να στερείται την δυνατότητα να περάσουν λίγο πιο οικονομικά τις Εορταστικές αυτές ημέρες, που βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους λόγω υπηρεσιών κλπ για να γίνουν Ανώτεροι Αξιωματικοί αρεστοί στον ΥΕΘΑ Δένδια;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι έχει να απαντήσει ο Στρατηγός;
Τι πάει να κάνει ο Δένδιας στο αμαρτωλό Τάγμα της Σύμης;
Να κάνει δημόσιες σχέσεις και να βγάλει φωτογραφίες για να δείξει το ενδιαφέρον του;
Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε για τους φαντάρους όταν τους αφαιρούσαν τα κινητά τηλέφωνα και τα έψαχναν Παράνομα μετά τις καταγγελίες για τις συνθήκες στο στρατόπεδο;
Έψαξε το ΓΕΣ να δει τι συμβαίνει μετά τις τόσες καταγγελίες;
Για μια ακόμη φορά όμως αποδεικνύεται τι σημαίνει Καριέρα στον Στρατό.
Μια Καριέρα ΟΜΗΡΕΙΑΣ και ΥΠΟΤΑΓΗΣ, είτε είσαι σε Υπηρεσία είτε ΟΧΙ.
Καλούμε την νεολαία να μην καταταγεί στον Στρατό ως Μισθοφόρος Στρατιώτης.
Επίσης, απαιτείται οι Λέσχες Αξιωματικών να αντικαταστήσουν τους φαντάρους που εργάζονται δωρεάν με Υπηρετικό προσωπικό.
Να σταματήσει η Παροχή ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των φαντάρων που περιφέρονται ως Δούλοι στις ΛΑΦ των Δωδεκανήσων ανάλογα τις ανάγκες Δημοσίων Σχέσεων των Αξιωματικών.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Μπα 25 και 26 θα ειναι κλειστά όλα παντού όλες η λέσχες για μετά θα εινάι κανονικά εκτός από 31 που και εκεί επίσης θα ειναι κλειστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή