Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΣΕΡΒΙΑ - ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ--«Απεμπλουτισμένος» ΝΑΤΟικός θάνατος



Αποκαλύπτεται, με βάση οδηγία της λυκοσυμμαχίας, η επικινδυνότητα των βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου που «έσπειρε» στη Γιουγκοσλαβία

Φωτογραφία από την περίοδο των ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών στην Πρίστινα με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου
Associated Press
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΠΡΙΣΤΙΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ.-- Ανοιχτή παραδοχή της υποθήκης του μέλλοντος των νέων γενιών στην πρώην ΟΔ Γιουγκοσλαβίας από τα πυρηνικά όπλα που χρησιμοποίησε το ΝΑΤΟ κατά τους βομβαρδισμούς του 1999 συνιστά η ύπαρξη ενός πολυσέλιδου οδηγού, που φαίνεται πως δόθηκε στους στρατιώτες της ΝΑΤΟικής KFOR από τις πρώτες κιόλας μέρες ανάπτυξής τους στο Κοσσυφοπέδιο! Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «Βέστι» με έδρα τη Φρανκφούρτη, που επικαλείται ως πηγή της τον Ιταλό ε.α. ναύαρχο Φάλκο Ακάμε, ο οποίος υπηρέτησε στο ΝΑΤΟικό στόλο της Μεσογείου έως το 1975 και έκτοτε έχει τεθεί στο πλευρό συνδέσμου που δουλεύει για τα δικαιώματα στρατιωτών που αρρώστησαν εξαιτίας της χρήσης όπλων απεμπλουτισμένου ουρανίου σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.
   Το ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, ενώ επισήμως το ΝΑΤΟ αρνείται να αναγνωρίζει το λεγόμενο «σύνδρομο των Βαλκανίων», όπως ονομάζεται πλήθος θανατηφόρων κρουσμάτων καρκίνου (διαφόρων τύπων) που αναφέρθηκαν προ πέντε - έξι ετών με θύματα στρατιώτες της KFOR που υπηρέτησαν στο Κοσσυφοπέδιο και σε άλλες περιοχές της πρώην Γιουγκοσλαβίας...
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο πυρηνικός βιολογικός και χημικός οδηγός που δόθηκε στους στρατιώτες ονομαζόταν «Διεθνής Δύναμη KFOR - Απεμπλουτισμένο Ουράνιο - Οδηγός Πληροφοριών» και έφερε έμβλημα στο εξώφυλλο μια νεκροκεφαλή. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Βέστι», αυτό ήταν και το ...πρώτο πράγμα που πήραν στα χέρια τους οι στρατιώτες της ΝΑΤΟικής δύναμης κατοχής!
Στο τελευταίο κεφάλαιο του οδηγού, αναφέρεται ρητώς ότι ντόπιο φαγητό και νερό δε θα είναι δυνατό να καταναλωθεί λόγω της μόλυνσης με απεμπλουτισμένο ουράνιο. «Τα εισπνεόμενα σωματίδια μπορούν, μακροπρόθεσμα, να προκαλέσουν ζημιά», αναφέρει το φυλλάδιο.
Οπως εύλογα σημειώνει και η «Βέστι», αυτές οι «τρομερές προειδοποιήσεις δεν είχαν ποτέ ως αποδέκτες το λαό του Κοσσυφοπεδίου...».
Το ίδιο 24ωρο, ο πρόεδρος της Βουλής των Κοσσοβάρων Αλβανών Γιακούμπ Κρασνίκι απέρριψε τους σαφείς υπαινιγμούς του Σέρβου Προέδρου Μπόρις Τάντιτς περί της πιθανότητας διχοτόμησης της περιοχής, δηλώνοντας ότι το Βελιγράδι «έχασε το Κοσσυφοπέδιο για πάντα». Οπως είπε μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA), «το Κόσσοβο είναι πλέον διεθνώς αναγνωρισμένο, με καθορισμένα σύνορα και οποιαδήποτε απόπειρα αλλαγής τους θα δημιουργούσε νέα προβλήματα στα Βαλκάνια...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου