Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Κείμενο Αλληλεγγύης μητέρας στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων αποτελούν συλλογικότητες που δίνουν τη δυνατότητα σε όσους στρατευμένους αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της θητείας τους να τα γνωστοποιήσουν.

Μεταξύ αυτών που υποστηρίχθηκαν από τον «Σπάρτακο» ήταν και ο γιος μου, ο οποίος και ασφαλώς δεν περίμενε πως η εκπλήρωση των στρατιωτικών του καθηκόντων θα μετατρεπόταν σε εφιάλτη, επειδή μόνο και μόνο προσπάθησε να διαφυλάξει την υγεία του. Ο «Σπάρτακος» ήταν για την οικογένειά μου ένας φάρος ελπίδας μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα που βιώναμε. Μας έδωσε βήμα και φωνή να καταγγείλουμε παραβιάσεις και αυθαιρεσίες της μονάδας του που σε άλλη περίπτωση θα αποσιωπούνταν.

Ζούμε σε μια δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία, αγαπάμε την Ελλάδα, νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες και γι’ αυτό στέλνουμε τα παιδιά μας να υπηρετήσουν την πατρίδα χωρίς δισταγμό. Αυτό , όμως, δε σημαίνει ότι είμαστε διατεθειμένοι να εθελοτυφλούμε όταν παραβιάζονται τα δικαιώματά τους. Ο «Σπάρτακος» είναι για εμάς ο δίαυλος μεταξύ της νομιμότητας και της αυθαιρεσίας.

Για αυτό τον λόγο αιτούμαι την απόσυρση κάθε κατηγορίας και την παύση της δίωξης σε βάρος του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» και της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ

Ανδρομιδά Ελευθερία, Νοσηλεύτρια στο Κ.Υ. Λαυρίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου