Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

ΚΕΠΒ ΜΥΠ: Καθεστώς Αδικίας και Ανισότητας-Αξιωματικοί χωρίζουν φαντάρους σε νέους-παλιούς και τους βάζουν να τσακώνονται!

Επιστολή καταγγελίας από φαντάρο στο ΚΕΠΒ ΜΥΠ 
Γράφω από την σημερινή μέρα 21/1/24.
Για όσες μέρες είμαι εδώ, τα πράγματα στην ΜΥΠ είναι πολύ άσχημα.
Με καθημερινούς τσακωμούς μεταξύ νέων και παλιών στρατιωτών.
Οι υπηρεσίες βγαίνουν τελευταία στιγμή, χωρίς να βλέπουν τα προηγούμενα προγράμματα, έτσι ώστε κάποιες φορές κάποιος να κάνει δύο νούμερα πχ το χθεσινό 12:2 και 2:4 με το νέο .
Χωρίς να φάει, μιας και οι μερίδες είναι πολύ μικρές, αναγκάζοντας τους στρατιώτες να χαλάνε τα λεφτά τους στους αυτόματους πωλητές.
Και τα στελέχη να μην δίνουν καμία σημασία αφήνοντας το να περάσει όπως και ο Αρμόδιος Αξιωματικός, ο οποίος υπογράφει μην κοιτάζοντας τα προγράμματα.
Υπάρχει μεγάλη χαλαρότητα από τους Αξιωματικούς και έλλειψη σοβαρότητας σε αυτά τα θέματα που αφορούν τους φαντάρους. 
Οι παλαιοί στρατιώτες βγαίνουν με υπηρεσιακά, τα οποία τα δίνει ο Αρμόδιος Αξιωματικός μόνο στον γραφέα ή σε παλιούς που όταν βγάζουν τα νούμερα αυτοί βάζουν μία ώρα τους οποίους τους βολεύει να βγουν δίχως να ενδιαφέρονται για τους άλλους.
Και όπως γίνεται συνέχεια, ενώ υπάρχει εμπλοκή στην ΜΥΠ που είναι και η μόνη μοίρα από τις τρεις (3), που κάνουν υπηρεσίες οι στρατιώτες. 
Για τις εγκαταστάσεις έχω να αναφέρω ότι δεν υπάρχει καθόλου θέρμανση, καθώς κάποιες φορές παρατηρώ ότι είναι σβησμένα τα καλοριφέρ!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά ο Διοικητής;
Απαιτούμε Ισότητα και Δικαιοσύνη.
Ο Διαχωρισμός των στρατιωτών σε παλιούς και νέους είναι βλαμμένος και πολύ βολικός για τους Αξιωματικούς καθώς κρατά τους φαντάρους διαιρεμένους και αντιμαχόμενους.
Η διαίρεση αυτή είναι δείγμα Υποταγής των παλιών φαντάρων που αντί να συγκρουστούν με την Αδικία και την Αυθαιρεσία των Αξιωματικών έσκυψαν το κεφάλι, υποτάχθηκαν, και τώρα απαιτούν να κάνουν το ίδιο οι νέοι συνάδελφοι τους ώστε να διαιωνιστεί αυτή η άθλια κατάσταση για την οποία ευθύνονται οι Αρμόδιοι Στρατιωτικοί!
Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο Υποταγής για τον οποίο μας εκπαιδεύει ο στρατός για μια ζωή.
Μαζί πρέπει να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ οι φαντάροι, νέοι και παλιοί.
Οι παλιοί πρέπει να μπούνε μπροστά.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Μαζικά Παραπονούμενοι και να ζητήσουν Ακρόαση από Διοικητή, Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Φαντάροι και γονείς πρέπει να δώσουμε τον αγώνα Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Η Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία πρέπει να μειωθεί άμεσα στον ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ.
Πτυχές του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, άμεσα συνδεδεμένο με το Αντιπολεμικό Κίνημα ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Τα στελέχη και αν μιλήσουν δεν γίνεται δουλειά όταν μιλάς σε τοίχο δηλαδή σε αξιωματικό και βασικά ο κάθε Αυδμ εινάι υποχρεωμένος να ενημερώσει τον κάθε Δκτη για τα ωράρια και το πρόβλημα που γίνεται δεν κάθονται για μόστρα και εφόδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή