Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΡΦΑΝΑ ΑΦΓΑΝΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ

«Δικάστε με για εγκλήματα πολέμου».Πραγματικά, είναι βαρετές οι ομοιόμορφες ανακοινώσεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για την «ανθρωπιστική δράση» τους στο Αφγανιστάν στο πλαίσιο της ιμπεριαλιστικής αποστολής της ISAF. Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι Έλληνες Μισθοφόροι βρίσκονται εκεί για να φτιάχνουν δρόμους, γεφύρια και σχολεία, γεγονός που ερμηνεύει και τις μηδαμινές απώλειες μεταξύ των Ελλήνων Μισθοφόρων.
Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός της εκτέλεσης μιας τετραμελούς οικογένειας από τις Ελληνικές δυνάμεις της ISAF τον Νοέμβριο του 2005, όταν το όχημα στο ποίο επέβαιναν θεωρήθηκε ύποπτο και ας έρθουμε στην τρομερή ομολογία ενός στελέχους του ελληνικού στρατού που υπηρέτησε το 2005 στο Αφγανιστάν.
Πρόκειται για τον σμήναρχο εν αποστρατεία της πολεμικής αεροπορίας κ. Αντώνη Φορλίδα, ο οποίος προσφεύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ζητώντας να τον δικάσουν για εγκλήματα πολέμου, που διέπραξε στο Αφγανιστάν!
Ως γνωστόν, ένας από τους ρόλους που είχε ανατεθεί στο ελληνικό εκστρατευτικό σώμα που συμμετέχει στις κατοχικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ ήταν ο έλεγχος του κρίσιμου αεροδρομίου της Καμπούλ.
Ο κ. Φορλίδας ήταν το 2005 στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Καμπούλ ως προϊστάμενος τηλεπικοινωνιών.
Σύμφωνα με τις συγκλονιστικές του καταγγελίες, που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας, στο δεύτερο όροφο του κτιρίου αυτού, οι Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις είχαν βάλει 50 παιδιά σαν ανθρώπινη ασπίδα για να μην χτυπήσουν τον πύργο ελέγχου οι Ταλιμπάν.
Οι δυνάμεις της ISAF εκτελούσαν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο μετατροπής των ορφανών Αφγανόπουλων σε ανθρώπινες ασπίδες που αποδεικνύεται από το ότι οι πράκτορες των Αμερικανών είχαν διαδώσει το γεγονός στους Ταλιμπάν για να μην γίνει στόχος το αεροδρόμιο της Καμπούλ, το οποίο χρησιμοποιούνταν και ως στρατιωτική βάση από τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ.
Η συμμετοχή του ελληνικού στρατού στα Νατοϊκά εγκλήματα και η γνώση της δραματικής καθημερινότητας που βιώνει ο αφγανικός λαός μπορεί να αποκρύπτεται από τις κυβερνήσεις και την ενσωματωμένη δημοσιογραφία των δυτικών ΜΜΕ, προκαλούν όμως συχνά τεράστια κρίση συνείδησης στα στελέχη που απάρτισαν αυτές τις αποστολές.
Ο σμήναρχος Αντώνης Φορλίδας συγκλονισμένος από όσα είδαν τα μάτια του, γεμάτος τύψεις και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα ορφανά, τη δυστυχία των οποίων βίωσε, από την ημέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα δεν μπορεί να ησυχάσει.
Προσπάθησε επανειλημμένα να γνωστοποιήσει τι πραγματικά σημαίνει νατοϊκή κατοχή του Αφγανιστάν και αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι το 60% των αμερικανικών και νατοϊκών  επιδρομών στο Αφγανιστάν καταλήγουν σε μαζικές δολοφονίες αμάχων.
Κάτω από το βάρος των τύψεων καταλήγει να πει ότι «Δεν πατούσα εγώ το κουμπί, αλλά έκανα το έγκλημα να συμμετέχω σε αυτές τις δολοφονίες και γι' αυτό τώρα ζητάω να δικαστώ και να φυλακιστώ ως εγκληματίας πολέμου»!
Βεβαίως, η γεμάτη ανθρωπιά στάση του βρίσκεται σε εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία από την στάση που κρατούν οι κυβερνήσεις των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, οι πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες που έστειλαν και στέλνουν χιλιάδες Μισθοφόρους, εξοπλισμένους με τα πιο σύγχρονα και καταστροφικά όπλα να καταστείλουν την αφγανική αντίσταση, δολοφονώντας συχνά αμάχους και παιδιά.
Στο Δικαστήριο της Χάγης θα έπρεπε να δικαστούν αυτοί και όχι μόνο οι Μισθοφόροι εκτελεστικά όργανα. Θα έπρεπε να σταλούν και να καταδικαστούν οι ελληνικές κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, των Σημίτη-Καραμανλή-Παπανδρέου και οι αρχηγοί των Επιτελείων.
Αυτό που όμως έχει σημασία είναι να τερματιστεί η νατοϊκή κατοχή.
Πρέπει να απαιτήσουμε την άμεση αποχώρηση των ιμπεριαλιστικών στρατευμάτων τον ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ από Βαλκάνια-Ιράκ-Αφγανιστάν-Αφρική.
Την άμεση επιστροφή των ελληνικών στρατευμάτων που βρίσκονται εκτός συνόρων, την έξοδο της χώρας μας από ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και τη διάλυση τους.
Ούτε ένα ευρώ για αποστολές εκτός συνόρων και πολεμικούς εξοπλισμούς.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου