Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ προς τους ένστολους Έλληνες πολίτες, ναύτες

ΚΑΛΕΣΜΑ προς τους ένστολους Έλληνες πολίτες, ναύτες

Μποϊκοτάζ στο Ισραήλ 
• Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα 
• Όχι στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή 
• Καμία ελληνική εμπλοκή στους στρατιωτικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ- ΕΕ για τα συμφέροντα των εφοπλιστών

Ένστολοι Έλληνες πολίτες, ναύτες!

Το πιο διαλεχτό παιδί των Ελλήνων αγωνιστών του 21, ο Ρήγας Φεραίος, έγραψε στο Σύνταγμα της Ελλάδας που οραματίζονταν: «Απαρνούνται (οι ‘Έλληνες) και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησιν εις τους τυράννους». (άρθρο 120)

Σήμερα η κυβέρνηση αντίθετα από την προτροπή του Ρήγα, σας στέλνει να προστατεύσετε τυράννους και διεθνώς καταδικασμένους σιωνιστές δολοφόνους! Δίπλα στους παγκόσμιους δυνάστες τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ.

Η ελληνική κυβέρνηση έπειτα από απαίτηση των εφοπλιστών (ΕΕΕ) και των ΗΠΑ – ΕΕ εμπλέκει την χώρα μας και το στρατιωτικό προσωπικό στα επικίνδυνα πολεμικά παιχνίδια αυτών των δυνάμεων για να αυγατίζουν τα εφοπλιστικά κέρδη.

Τρεις φορές η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» κινδύνευσε από πυραυλικές επιθέσεις, ενώ 4 Ναυτεργάτες έχουν πέσει θύματα (νεκροί) αυτών των συγκρούσεων στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας.

Επικαλούμενη η κυβέρνηση της ΝΔ σας στέλνει να προστατεύσετε τους σιωνιστές δολοφόνους, όταν οι λαοί όλου του κόσμου κόντρα στην επιλογές των κυβερνήσεων τους, εκφράζουν καθημερινά την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των Παλαιστινίων, βρίσκονται σταθερά στο πλευρό τους, απαιτούν να σταματήσει η γενοκτονία, οι βομβαρδισμοί, να αποχωρήσουν τώρα τα κατοχικά στρατεύματα του Ισραήλ από όλη την παλαιστινιακή γη, να αποκτήσει η Παλαιστίνη το δικό της ανεξάρτητο κράτος.

Αυτές τις μέρες που κορυφώνεται η απίστευτη τραγωδία του Παλαιστινιακού λαού της Γάζας (το σύγχρονο Μεσσολόγγι) με την ισραηλινή «τελική λύση» εθνοκάθαρσης να υλοποιείται από το Ισραήλ που έχει ήδη δολοφονήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και τραυματίσει επίσης δεκάδες χιλιάδες, βρισκόμαστε εδώ στην Σαλαμίνα για να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να αποσύρει κάθε υποστήριξη, στρατιωτική ή διπλωματική στη συμμορία των δολοφόνων.

Παράλληλα, καλούμε εσάς, τα στρατευμένα παιδιά του λαού και αφού σκεφτείτε ως ελεύθεροι άνθρωποι, αφού δείτε την αποστολή σας σε έναν άδικο πόλεμο, να αρνηθείτε να πολεμήσετε και να εκτεθείτε σε κινδύνους είτε για τα συμφέροντα των εφοπλιστών είτε για τα συμφέροντα των εχθρών της ελευθερίας, ενάντια στον κατατρεγμένο παλαιστινιακό λαό ο οποίος παλεύει και αγωνίζεται για τη λευτεριά του και τον διωγμό των δυνάμεων κατοχής από την Παλαιστίνη.

Καμία εμπλοκή της χώρας μας στην σφαγή στη Γάζα

ΟΧΙ στην αποστολή της φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα

Λευτεριά και Νίκη στον παλαιστινιακό λαό

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου