Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΤΩΡΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

Απίστευτες είναι οι καταγγελίες που έφτασαν στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων από γονείς των οποίων τα παιδιά υπηρετούν στο 180 ΜΚΒ-Δ' Πυροβολαρχία Ριτσώνας.
Οι γονείς όχι μόνο εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τα όσα υφίστανται οι φαντάροι στην συγκεκριμένη μονάδα, αλλά δηλώνουν αιφνιδιασμένοι με το μέγεθος της ανοργανωσιάς και της αδιαφορίας της διοίκησης της μονάδας για τους υφισταμένους της.
Μάλιστα φτάνουν στο σημείο να συγκρίνουν την σημερινή κατάσταση με τα χρόνια που οι ίδιοι υπηρέτησαν και δηλώνουν: «τουλάχιστον παλιότερα ο στρατός σου εξασφάλιζε ένα πιάτο φαγητό. Τώρα αφήνουν τα παιδιά μας νηστικά»!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονιών το φαγητό που φτάνει στο φυλάκιο της μονάδας δεν επαρκεί: για τους 27 άνδρες που το επανδρώνουν συχνά στέλνονται λιγότερες μερίδες-άλλοτε 20 ή 22 μερίδες.
Η τροφοδοσία των υπηρετούντων στο φυλάκιο επιστρέφει στην εποχή του Γκοντζίλα αφού σε ένα διάστημα 7 ημερών που βρίσκονται αποκλεισμένοι στο φυλάκιο τουλάχιστον δύο απογεύματα τους στάλθηκε αντί μερίδες φαγητού οι γνωστές κονσέρβες.
Ο παραλογισμός όμως απογειώνεται αφού οι φαντάροι αδυνατούν να προμηθευτούν τρόφιμα και από οποιαδήποτε άλλη πηγή. Αν σε άλλες μονάδες το ΚΨΜ αποτελεί μια διέξοδο ώστε να προμηθευτείς κάτι για να καλύψεις την πείνα σου, στην συγκεκριμένη μονάδα το ΚΨΜ είναι διαλυμένο και αδυνατεί στο να αποτελέσει εναλλακτική πηγή τροφίμων για τους φαντάρους.
Οι φαντάροι όμως δεν μένουν μόνο νηστικοί, αλλά συχνά ξεπαγιάζουν στο κρύο και για τέσσερις μέρες είναι άπλυτοι. Η τροφοδοσία του φυλακίου με καύσιμα είναι άθλια, με αποτέλεσμα η εξάντληση των καυσίμων να τους αφήνει για μέρες χωρίς θέρμανση και ζεστό νερό στα ντους.
Τέλος, οι φαντάροι βρίσκονται για 9-10 μέρες εγκλωβισμένοι στο φυλάκιο, ενώ συνολικά στη μονάδα οι υπηρεσίες δεν βγαίνουν με δίκαιο και ισότιμο τρόπο, αφού συχνά το τηλέφωνο στο διοικητή εξασφαλίζει καλύτερες υπηρεσίες και περισσότερες υπηρεσίες.
Οι γονείς τέλος δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καθετί για να υπερασπιστούν τα παιδιά τους.
Καλούν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ να παρέμβουν άμεσα για να εξασφαλιστεί η προβλεπόμενη μέριμνα για τους φαντάρους και αξιοπρεπείς συνθήκες στράτευσης.
Δεν είναι δυνατόν να δαπανώνται δις ευρώ σε πολεμικούς εξοπλισμούς και 500 εκατ. Ευρώ ετησίως για την συμμετοχή του ελληνικού στρατού σε ιμπεριαλιστικές αποστολές των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και για την προστασία των συμφερόντων εφοπλιστών και τραπεζιτών, ενώ οι φαντάροι μένουν νηστικοί.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΕΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

17 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ;ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΙ ΔΥΟ ΛΟΓΟΙ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΔΙΠΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η 180 ΜΧΩΚ θεωρείται βυσματική μονάδα και είναι .Πρίν λοιπόν διαμαρτυρηθούν τα βύσματα που έχουν την τύχη-λόγω γνωριμιών-να υπηρετούν στην Αττική ας σκεφτούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες υπηρετούν συνάδελφοί τους στις ακριτικές περιοχές. Είναι εξοργηστικό να διαμαρτύρονται οι 50 από τους 12000 της κάθε ΕΣΣΟ που "επιλέχθηκαν" να υπηρετούν δίπλα στα σπίτια τους, Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προκαλω τους κυριους που αναρτησαν τα παραπανω σχολια να καλεσουν στο : 2221023849(το τηλεφωνο του στρατοπεδου) για να διαπιστωσουν αν πραγματι ειναι αναληθειες τα προβληματα που παραθετονται στο παραπανω αρθρο ή αν οντως επικρατεί η χαοτικη κατασταση που περιγραφεται. Ως φανταρος της Δ Πυρ/χιας στη Ριτσώνα μπορώ να σας επιβεβαιώσω οτι εδω και 5 μερες δεν εχουμε νερο στο στρατοπεδο λογω προβληματος στην παροχη με αποτελεσμα να αδυνατουμε να καλυψουμε τις καθημερινες μας αναγκες( ξυρισμα , μπανιο , ακομα και νερο για τα καζανακια των τουαλετων...).Το ελαχιστο υπαρχον νερο ειναι ακαταλληλο για οποιαδηποτε χρηση μιας και εχει υπολειματα λασπης πραγμα ομως που δεν περιοριζει τα στελεχη στο να μας υποχρεώνουν να πλενουμε τα πιατα που τρωμε με αυτο.Χαρακτηριστικο παραδειγμα της καταστασης η χτεσινη μεσημεριανη λάτζα που εγινε με το προαναφερθέν νερο και ελλείψη απορριπαντικών(χαρακτηριστικο της καθημερινης ανοργανωσιάς του στρατοπεδου) χρησιμοποιήθηκαν τα αφρολουτρα των φαντάρων ύστερα απο εντολη της διοικησεως...Δεν ζηταμε τζακουζι η' αλλα παραλογα πραγματα όπως γραφικα αναφερθηκε στο παραπάνω σχόλιο παρα μόνο την κάλυψη των βασικών μας αναγκων: σιτηση , παροχη νερού , θερμανση τις κρυες μερες και αξιοκρατία στις εξοδους που δικαιούμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος. Χωρίς να ξέρουμε και να είμαστε παρόντες βγάζουμε συμπεράσματα. Για όλα δηλαδή φταίνε οι διπλές μερίδες κ η βόλεψη των φαντάρων. Μην δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα κ μην προσπαθείτε να το κάνετε . Μονάδα από μονάδα διαφέρει όπως διαφέρει κ τάγμα από τάγμα η στην προκείμενη περίπτωση πυροβολαρχία από πυροβολαρχία..
    Σε άλλα στρατόπεδα τρώνε καραβιδομακαρονάδες πράγμα πολύ τραβηγμένο κ αλλού δεν δουλεύει ούτε το ΚΨΜ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφιερωμένο στα ταλαιπωρημένα λουλουδάκια των «ΧΩΚ»

    Σιγά μην σκίσουν κανένα καλτσόν οι υπηρετούντες… στρατιώτες(ο Θεός να τους κάνει) στην 180 ΜΚ/Β «ΧΩΚ».
    Είναι όλοι «λαχανούληδες»,παιδιά των χάμπουργερ ς και των κόρν-φλέικς.Μαμάκηδες Αθηναίοι κακομαθημένοι οι περισσότεροι.Οι υπόλοιποι από τα γύρω μέρη αλλα με κοινό παρονομαστή όλοι τους ,το «χοντρό μέσο»,, .
    Υπηρέτησα σαν Μον.Αρχιλοχίας και μετά σαν Ανθυπασπιστής για 3 χρόνια στη συγκεκριμένη μονάδα,η οποία μαζί με την 181 ΜΚ/Β «ΧΩΚ»της Θεσσαλονίκης,είναι το καμάρι του Ελληνικού Αντιαεροπορικού Πυροβολικού και γνωρίζω τα πράγματα και από την καλή και από την ανάποδη.
    Ίσως μια φορά να άργησε 1 ώρα το φαγητό(λόγω κάποιου προβλήματος) διότι μαγειρεύεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τα α φυλάκια.Ίσως να ήταν οι μερίδες μικρές,ποτέ όμως λιγότερες.(το φαγητό πετιόταν και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες γιατί οι μαμμόθρεφτοι ή καλύτερα Κ.Ψ.Μ.θρεφτοι νεαρόι απαξίωναν το στρατιωτικό φαγητό και ξόδευαν τα λεφτά των «κορόιδων»γονιών τους).
    Ο εκάστοτε Διοικητής έδινε μεγάλη βαρύτητα στην διαβίωση ειδικά των κληρωτών.
    Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.Ο κάθε Διοικητής δεν μπορεί όλη την ημέρα να ασχολείται με τις άδειες και τους γονείς(που σπάζουν τα τηλέφωνα) των τρυφερών όσο η καρδιά ενός μαρουλιού νεαρών.Έχει αποστολή και μάλιστα σοβαρή,έχει 8 Στρατόπεδα,600-700 άτομα προσωπικό,υλικά και όπλα τεχνολογίας(που είναι πανάκριβα) και τέλος σχέδια εκπαίδευσης και προετοιμασίες που θέλουν δουλειά και σωστό σχεδιασμό και με αυτά προσπαθεί να ασχολείται.Οι αποστάσεις μεταξύ Της έδρας της Μονάδας (Διοικητηρίου) και των υπολοίπων στρατοπέδων που υπάγονται στην Μονάδα (Υπομονάδες) κυμαίνεται από λίγα έως αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα (στην ειρήνη) λόγω της αποστολής και της φύσης της μονάδας και κάνουν ακόμη δυσκολότερο το έργο του Διοικητή.
    Τέλος προτείνω να καταργηθούν οι ειδικότητες των κληρωτών(που κανένας δεν γνώριζε)και να τοποθετουνται μόνο Μόνιμοι ή επαγγελματίες.
    Έχει να πέσει κλάμα από πλευράς κληρωτών(που θα χάσουν την Αθήνα και την καλοπέραση)που θα πρέπει να υπηρετήσουν και λίγο μακριά από το βρακί των αιωνίων γι΄αυτούς θυμάτων που ονομάζονται γονείς .
    Όσο για εμάς τους μόνιμους και αντιπαραγωγικούς,κοπρίτες κατά τα άλλα ,δημοσίους υπαλλήλους,μην νοιάζεστε,θα τα καταφέρουμε και μόνοι μας χωρίς στρατιώτες.
    Υ.Γ :Αν γίνει κάποιο θαύμα και απαλλαγούμε από τους κληρωτούς μαμάκηδες , μέχρι και σκοπιά θα φυλάξω από την χαρά μου και ας είμαι Υπλγός με 27 χρόνια υπηρεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ , ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ,ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ.....
    ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ
    ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.....
    ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΙΝΙΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ
    ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.
    ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ?
    ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΣ
    (ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ.
    ΑΛΛΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΕΑΣ ΜΕΣΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΡΥΖΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΦΑΚΕΣ Κ.Τ.Λ
    ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΝΕΝΑΣ.....
    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ.....
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ Τ.Α.Π ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ.....
    ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΖΑΜΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΚΣΙΝΟΥΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ.ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΟΥΦΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΕΞΟΔΟ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ...
    ΕΝΑΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΄Δ ΠΥΡΧΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΩΚ???
    ΣΑΠΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΡΒ*****. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ,ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ? ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ. ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΟ FACEBOOK. Ο ΣΑΠΙΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ FARMA ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΛΕΟΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ? ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΘΑΛΑΜΟ ΣΑΣ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΨΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ. ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...ΧΑΛΙ. ΕΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ Ο ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΟΠ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ (5 ΡΑΜΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΛΟΙΠΟΝ? ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ,Η Δ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ..ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΕΚΕΙ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ! 311ΛΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ 180 ΧΩΚ,ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΖΗΤΗΣΑ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ 2 ΜΕΡΩΝ,ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ).Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΗΚΑΠ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
    ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ.ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ "ΠΕΤΑΞΕ" ΠΩΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟΝ.ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 1 ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΠΟ 1 ΒΑΖΟ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΜΟΥ ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΑ.ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟΣ ΝΤΡΟΠΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΏ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ "ΒΥΣΜΑ" ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ (ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΣ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΦΡ... ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ (ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ)ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 180 ΧΩΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ,ΕΙΤΕ ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΙΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ή ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ) ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ : ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ?ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 'ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. paideia xalarwste kala perasame stin ritswna etsw kai me autes tis sunthikes se ligo teleiwnete ki eseis....( 311 lelelelele)....to thema einai pws ta stelexoi kai oi ipeuthinoi tou stratopedou akoma kai twra xlevazoun kai koroidevoun tou fantarous deixnontas to pragmatiko tous epipedo epivevaionontas ousiastika tis plirofories autes......eiste aparadektoi den plirwneste apo to elliniko dimosio gia na krinete eseis tous fantarous alla gia na tous mathainete pos na ipiretoun tin patrida tous.... oso gia tis geloiotites tou tupo pws autoi oi ''soft'' fantaroi den kanoun paramethwrio , min xexnas afenws pws para polloi einai ekei me kat'exairesi metathesi( pou simainei pws exoun sovara provlimata) kai epipleon eseis oi idioi eiste sta xwk logo vismatos...... oso ''soft'' kai ''flwroi'' einai oi fantaroi pou exoun vismata gia mia thiteia 9 minwn allo toso eiste ki eseis pou exete visma na meinete stin athina gia mia zwi.....opote den xreiazontai tetoiou eidous magies kai epideixeis......
    opos kai na exei pantws o stratos einai stratos kai ofeiloume oloi mas na sumvivazomaste( mexri kapoia oria vevaia).....
    i teleutaia kataggelia einai i sovari...an iparxei alitheia kai ousia sto thema einai epivevlimeno na evaisthitopoiithoume oloi mas.... einai aparadekto an exei sumvei kati tetoio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠ/ΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΝΕΕΙ ΤΟΝ Ε.Σ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ........ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.....ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΗΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΧΩΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΕΡΝΑΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΝΟΜΟΤΥΠΟΣ" ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ 150+ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΕΠΙ ΤΩ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΥΤΕ ΟΠΛΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ?Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ 1ου ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ?
    Η Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ?ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΤΑ Σ/Κ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ 3ΜΕΡΕΣ ΤΙΜΙΤΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΤΟΥ.ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ?
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ:ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. AΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΑΡΒΥΛΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ. ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟ-ΛΟΧΑΓΕ?? ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ-ΑΝ ΕΧΕΙΣ-ΤΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ??? ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ??? ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ??? ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ,ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΤΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ!!!! ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ που πληρωνεσαι για αυτο πρέπει να τις κάνεις τις σκοπιές κύριε υπολοχαγουκο με τα 27 χρόνια υπηρεσίας και όχι ο φαντάρος με τα 8,62 €.Δε φτανει που αφηνει τη ζωή του καιτη δουλειά του για σε υπηρετήσει τον χλευαζεις και από πάνω...ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή