Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Ναυτικός Σταθμός Λέσβου: Συνεχή τροχαία ατυχήματα και επικίνδυνες συνθήκες-μπούλινγκ ναυτών από Αξιωματικούς

  
Σε ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ περιγράφεται η άθλια κατάσταση που επικρατεί στον Ναυτικό σταθμό Λέσβου.
Με κακή συμπεριφορά συγκεκριμένων Αξιωματικών, ατέλειωτες φωνές και επιπλήξεις στους διαδρόμους σε επίπεδο μπούλινγκ. 
Ατελείωτη οδήγηση, για ώρες, σε επικίνδυνα επίπεδα κόπωσης που οδηγούν σε ατυχήματα. 
Για χείριστα μέτρα ασφάλειας στο λύσιμο, δέσιμο πλοίου, από κακό εξοπλισμό, όπως σωσίβια κατασχεμένα από μετανάστες, χωρίς Lalizas, σφυριχτά και σχισμένα.
Επιπλέον γάντια τα οποία δεν είναι για τέτοιες δουλειές, επικίνδυνα για τραυματισμό και χρησιμοποιούμενα από πολλά άτομα, που μπορεί να δημιουργήσει δερματοπάθειες από μύκητες. 
Υπάρχουν τεράστια ερωτήματα για την τροφοδοσία των ναυτών που γίνεται αέρας ή κόβεται.
Για ποιο λόγο γίνονται αυτά;
Η τροφοδοσία των ναυτών γίνεται κοινή χρήση από συγκεκριμένο Αξιωματικό;
Είναι ένα επικίνδυνο μέρος, με πολύ πίεση και χωρίς εξόδους, με πιεσμένο κόσμο.
Ο καθένας δεν είναι δυνατή προσωπικότητα για να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρά ατυχήματα από τον εγκλεισμό στους 5 τοίχους.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, υπάρχει στέλεχος που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να διαβάζει βιβλίο, χωρίς να δουλεύει τα λεφτά που πληρώνετε από το κράτος.
Αυτές είναι οι αξίες μας από τον ελληνικό στρατό.
Ένα μεγάλο χάος.
Πρέπει να ντρέπεστε.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΝ αυτή την καταγγελία;
Είναι δυνατόν το Υπουργείο Άμυνας να ξοδεύει δις ευρώ για φρεγάτες αλλά οι φαντάροι να έχουν άθλια σωσίβια κατασχεμένα από μετανάστες;
Αποκαλύπτεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό είναι μια άθλια και βάναυση πραγματικότητα είτε είσαι μόνιμος και σε στέλνουν αναγκαστικά στην Ερυθρά θάλασσα να κινδυνεύσεις να πεθάνεις για τα συμφέροντα εφοπλιστών-ΗΠΑ-ΕΕ, είτε είσαι ναύτης και υπηρετείς στην παραμεθόριο.
  Εμείς απαιτούμε από την Ιεραρχία  να παρέμβει.

Αλλά το Υπουργείο Άμυνας προωθεί και προπαγανδίζει το Φιλανδικό μοντέλο μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει τη Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία που απλά σημαίνει Εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων, ναυτών, σμηνιτών.
Καλούμε τους ναύτες να βγουν Μαζικά Παραπονούμενοι.
Καλούμε τους γονείς να Παραπονεθούν στη Διοίκηση της μονάδας και το ΓΕΑ. 
Φαντάροι/ναύτες/σμηνίτες και γονείς πρέπει να δώσουμε τον αγώνα Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Η Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία πρέπει να μειωθεί άμεσα στον ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ.
Πτυχές του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, άμεσα συνδεδεμένο με το Αντιπολεμικό Κίνημα ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com  

1 σχόλιο:

  1. Η Μυτιλήνη γενικά το έχει σε πολλά θέματα και η μόνη λέξει που τους ενδιαφέρει είναι εάν λειτουργη μόνο που το λες ,το πατάς και ένα βάψιμο και σου λέει μια χαρά είναι , άσχετα που μπορεί να πεθάνεις με χίλιους τρόπους και μετά κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα... ρίχνουν το βάρος στους πεθαμένους μόνο προφορικά (ανάλογα το σώμα και η απάντηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή