Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τι είναι το Σύνδρομο του Κόλπου;

Σύνδρομο του Κόλπου
Περσικό Πόλεμο του Κόλπου το σύνδρομο (GWS) ή Περσικό Πόλεμο του Κόλπου ασθένεια (GWI) είναι μια ασθένεια που αναφέρθηκαν από τους βετεράνους καταπολέμηση του 1991 Περσικό Πόλεμο του Κόλπου που χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ιατρικά ανεξήγητα συμπτώματα. Δεν ήταν πάντα σαφές κατά πόσο αυτά τα συμπτώματα ήταν σχετίζονται με τις υπηρεσίες του πολέμου του Κόλπου, ή η εμφάνιση των ασθενειών στην Κόλπου βετεράνοι του πολέμου είναι υψηλότερος από ό, τι ανάλογο πληθυσμό.

Συμπτώματα του συνδρόμου του Κόλπου Πόλεμο

Τα συμπτώματα που σχετίζονται με το σύνδρομο έχουν ευρεία, συμπεριλαμβανομένης της χρόνιας κόπωσης, απώλεια του ελέγχου των μυών, πονοκεφάλους, ζάλη και απώλεια της ισορροπίας, προβλήματα μνήμης, των μυών και πόνος στις αρθρώσεις, δυσπεψία, δερματικά προβλήματα, δυσκολία στην αναπνοή, και ακόμη και αντίσταση στην ινσουλίνη. Οι θάνατοι από καρκίνο του εγκεφάλου, αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (γνωστή και ως νόσος Lou Gehrig), σκλήρυνση κατά πλάκας, και η ινομυαλγία πλέον αναγνωριστεί από την Άμυνα και Βετεράνοι υπηρεσίες Υποθέσεων και, ενδεχομένως συνδέονται με υπηρεσία κατά τη διάρκεια του πολέμου στον Περσικό Κόλπο.
Σύνδρομο του Κόλπου Έρευνας κυβέρνηση
Από το τέλος του πολέμου στον Περσικό Κόλπο, το αμερικανικό Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων (VA) και το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας έχει διεξαγάγει πολυάριθμες μελέτες στη Βετεράνων Πολέμου στον Περσικό Κόλπο. Οι τελευταίες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι ενώ η σωματική υγεία των χρησιμοποιούμενων βετεράνων είναι παρόμοια με εκείνη των μη αναπτυχθεί βετεράνων, υπάρχει μια αύξηση στο 4 από τα 12 ιατρικές καταστάσεις σύμφωνα με πληροφορίες που σχετίζονται με Περσικό Πόλεμο του Κόλπου το σύνδρομο - ινομυαλγία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, έκζεμα , και δυσπεψία. Έχουν επίσης στο συμπέρασμα ότι ενώ η θνησιμότητα ήταν σημαντικά υψηλότερη σε αναπτυχθεί παλαιμάχους, το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης οφείλεται σε αυτοκινητιστικά ατυχήματα.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2008, το ομοσπονδιακό ανέθεσε την έρευνα συμβουλευτική επιτροπή για τις ασθένειες του Κόλπου Βετεράνων Πολέμου »κυκλοφόρησε 452 σελίδων έκθεση, αναφέροντας ότι περίπου 1 στους 4 των 697.000 βετεράνους που υπηρέτησαν στον Περσικό Πόλεμο του Κόλπου πλήττονται με τη διαταραχή.
Η έκθεση εμπλέκεται έκθεσης σε τοξικές χημικές ουσίες, όπως η αιτία της ασθένειας. Η έκθεση αναφέρει ότι "επιστημονικά στοιχεία δεν αφήνει αμφιβολία ότι Περσικό Πόλεμο του Κόλπου ασθένεια είναι μια πραγματική κατάσταση με τις πραγματικές αιτίες και τις σοβαρές συνέπειες για τις πληγείσες βετεράνους».
Οι πίνακες που ακολουθούν ισχύουν μόνο για τις συμμαχικές δυνάμεις που συμμετέχουν στον αγώνα. Από τους στρατιώτες του κάθε έθνους γενικώς σερβίρεται σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές, οι επιδημιολόγοι χρησιμοποιούν αυτά τα στατιστικά στοιχεία να συσχετίζονται επιδράσεις με την έκθεση σε διάφορα ύποπτα αίτια.
ΗΠΑ και Βρετανία, με τα υψηλότερα ποσοστά άνω ασθένειας, διακρίνονται από τα άλλα έθνη με τα υψηλότερα ποσοστά της χρήσης φυτοφαρμάκων, η χρήση του εμβολίου άνθρακα, και κάπως υψηλότερα ποσοστά των ανοιγμάτων στο πετρέλαιο καπνό φωτιά και να αναφέρεται ειδοποιήσεις χημικών.
Η Γαλλία, με πιθανώς τα χαμηλότερα ποσοστά ασθενειών, είχαν χαμηλότερα ποσοστά της χρήσης φυτοφαρμάκων, ενώ απαγορεύεται η χρήση του εμβολίου άνθρακα. Γαλλικά στρατεύματα χρησίμευσε επίσης για την Βόρεια και Δυτική όλων των άλλων στρατευμάτων μάχης, μακριά και αντίθετα στον άνεμο των μεγάλων δεσμεύσεων μάχης.
Η υπερβολική επικράτηση των γενικών συμπτωμάτων
Σύμπτωμα ΗΠΑ Ηνωμένο Βασίλειο Αυστραλία Δανία
Κούραση 23% 23% 10% 16%
Πονοκέφαλο 17% 18% 7% 13%
Προβλήματα μνήμης 32% 28% 12% 23%
Μυϊκή / πόνο στις αρθρώσεις 18% 17% 5% 2% (<2 td="td">
Διάρροια 16% 9% 13%
Δυσπεψία / δυσπεψία 12% 5% 9%
Νευρολογικά προβλήματα 16% 8% 12%
Όγκων του Terminal 33% 9% 11%


Η υπερβολική επικράτηση των αναγνωρισμένων ιατρικών καταστάσεων
Κατάσταση ΗΠΑ Ηνωμένο Βασίλειο Καναδάς Αυστραλία
Δερματικές παθήσεις 21% 4%
Αρθρίτιδα / κοινών προβλημάτων 10% 2%
Γαστρεντερικού (GI) προβλήματα 1%
Αναπνευστικό πρόβλημα 2% 1%
Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης 3% 0%
Μετα-τραυματικού στρες 9% 3%
Χρόνια πολλά σύμπτωμα ασθένειας 26%

Σύνδρομο του Κόλπου Πιθανές αιτίες

Νευρική φαρμακευτική αγωγή αερίου και εντομοαπωθητικών

Το 2008, ένα έγγραφο που δημοσιεύεται στα Πρακτικά''της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών''πρότεινε ότι η υπερβολική ασθενειών στην Κόλπου βετεράνοι του πολέμου θα μπορούσε να εξηγηθεί εν μέρει από την έκθεσή τους σε οργανοφωσφορικά και καρβαμιδικά αναστολείς της ακετυλοχολινεστεράσης. Μια ομοσπονδιακή έκθεση που δημοσιεύθηκε το Νοέμβριο του 2008, συμφώνησε, αναφέροντας ότι η έκθεση σε δύο ουσίες "που σχετίζονται αιτιολογικά με την ασθένεια του πολέμου του Κόλπου»:
  • pyridostigmine βρωμιούχου, ένας αναστολέας της ακετυλοχολινεστεράσης αποσκοπεί στην προστασία από παράγοντες νεύρων., και
  • φυτοφάρμακα και εντομοαπωθητικά (συχνά αναστολείς της ακετυλοχολινεστεράσης)
Χημικά όπλα κατατάσσονται ως αέρια νεύρων είναι εξίσου ισχυροί αναστολείς της ακετυλοχολινεστεράσης.

Λάδι πυρκαγιών και

Κατά τη διάρκεια του πολέμου, πολλές πετρελαιοπηγές πυρπολήθηκαν, και ο καπνός από τις πυρκαγιές ήταν εισπνοή από μεγάλο αριθμό στρατιωτών, πολλοί εκ των οποίων υπέστη οξεία πνευμονική και άλλες χρόνιες επιδράσεις, συμπεριλαμβανομένου του άσθματος και της βρογχίτιδας. Ωστόσο, οι πυροσβέστες που είχαν διατεθεί για το λάδι αλλά και οι πυρκαγιές και συνάντησε τον καπνό, αλλά ο οποίος δεν έλαβε μέρος στον αγώνα, δεν είχαν GWI συμπτώματα.

Εμβόλιο Anthrax

Κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης Καταιγίδα της Ερήμου, το 41% ​​των αμερικανών στρατιωτών μάχης και 57-75% των Βρετανών στρατιωτών καταπολέμηση εμβολιαστεί κατά της ασθένειας του άνθρακα. Οι αρχές του 1990 έκδοση του εμβολίου άνθρακα ήταν μια πηγή πολλών σοβαρών παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένων GWI συμπτώματα. Όπως όλα τα εμβόλια, που προκαλούνται συχνά τοπικές δερματικές αντιδράσεις, μερικές διαρκεί για εβδομάδες ή μήνες. Αν και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε το εμβόλιο, ποτέ δεν πέρασε από μεγάλης κλίμακας κλινικές δοκιμές, σε αντίθεση με σχεδόν όλα τα άλλα εμβόλια στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μια μελέτη διαπίστωσε ότι αναπτύσσεται Περσικό Κόλπο ασθενείς με Σύνδρομο Πόλεμο είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν αντισώματα για το πειραματικό εμβόλιο ανοσοενισχυτικό σκουαλένιο (95 τοις εκατό) από ασυμπτωματική βετεράνοι του πολέμου του Κόλπου (0 τοις εκατό? P <.001), η οποία αυξάνει την πιθανότητα ότι σκουαλένη χρησιμοποιήθηκε πειραματικά (σκουαλένιο δεν είναι εγκεκριμένο για χρήση ως τεχνολογικό βοήθημα στις Ηνωμένες Πολιτείες) στον Anthrax εμβόλιο δοθεί σε στρατιώτες πριν από την ανάπτυξη στον Περσικό Πόλεμο του Κόλπου για να προκαλέσει καλύτερη ανοσία.
Το δυναμικό εμμέσως ότι ο άνθρακας εμβόλιο δοθεί σε στρατιώτες αμέσως πριν από τον πόλεμο του Κόλπου συσχετίστηκε με Περσικό Πόλεμο του Κόλπου το σύνδρομο οδήγησε το Υπουργείο Άμυνας για την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων Επιδημιολογικές Board (AFEB) να επανεξετάσει Asa, Κάο, και τις μεθόδους του Garry. Η AFEB διαπίστωσε αρκετές ελλείψεις που τίθεται υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων? Δηλαδή αμφίβολο θετικοί μάρτυρες, οι αναπόδεικτες ειδικότητα της ανάλυσης του ΑΣΟ και οι δυνατότητες που οι ερευνητές δεν ήταν τυφλή σε γνώση τους ασθενούς ασθένειας / wellness.
Το Υπουργείο Άμυνας που δημοσιεύθηκε μια μελέτη το 2009 που δεν βρήκαν καμία σχέση μεταξύ αντισωμάτων σκουαλένιο και τα συμπτώματα. Οι ερευνητές συμπέραναν "Εμείς δεν βρήκε καμία συσχέτιση μεταξύ την κατάσταση των αντισωμάτων σκουαλένιο και χρόνιες ασθένειες multisymptom. Η αιτιολογία του συνδρόμου του πολέμου του Κόλπου παραμένει άγνωστη, αλλά δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει σκουαλένιο κατάσταση των αντισωμάτων."

Η τοξικότητα, τα αποτελέσματα, τη διανομή, και συνεπάγεται έκθεση έχουν όλα το θέμα της μία μακρά και περίπλοκη συζήτηση.
Επειδή το ουράνιο είναι ένα βαρύ μέταλλο και τοξική χημική ουσία με νεφροτοξικά (νεφρό-επιζήμια), τερατογόνο (γέννηση ελάττωμα-πρόκληση), και δυνητικά καρκινογόνες ιδιότητες, την έκθεση του ουρανίου συνδέεται με μια ποικιλία ασθενειών. Η χημική τοξικολογικό κίνδυνο που θέτει το ουράνιο νάνοι ραδιενεργώς επικίνδυνα, επειδή αποτελεί μόνο ασθενώς ραδιενεργά, και απεμπλουτισμένου ουρανίου ακόμη λιγότερο.
Οι πρώτες μελέτες με απεμπλουτισμένο ουράνιο έκθεσης αερολυμάτων υποτεθεί ότι τα σωματίδια ουρανίου προϊόντων καύσης θα εγκατασταθούν γρήγορα από τον αέρα και συνεπώς δεν θα μπορούσε να επηρεάσει τους πληθυσμούς περισσότερο από λίγα χιλιόμετρα από τις περιοχές-στόχους, και ότι μια τέτοια σωματίδια, σε περίπτωση εισπνοής, θα παραμένουν αδιάλυτα στον πνεύμονα για την ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου θα μπορούσε να ανιχνευθεί στα ούρα. Ουρανυλίου μόλυνση ιόντων έχει βρεθεί πάνω και γύρω από τους στόχους απεμπλουτισμένου ουρανίου.
DU έχει πρόσφατα αναγνωριστεί ως νευροτοξίνη. Το 2005, το απεμπλουτισμένο ουράνιο φάνηκε να είναι μια νευροτοξίνη σε αρουραίους.
Το 2001, μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Στρατιωτική Ιατρική που βρέθηκαν απεμπλουτισμένου ουρανίου στα ούρα του Κόλπου Βετεράνων Πολέμου. Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύθηκε από την υγεία Φυσικής το 2004, έδειξε επίσης απεμπλουτισμένου ουρανίου στα ούρα του Κόλπου Βετεράνων Πολέμου. Μια μελέτη του Ηνωμένου Βασιλείου βετεράνων οι οποίοι πίστευαν ότι μπορεί να έχουν εκτεθεί σε απεμπλουτισμένο ουράνιο έδειξε ανωμαλίες στα λευκά χρωμοσώματα των κυττάρων του αίματός τους. Τα ποντίκια κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που εκτίθενται σε ανωμαλίες εμφανίζουν ουρανίου.
Μια μελέτη του 2001 από 15.000 Φεβρουάριο του 1991 βετεράνους του Κόλπου των ΗΠΑ καταπολέμηση Πόλεμο και 15.000 βετεράνοι του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι βετεράνοι του πολέμου του Κόλπου ήταν 1,8 (πατέρες) σε 2,8 (μητέρες) φορές περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν παιδιά με γενετικές ανωμαλίες. Μετά την εξέταση των ιατρικών φακέλων των παιδιών δύο χρόνια αργότερα, το ποσοστό ανωμαλία κατά τη γέννηση αυξήθηκε κατά περισσότερο από 20%:
"Ο Δρ Kang διαπίστωσε ότι οι άνδρες βετεράνοι του πολέμου του Κόλπου ανέφεραν ότι τα βρέφη με πιθανό γενετικές ανωμαλίες στο διπλάσιο του ποσοστού των μη βετεράνων. Επιπλέον, η γυναίκα του Κόλπου βετεράνοι του πολέμου είχαν σχεδόν τριπλάσιες πιθανότητες να αναφέρουν τα παιδιά με γενετικές ανωμαλίες από τους μη-Gulf τους ομολόγους τους . Οι αριθμοί άλλαξαν κάπως από το ιατρικό έλεγχο αρχείων. Ωστόσο, ο Δρ Kang και οι συνεργάτες του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος συγγενών ανωμαλιών στα παιδιά των χρησιμοποιούμενων άνδρες βετεράνους ακόμα ήταν περίπου 2,2 φορές εκείνη των μη αναπτυχθεί βετεράνων ».
Σε μια μελέτη των βρετανικών στρατευμάτων, «Συνολικά, ο κίνδυνος δυσπλασίας μεταξύ των κυήσεων που αναφέρθηκαν από τους άνδρες ήταν 50% υψηλότερη σε Gulf Βετεράνων Πολέμου (GWV) σε σύγκριση με μη-GWVs."
Στη ζώνη του πολέμου στα Βαλκάνια, όπου το απεμπλουτισμένο ουράνιο χρησιμοποιήθηκε επίσης, η απουσία προβλημάτων θεωρείται από κάποιους ως απόδειξη της ασφάλειας των πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου ». "Ανεξάρτητες έρευνες από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον, Ηνωμένο Βασίλειο Royal Society, και το Συμβούλιο Υγείας της Ολλανδίας με έκπτωση όλων των οποιονδήποτε συσχετισμό μεταξύ απεμπλουτισμένου ουρανίου και λευχαιμία ή άλλα ιατρικά προβλήματα." Από τότε, έχει υπάρξει μια αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για τις επιπτώσεις στην υγεία του απεμπλουτισμένου ουρανίου, ειδικά δεδομένου ότι έχει πρόσφατα συνδεθεί με τη νευροτοξικότητα.
Αυξήσεις στο ποσοστό των συγγενών ανωμαλιών σε παιδιά που γεννήθηκαν από βετεράνοι του πολέμου του Κόλπου έχουν αναφερθεί. Μια έρευνα του 2001 από 15.000 βετεράνοι του Κόλπου των ΗΠΑ καταπολέμηση Πόλεμο και 15.000 βετεράνοι του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι βετεράνοι του πολέμου του Κόλπου ήταν 1,8 (πατέρες) σε 2,8 (μητέρες) φορές περισσότερες πιθανότητες να αναφέρουν ότι τα παιδιά με γενετικές ανωμαλίες.
Αν και δεν τον εντοπισμό Πόλεμο του Κόλπου το σύνδρομο από το όνομα, τον Ιούνιο του 2003 το Ανώτατο Δικαστήριο της Αγγλίας και της Ουαλίας δέχθηκε το αίτημα του Shaun Rusling ότι τα προβλήματα κατάθλιψη, έκζεμα, κόπωση, ναυτία και αναπνευστικά που βίωσε μετά την επιστροφή από τον Πόλεμο του Κόλπου αποδόθηκαν να του στρατιωτική θητεία.
Μια 2004 βρετανική μελέτη που συνέκρινε 24.000 βετεράνοι του πολέμου του Κόλπου, με ομάδα ελέγχου των 18.000 άνδρες διαπίστωσαν ότι εκείνοι που είχαν λάβει μέρος στον πόλεμο του Κόλπου έχουν χαμηλότερη γονιμότητα και είναι 40 έως 50% περισσότερες πιθανότητες να είναι σε θέση να ξεκινήσετε μια εγκυμοσύνη. Μεταξύ του Κόλπου στρατιώτες Πόλεμο, η αδυναμία να συλλάβει ανήλθε σε 2,5% έναντι 1,7% στην ομάδα ελέγχου, και το ποσοστό των αποβολών ήταν 3,4% έναντι 2,3%. Αυτές οι διαφορές είναι μικρές αλλά στατιστικά σημαντικές.
Τον Ιανουάριο του 2006, μια μελέτη με επικεφαλής τον Μέλβιν Blanchard και δημοσιεύεται από το περιοδικό''της''Επιδημιολογίας, μέρος της «Εθνική Έρευνα Υγείας των Βετεράνων Πολέμου του Κόλπου-Era και τις οικογένειές τους», δήλωσε ότι βετεράνοι αναπτυχθεί στον Περσικό Πόλεμο του Κόλπου είχε σχεδόν διπλάσια από το ποσοστό εμφάνισης χρόνιων ασθενειών multisymptom (CMI), ένα σύμπλεγμα από συμπτώματα παρόμοια με ένα σύνολο προϋποθέσεων που συχνά αποκαλείται σύνδρομο Πόλεμο του Κόλπου.

Στις 17 Νοεμβρίου 2008, congressionally διόρισε επιτροπή, που ονομάζεται Έρευνα συμβουλευτική επιτροπή για τις ασθένειες του Κόλπου Βετεράνων Πολέμου », στελεχωμένο με ανεξάρτητους επιστήμονες και τους βετεράνους που διορίζονται από το Τμήμα Υποθέσεων Βετεράνων, ανακοίνωσε ότι το σύνδρομο είναι μια ξεχωριστή φυσική κατάσταση. Η επιτροπή έκρινε ότι η προϋπόθεση ήταν πιθανώς προκλήθηκε από ένα φάρμακο που δίνεται στα στρατεύματα για την προστασία από αέρια νεύρων, που είναι γνωστή ως βρωμιούχο pyridostigmine, και τα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια του πολέμου.
Είπε άλλες πιθανές αιτίες δεν μπορεί να αποκλειστεί. Η επιτροπή εισηγήθηκε τη χρηματοδότηση αυξήσει το Κογκρέσο για την έρευνα σχετικά με την υγεία του Κόλπου Βετεράνων Πολέμου », σε τουλάχιστον 60 εκατομμύρια δολάρια ανά έτος.
Δοκιμές από 5 Κόλπου Βετεράνων Πολέμου, το 2007 και αναλύθηκαν από το Wayne State University Medical προσωπικό αποκάλυψε τα 5 Βετεράνων μελετηθεί σοβαρά χρωμοσωμική βλάβη. Το ακάλυπτο ζημιά είναι 10 φορές το επίπεδο που ανευρίσκεται στο φυσιολογικό πληθυσμό. Η χρωμοσωμική βλάβη είναι παρόμοια με αυτή που παρατηρείται όταν εκτίθενται σε ακτινοβολία Alpha και θα μπορούσε να σχετίζεται με Απεμπλουτισμένο Ουράνιο έκθεση πυρομαχικών. Περαιτέρω, πιο διαδεδομένη δοκιμές πρέπει να διεξάγονται πριν συμπεράσματα μπορούν να συναχθούν από την έρευνα αυτή.

Αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος

Παρόμοιες σύνδρομα θεωρήθηκε ως μια μετά την επίδραση άλλων συγκρούσεων - για παράδειγμα, «σοκ κέλυφος», μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και''μετά-τραυματικού στρες (PTSD),''μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ. Μια ανασκόπηση των ιατρικών φακέλων των 15.000 Αμερικανικός εμφύλιος πόλεμος στρατιώτες έδειξε ότι "αυτοί που έχασαν τουλάχιστον το 5% της εταιρείας τους είχαν 51% αυξημένο κίνδυνο μετέπειτα εξέλιξη της καρδιακής, γαστρεντερικό, νευρικό ή ασθένεια."
Ένα Νοέμβρη 1996 άρθρο στο New England Journal of Medicine βρήκε καμία διαφορά στα ποσοστά θανάτων, τα ποσοστά νοσηλείας ή αυτοαναφερόμενα συμπτώματα μεταξύ Περσικό Κόλπο βετεράνων και μη-Περσικό Κόλπο βετεράνων. Αυτό το άρθρο ήταν μια συλλογή από δεκάδες επιμέρους μελέτες στις οποίες συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες βετεράνους. Οι μελέτες που βρήκε στατιστικά σημαντική αύξηση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων που υπέστησαν Περσικό Κόλπο κτηνιάτρους σε σχέση με μη Περσικό Κόλπο κτηνιάτρους.
Μια Απρίλιο του 1998 άρθρο αναδυόμενες Λοιμώξεων δεν βρήκαν αυξημένο ποσοστό της νοσηλείας και της καλύτερης υγείας συνολικά για τους βετεράνους του Περσικού Πολέμου του Κόλπου εναντίον του Βετεράνων που έμεινε στο σπίτι. James D. Knoke και Gregory C. Gray, Ναυτικό Health Research Center, Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, αναδυόμενες Λοιμώξεων 1998 ΟΚΤ-ΔΕΚ? 4 (4) :707-9, νοσηλείες για ανεξήγητες ασθένειες μεταξύ των αμερικανών βετεράνων του Περσικού Κόλπου Πόλεμος.
Το αμερικανικό Ινστιτούτο Ιατρικής, κυκλοφόρησαν τα συμπεράσματά τους σε μια Σεπτέμβριος 2006 έκθεση, περαιτέρω αμφιβολίες casting για την εγκυρότητα του σύνδρομο Πόλεμο του Κόλπου, γράφοντας ότι αν και περίπου το 30% των ανδρών και τις γυναίκες που υπηρέτησαν είτε έχουν υποστεί ή εξακολουθούν να υποφέρουν από τα συμπτώματα, όχι μόνο συστάδα των συμπτωμάτων που συνιστούν το σύνδρομο μοναδική για βετεράνοι του πολέμου του Κόλπου έχει προσδιοριστεί.
Ενώ η αύξηση των συγγενών ανωμαλιών έχει επίσης αποδοθεί σε σύνδρομο Πόλεμο του Κόλπου, μια μελέτη σχετικά με τα μέλη του Μισισιπή Εθνικής Φρουράς αναπτυχθεί στον Περσικό Κόλπο, η οποία πραγματοποιήθηκε το 1996 διαπίστωσε ότι σε σύνολο 55 γεννήσεις, πέντε παιδιά γεννήθηκαν με γενετικές ανωμαλίες.
Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "Το ποσοστό των συγγενών ανωμαλιών όλων των ειδών σε παιδιά που γεννιούνται σε αυτήν την ομάδα των βετεράνων είναι παρόμοιο με αυτό που αναμενόταν για το γενικό πληθυσμό." Σε μια άλλη μελέτη της τάξης των 75.000 γεννήσεων που πραγματοποιούνται από την New England Journal of Medicine, 7,45% του του Κόλπου παιδιά βετεράνος πολέμου γεννήθηκαν με γενετικές ανωμαλίες, σε σύγκριση με 7,59% για τα παιδιά των βετεράνων που δεν αναπτύσσονται στον Περσικό Κόλπο

Πόλεμος του Ιράκ

Πολλοί βετεράνοι των ΗΠΑ από το 2003 πόλεμος στο Ιράκ έχουν αναφέρει μια σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των όγκων, καθημερινά το αίμα στα ούρα και κόπρανα, σεξουαλική δυσλειτουργία, ημικρανίες, συχνά μυϊκούς σπασμούς και άλλα συμπτώματα παρόμοια με τα συμπτώματα εξασθένισης του «σύνδρομο Πόλεμο του Κόλπου" αναφέρθηκε από πολλούς βετεράνους του 1991 Πόλεμος του Κόλπου, που ορισμένοι πιστεύουν ότι έχει σχέση με τη χρήση τη συνέχιση της Ηνωμένες Πολιτείες »του απεμπλουτισμένου ουρανίου.
Η νέα έρευνα από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό Lancet το συνέκρινε την υγεία χιλιάδων προσωπικού των υπηρεσιών που υπηρέτησαν στο Ιράκ με την υγεία χιλιάδων ανθρώπων που δεν είχε, δήλωσε:
«Αν είχαμε βρει μια αύξηση της νοσηρότητας, μετά το αντίστοιχο πόλεμο στο Ιράκ με ότι πριν από τον πόλεμο του Κόλπου θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι αλλαγές αυτές δεν συνδέονταν με την εμφάνιση των συμπτωμάτων? Ό, τι μπορούμε τώρα να πούμε σε αυτό το στάδιο είναι ότι τα νέα δεδομένα που μας προσθέτουν στο τα αποδεικτικά στοιχεία ότι υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ του ειδικού τρόπου διεξαγωγής των ιατρικών αντιμέτρων που χρησιμοποιούνται κατά το 1991 και κακή υγεία. "
Μετά από 10 χρόνια έρευνας σε παγκόσμιο επίπεδο, επιβλέπεται από τους δικηγόρους των βετεράνων »και χρηματοδοτείται από Νομικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου της Επιτροπής, δεν βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία που ιδρύθηκε καμία συγκεκριμένη αιτία για το εύρος των προβλημάτων υγείας των πάνω από 2.000 Βρετανοί στρατιώτες που ζητούσαν οι συντάξεις αναπηρίας για Κόλπου Σύνδρομο Πόλεμο.


Αυτό το άρθρο είναι υπό την άδεια Creative Commons License Attribution-ShareAlike . Χρησιμοποιεί υλικό από το Wikipedia άρθρο για την « σύνδρομο Πόλεμο του Κόλπου "Όλο το υλικό προσαρμοσμένο χρησιμοποιείται από την Wikipedia είναι διαθέσιμα υπό τους όρους της Creative Commons Attribution-ShareAlike License . Βικιπαίδεια ® η ίδια είναι ένα σήμα κατατεθέν της Wikimedia Foundation, Inc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου