Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΝΑΤΟ: Αλβανός συνταγματάρχης Διοικητής σε Ελληνικό εκστρατευτικό τμήμα! Τώρα κλαίνε όλα τα φασιστάκια

Άραγε ποιος ξεχνά τις ελεεινές, εμετικές ρατσιστικές και απάνθρωπες κουβέντες, που διέδιδαν οι γνωστοί-άγνωστοι στρατιωτικοί των φασιστικών πυρήνων σε Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού, στην 193 και στην 194  MLRS....
Μετά το τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη, αυτό το ωμό και αποκρουστικό κυβερνητικό Έγκλημα, όταν μεταξύ των θυμάτων ήταν και η σπουδάστρια της ΣΑΝ, οι φασίστες στρατιωτικοί έλεγαν "έλα μωρέ και τι έγινε; Μια Αλβανίδα λιγότερη..."
Ή ποιος ξεχνά την ρήση του Ακροδεξιού Αξιωματικού στη Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού, όταν υποστήριζε ότι "οι Αλβανοί άνδρες είναι για τα χωράφια και οι Αλβανίδες για τα μπουρδέλα...". 

Πως τα φέρνει όμως η ζωή.
Το ελληνικό τμήμα που συμμετέχει στην πολυεθνική δύναμη του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία, βρίσκεται υπό τις διαταγές Αλβανού Συνταγματάρχη!
Είναι οι Έλληνες Μισθοφόροι Στρατιώτες που έβαλαν λυτούς και δεμένους προκειμένου να πάνε στη Βουλγαρία για να εισπράξουν τα επιπλέον χρήματα.
Άραγε μοιράζονται τις εμετικές απόψεις των φασιστικών πυρήνων σε Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού, στην 193 και στην 194  MLRS;
Είναι γνωστό ότι ο εθνικισμός και ο ρατσισμός κυριαρχούν στους Μισθοφόρους Στρατιώτες.
Που για τα λεφτά όμως τα κάνουν όλα...
Άλλα υποστηρίζουν και άλλα κάνουν όταν τους κουνήσεις μπροστά στο πρόσωπο μερικά χρήματα.
Μια παλιά συνήθεια που είχαν και οι παππούδες τους Ταγματασφαλίτες όταν Εξαγοράζονταν από τους Γερμανούς Κατακτητές και υπό τις διαταγές Γερμανών και Ελλήνων Ακροδεξιών Αξιωματικών μακέλευαν αγωνιστές της Αντίστασης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου