Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

21ο Σύνταγμα Τακτική Διοίκηση Πλάτη Έβρου: Στήνουν νέο πόλεμο κατά των προσφύγων χωρίς να υπάρχουν πρόσφυγες!

Και ξαφνικά η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που μια βδομάδα πριν τις εκλογές αποκαλύφτηκε ότι διαπραγματεύονταν με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπάιντεν να μετακινήσει στην Ελλάδα εκατοντάδες πρόσφυγες για να αποθαρρύνει τα λαθρεμπορικά κυκλώματα της Λατινικής Αμερικής -από κρύο χιούμορ σχίζουν- ξεκίνησε νέο πόλεμο κατά των Προσφύγων στον Έβρο.
Επείγουσα Διαταγή από το 21ο Σύνταγμα της Τακτικής Διοίκησης στην Πλάτη Έβρου έκανε Συναγερμό και ανέβασε στο επίπεδο ασφαλείας τρία (!)
Από εκείνη την στιγμή τρέχουν όλα τα περίπολα με κράνος, πλήρη εξάρτηση, κατεβασμένα μανίκια (φυσικά), επιγονατίδες και επι αγκωνίδες!
Σε στρατιωτικά οχήματα που η θερμοκρασία σκαρφαλώνει στους 70 βαθμούς, αφού όποιο καινούργιο όχημα έχει φύγει για Κόσοβο.
Κανένας δεν δικαιολογεί αυτή την νέα δραματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Κανείς δεν λέει τίποτε.
Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά διατάχθηκαν όλοι να φορούν μέσα στο καύσωνα FULL FACE....

Όμως αυτή την περίοδο πρόσφυγες στον Έβρο δεν υπάρχουν!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από λίγες μέρες επανέφεραν στο προσκήνιο τον συνταξιούχο στρατηγό, πρώην ΑΓΕΕΘΑ, Φλώρο, για να θυμίσει τον ρόλο του στον πρόσφατο πόλεμο στον Έβρο.
Και όλα αυτά συμβαίνουν καθώς η κυβέρνηση της ΝΔ, μετά την οδυνηρή της εκλογική ήττα κάνει Ακροδεξιά στροφή, επαναφέρει τα ζητήματα Ασφάλειας (τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα), σχεδιάζει Ανασχηματισμό, με πιθανή ενεργοποίση του Φλώρου.
Βέβαια, σε αυτό το αντιδραστικό πλαίσιο παρεμβαίνει και ο Καριερισμός Αξιωματικών που για να γίνουν αρεστοί και να ανέβουν Ιεραρχικά, πατάνε στις πλάτες μας, χωρίς να νοιάζονται για τίποτε. 

Αποδεικνύεται ότι θύματα της αντιπροσφυγικής κυβερνητικής πολιτικής δεν είναι μόνο οι πρόσφυγες, αλλά και οι διώκτες τους.
Αντιπροσφυγική πολιτική που εργαλειοποιείται  από την κυβέρνηση της ΝΔ προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον εργαζόμενο λαό μας από τα καυτά κοινωνικά προβλήματα και να προσεταιριστεί ξανά το απάνθρωπο Ακροδεξιό της Ακροατήριο, στο οποίο κυριαρχούν άλλοι τυχοδιώκτες αδίστακτοι αστοί πολιτικοί.
Ας τους γυρίσουμε την πλάτη.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ τια τα συμφέροντα Ελλήνων επιχειρηματιών, ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ Πρόσφυγες και Μετανάστες

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου