Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ποια η σχέση Φασισμού και Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και πως γειώνεται στο πεδίο Άμυνας – Ασφάλειας, σε εθνικό και υπερεθνικό επίπεδο

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Ø  Στην εκδήλωση της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης  «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ», με θέμα «Φασισμός και Δημοκρατία».
Ø  Στην Συνάντηση Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας-Πειραιά

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κατάσχει χιλιάδες, σπίτια, να απελευθερώσει τις απολύσεις, και ενώ εμπορευματοποιείται-ιδιωτικοποιείται το νερό, τα λιμάνια, η παιδεία, η υγεία, η κάθε όμορφη γωνιά αυτού του τόπου. Και ενώ σημειώνονται σημαντικοί εργατικοί αγώνες, κανείς δε μπορεί να παραγνωρίσει ότι εντείνεται ο κοινωνικός αυτοματισμός και εκφασισμός, που σήμερα δεν κομματιάζει μόνο την εργατική τάξη με όρους εθνικότητας και θρησκεύματος, αλλά προκαλεί δεκάδες εμφυλίους στην ΕΡΤ, στο ΔΗΜΟΣΙΟ, στα ΑΕΙ, παντού.
Παράλληλα, νέες αποκαλύψεις για την ναζιστική εγκληματική οργάνωση έρχονται στο προσκήνιο, ενώ ταυτόχρονα αθωώνονται οι ΔΕΛΤΑδες Πραιτοριανοί που είχαν εισβάλλει στο ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, οι πράκτορες των ΗΠΑ απαιτούν να υποβάλλουν σε Ανάκριση τους Κούρδους συναγωνιστές που βρίσκονται φυλακισμένοι.
Είναι τραγικό την ώρα που η ελληνική προεδρία της Ε.Ε., η υλοποίηση των Μνημονίων και η επιβολή της άγριας ταξικής πολιτικής, το ξεπούλημα και οι δεκάδες χιλιάδες απολύσεις αναγάγετε σε «ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ», η Αριστερά να μετακομίζει στην αστική διαχείριση του συστήματος, να φτιάχνει νέα ΕΑΜ που θα μας Απελευθερώσουν από τη Γερμανική Κατοχή, ανακαλύπτοντας PLAN B διαχείρισης της «εθνικής κρίσης», με εναλλακτική «εθνική πρόταση».
Αποκαλύπτοντας τη γύμνια της να διατυπώσει μια εργατική διεθνιστική πρόταση, να χαράξει ένα επαναστατικό δρόμο συνολικής αμφισβήτησης, όταν βεβαίως ο αστικός κόσμος επελαύνει καθημερινά στο όνομα των συνολικών του συμφερόντων, από την σκοπιά της εξυπηρέτησης των τραπεζών, των εφοπλιστών, των εργολάβων που είναι οργανικά δεμένοι στο διεθνές καπιταλιστικό-ιμπεριαλιστικό πλέγμα.
Ποια εθνική πρόταση να αντιπαραβάλλει αλήθεια η Αριστερά στον Μπόμπολα των χρυσορυχείων, της Κερατέας, των διοδίων, της ΜΕGAλης καθεστωτικής προπαγάνδας και χειραγώγησης;
Για ποιο εθνικό στρατό να μιλήσουμε, ποια εθνικά συμφέροντα εξυπηρετεί την εποχή του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, της ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΜΥΝΑΣ του ΝΑΤΟ, των Συμμαχιών Προθύμων για Επέμβαση, της Κοινής Ευρωπαϊκής Άμυνας και Ασφάλειας;
Στο  περιοδικό του ΝΑΤΟ "NATO Review" Θάνος Ντόκος, Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ,  δηλώνει ότι «ακόμη και χωρίς την κρίση η Ελλάδα θα χρειαστεί μια σημαντική μεταρρύθμιση της αμυντικής πολιτικής της και του στρατιωτικού μηχανισμού της για το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ ωστόσο τονίζει αυτό δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό πρόβλημα. Πολλά έχουν αλλάξει σε αυτό το μέρος του κόσμου δηλώνει όπως και οι ανάγκες άμυνας, τα μέσα και οι τεχνολογίες και τώρα με ακόμη πιο περιορισμένα οικονομικά μέσα χρειάζεται να γίνει μια σημαντική αλλαγή».
Στις δηλώσεις του ο πρώην Α/ΦΕΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος αναφέρει ότι «όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ πρέπει να ξοδεύουν τουλάχιστον 2% του εθνικού τους προϋπολογισμού, επειδή όπως εξηγεί, πρέπει να έχουν ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, όχι μόνο για να προστατεύουν τις ίδιες αλλά και για να έχουν τον έλεγχο παγκοσμίων προβλημάτων.
Ποια είναι αυτά τα παγκόσμια προβλήματα; «Είναι οι φυσικές καταστροφές, οι μετακινήσεις πληθυσμών αλλά και προβλήματα οργανωμένου εγκλήματος ή ακόμη και τρομοκρατίας» δηλώνει ο κύριος Ντόκος. Η Al queda όπως εξηγεί μπορεί να μην είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι αλλά η τρομοκρατία είναι, οπότε χρειάζονται ένοπλες δυνάμεις με πολλές δυνατότητες που να μπορούν να μετακινηθούν εύκολα και που έχουν πολλαπλές ικανότητες!
Σε μια διαφοροποιημένη προσέγγιση, ανάλογα αν το ακροατήριο   είναι εθνικό ή υπερατλαντικό, επισημαίνει ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Φράγκος ότι «η Ελλάδα και η Τουρκία πρέπει να λύσουν τα προβλήματα τους, "να βρουν λύσεις και μετά να μειώσουν τις ένοπλες δυνάμεις και να ξοδεύουν λιγότερα χρήματα. Αυτό να γίνει για τους άλλους, για τα παιδιά τους και για το μέλλον."».
Βεβαίως, για το εσωτερικό της χώρας κυκλοφορεί το βιβλίο που συνέγραψε με τον σερ της Ακροδεξιάς Μαρκεζίνη, που ζητά ειδικό νομικό καθεστώς για τον πληθυσμό της Θράκης και ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων! Μ’ αυτά και μ’ αυτά έγινε αρεστός στη Χρυσή Αυγή!
Αλήθεια ο Αντιπτέραρχος Γιάγκος έκλεινε εθνικές συμφωνίες στην Σύνοδο ΑΓΕΕΘΑ στο Κατάρ, μετά την επέμβαση στη Λιβύη, εξασφαλίζοντας συμβόλαια για τους Έλληνες εφοπλιστές, ξενοδόχους, εμπόρους, ιδιοκτήτες νοσοκομείων-θεραπευτηρίων; Ποιους εξυπηρετεί ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος αν όχι τους εφοπλιστές, όταν ζητά μερίδιο από τη διαδικασία μεταφοράς Νατοϊκών στρατευμάτων-υλικών που αποχωρούν από το Αφγανιστάν;
Ποια εθνικά συμφέροντα εξυπηρετεί ο στρατός του outsourcing, όπου ο φαντάρος πληρώνει το κόστος της θητείας, αποτελεί θύμα ακραίας εργασιακής και οικονομικής εκμετάλλευσης:
Δουλειά στα ΚΑΑΥ, στις Λέσχες Αξιωματικών, Γιατρών-Φαρμακοποιών-Μηχανικών-πυρόσβεση-πυρασφάλεια-άνοιγμα δρόμων-καθαρισμός ακτών.
Μοιάζει σαν τις ιδιωτικές φυλακές της Δύσης που οι κρατούμενοι εργάζονται για εταιρείες.
Μόνο που εκεί τρώνε-ντύνονται ως κρατούμενοι.
Ο έφεδρος κρατούμενος του στρατού πρέπει να πληρώνει το φαγητό-το ρουχισμό-τη μετακίνηση του.
Όμως το  OUTSOURCING περιλαμβάνει την ιδιωτικοποίηση της πολεμικής βιομηχανίας (σχέδιο της Ε.Ε.), τη φύλαξη των μονάδων  (5 εκατ. ευρώ έδωσαν το 2007), την επισκευή και συντήρηση (μεταχειρισμένα τανκς, ναύσταθμος).
Απολύσεις Πολιτικού Προσωπικού-Εργολαβίες-Παχυλά συμβόλαια-Μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους.
Ο νεοσύλλεκτος φαντάρος ορκίζεται να υπερασπίζει την άμυνα της χώρας και το σύνταγμα.
Υπηρετώντας σε έναν εθνικό μηχανισμό, που πρέπει να εκδημοκρατιστεί, μας λέει η παραδοσιακή αριστερή αντίληψη.
Μάλιστα, σε αυτόν τον στρατό δεν υπάρχουν ΝΑΖΙ, όπως μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ το επίσημο πόρισμα των Επιτελείων, που με χαρά έκανε δεκτό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος.
Τότε σε άλλον Στρατό υπηρετεί ο Ταγματάρχης των Πεζοναυτών στο Βόλο, που είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε 20 μήνες φυλάκιση με αναστολή; Ο οποίος είχε στην κατοχή του παράνομο στρατιωτικό οπλισμό και υλικό της Χρυσής Αυγής και της Χούντας, ενώ το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ τον αναδεικνύει σε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ  σε χειρισμό οπλισμού, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Αλήθεια, ανήκει ή δεν ανήκει στον Ελληνικό Στρατό,  το 525 Μηχανοκίνητο ΤΠ στο Πολύκαστρο Κιλκίς, μονάδα στην οποία υπάρχει ομάδα νεοναζί ΕΠ.ΟΠ., που δρα ανοικτά με ναζιστικούς χαιρετισμούς και περιφέρει άνετα σακίδιο με ζωγραφισμένη σβάστικα; Μάλιστα, στο 525 σημειώθηκε  επανάληψη ασκήσεων καταστολής πλήθους από τμήματα που απαρτίζουν επαγγελματίες οπλίτες (ΕΠΟΠ), τα οποία φέροντας ασπίδες-γκλομπ συνέχισαν την εκπαίδευση τους για την αντιμετώπιση του εχθρού λαού, εντός και εκτός συνόρων.
Στον ίδιο εθνικό στρατό ανήκει και το ΚΕΝ Καλαμάτας, που οι ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος-Δ.Αβραμόπουλος έκαναν τη χάρη στον Α.Σαμαρά και τη Χρυσή Αυγή να ανοίξουν ξανά. Το πελατειακό κράτος αναπτέρωσε τη δράση του, τα βύσματα βολεύτηκαν, οι τοπικοί εργολάβοι έφαγαν, πιτσαρίες-καφετέριες-σουβλατζίδικα αύξησαν την πελατεία τους και οι φασίστες φαντάροι χαιρετούν Ναζιστικά στην Αναφορά ενώ Λοχαγός  διατάζει να τραγουδήσουν παράνομα εθνικιστικά τραγούδια.
Παράλληλα, με τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Βαρβιτσιώτης εξασφαλίζεται η πρόβλεψη της συμμετοχής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.
Ποια είναι η ΜΥΚ;
«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»
«Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς» φώναζαν στην Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010, για να τους συμπαρασταθούν στο Ναυτοδικείο πλήθος φασιστικών Λεσχών εφέδρων και Συνδέσμων Καταδρομέων, ο πρώην ΑΓΕΣ-ΥΕΘΑ Της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πικραμένου Φραγκούλης Φράγκου, ο Καμμένος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και το ΛΑΟΣ.
Είναι οι Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού που κατηγορούνται για βασανισμούς και βιασμούς μεταναστών, για βίαιες και παράνομες επαναπροωθήσεις  προσφύγων, όταν αφαιρώντας τις μηχανές των σκαφών τους εγκαταλείπουν στα μανιασμένα κύματα.
Αποκορύφωνα της κατασταλτικής τους δράσης ήταν η συμμετοχή ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών στην καταδίωξη των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων, συμβάλλοντας αποφασιστικά στον εντοπισμό και στη θανάτωση αρκετών εξ αυτών.
Η απαίτηση τότε από τους γνωστούς μιλιταριστικούς-εθνικιστικούς, το ΔΙΚΤΥΟ 21 του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος για την χρήση στρατιωτικών δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας και της συγκρότησης ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ με την τροπολογία Βαρβιτσιώτη πλέον θεσμοθετείται!
Η ενίσχυση όμως της Σιδερένιας Φτέρνας του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού βρίσκει τη διεθνή της συνέχεια σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης:
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε 10ημερη άσκηση καταστολής Πλήθους του γερμανικού στρατού που είχε ως σενάριο την εισβολή σε άλλη χώρα για να επιβληθεί «ο Νόμος και η Τάξη» του αστικού κατεστημένου. Πατάσσοντας την εκρηκτική κοινωνική αντίδραση που είχε μετεξελιχθεί σε κοινωνική εξέγερση. Μάλιστα, η επέμβαση αυτή προβλέπει την αντιμετώπιση του σεναρίου αδυναμίας ή άρνησης των εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν την «έκτακτη ανάγκη».  
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην άσκηση έλαβαν μέρος 3500 μέλη του γερμανικού στρατού και 700 οχήματα, μαζί με εναέρια μέσα. Σημειώνεται η χρήση ειδικών αερίων που προκαλούν περιορισμένη παράλυση ή αδυναμία. Μάλιστα, η άσκηση εκτελέστηκε σε μια μίνι-πόλη που έχει κατασκευαστεί κοντά στο Αμβούργο ώστε να εκπαιδεύονται οι στρατιωτικές δυνάμεις σε επιχειρήσεις κατά δυνάμεων που δίνουν μάχες μέσα σε πόλεις, αλλά και ενάντια σε κοινωνικές εξεγέρσεις.
Είχε προηγηθεί η αναθεώρηση του γερμανικού συντάγματος για να επιτραπεί η χρήση των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας, ενώ φωνές του γερμανικού αστικού κατεστημένου ξεκαθαρίζουν ότι ο παγκόσμιος οικονομικός τη ρόλος πρέπει να βρίσκει και της αντίστοιχης στρατιωτικής στήριξης.  
Τέλος, από την 1-1-2014 ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ αναλαμβάνει ακριβώς τέτοιου είδους επιχειρήσεις σε μια ακτίνα δράσης 6000 χλμ. από τις Βρυξέλες, ενώ αυτό είναι και το αντικείμενο της Συνόδου των ΥΕΘΑ των χωρών της Ε.Ε., το Δεκέμβριο, που θα καταλήξουν την Κοινή Πολιτική Άμυνας-Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τελικά τι είναι πιο επικίνδυνο, η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ο κρατικός εξτρεμισμός, που με πρόσχημα "τον πόλεμο των άκρων", επιστρατεύει τις απεργίες, απαγορεύει κινητοποιήσεις, τρομοκρατεί με τρομονόμους και καταδιώκει συστηματικά όποιον αμφισβητεί την ταξική πολιτική και τις στρατηγικές επιλογές της άρχουσας τάξης (ΕΕ-ΕΥΡΩ-ΝΑΤΟ) ή η ναζιστική εγκληματικά συμμορία;
Δύσκολη η απάντηση, καθώς οι ναζί είναι σάρκα από τη σάρκα του συστήματος εξουσίας.  Οι θεωρίες του "παρακράτους" και της διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στα σώματα ασφαλείας επιχειρούν να συγκαλύψουν τις ευθύνες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ - ΔΗΜΑΡ κ.λπ. που 25 χρόνια τώρα διαπλέκονται με τους ναζί και τους αναγνωρίζουν σημαντικό ρόλο συνεργάτη στην καθυπόταξη του κόσμου της εργασίας.  "Τα δημοκρατικά τόξα και οι θεωρίες των άκρων" συσκοτίζουν ότι τα μνημόνια και η κρίση, ο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμός και το κράτος έκτακτης ανάγκης έδωσαν φτερά στους ναζί, που κρίθηκαν απαραίτητοι στην επιβολή των νέων εκμεταλλευτικών όρων καπιταλιστικής ανάπτυξης, διεκδικώντας βεβαίως μερίδιο από την οικονομική και πολιτική υπεραξία που παράγεται. (πολιτοφυλακές-σχολικοί φύλακες-ιδιωτική αστυνομία, Λέσχες Εφέδρων, Ιδιωτικοί Στρατοί-Ρέστης-εκδότης ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-φύλαξη πλοίων)!
Αλήθεια, πόση απόσταση χωρίζει τη "Κόκκινη Μηλιά" του Μιχαλολιάκου από το "νεοβυζαντισμό" του Φραγκούλη Φράγκου, μπεστ σέλερ όλων των μιλιταριστών και εθνικιστών;  Όλοι μαζί, πρωτοστατούντος του γραμματέα της κυβέρνησης Μπαλτάκου δεν έθεταν θέμα επαναφοράς του γένους ως κριτήριο εισόδου στις Ένοπλες Δυνάμεις;  Δεν συγκάλυπταν και συνδράμουν τη δράση των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων στον Άγιο Παντελεήμονα, τις ασκήσεις "Μακεδονομάχος" κατά της μειονότητας στη Θράκη, την εκπαίδευση τους στον ανταρτοπόλεμο σε βουνά και αστικά κέντρα;  Στην ιδρυτική διακήρυξη της "Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων" (15-17/3/1996) γίνεται λόγος για "καταπολέμηση του εφησυχασμού, της ενδοτικότητας και του ευδαιμονισμού", στοχοποιώντας "όσους παριστάνουν τα λευκά περιστέρια της ειρήνης, τους αστράτευτους, τους αντιρρησίες συνείδησης και τους καρεκλοκένταυρους"!
Κυβέρνηση, στρατός, δικαστές αποκαλύπτεται ότι έχουν επιλεκτική μνήμη!  Εκλεκτικές ιδεολογικές - πολιτικές συγγένειες και συνεργασίες.  Ο αρμόδιος υπουργός Δ. Αβραμόπουλος αποφασίζει:  "Ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας έσονται εις μίαν λειτουργίαν".  Αναλαμβάνουν από κοινού στρατιωτικές και αστυνομικές επιχειρήσεις!  Μεταξύ των οποίων "Προστασία ζωτικών εγκαταστάσεων σε περιόδους κρίσεων - επιχειρήσεων "!  Πρόκειται για το επιχειρησιακό αντικείμενο των νέων "Ταγμάτων Εθνοφυλακής", που εν μέσω του κινήματος των Αγανακτισμένων (2011), εντάσσονται στο "Σχέδιο πολιτικής προστασίας Ξενοκράτης", αναλαμβάνοντας "συμβάντα που μπορεί να οφείλονται στο πλήθος ή τη διασάλευση της τάξης και στην υπερσυγκέντρωση πλήθους"!
Πριν απαντήσετε στο αρχικό ερώτημα, σκεφτείτε:  Σαμαράς - Βενιζέλος - Κωσταράκος, για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά, κατέβασαν τον Στρατό στο δρόμο διατάζοντας ανάληψη κατασταλτικών καθηκόντων πέρσι, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.  Οι μονάδες των ειδικών δυνάμεων που συνεχάρη ο Δ. Αβραμόπουλος, τονίζοντας την πίστη τους στο δημοκρατικό πολίτευμα, μπαίνουν επιφυλακή σε κάθε μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση.
Είναι οι μονάδες που θα κατέβαζε ο Καραμανλής κατά των εξεγερμένων το Δεκέμβρη του 2008, μετά και τις πιέσεις της Ντ. Μπακογιάννη, του Γ. Σουφλιά και του ακραία νεοφιλελεύθερου, Στέφανου Μάνου.  Μια γενικευμένη καταστολή πλήθους που μπλοκάρισε τότε το "Αρνούμαι" φαντάρων, η ανησυχία του μόνιμου προσωπικού.  Τα πραγματικά πολιτικά άκρα, καθορίζει η ταξικά πάλη!  Η πάλη κατά του φασισμού είναι συνάμα αντικυβερνητική - αντικρατική - αντιΕΕ - αντικαπιταλιστική.
Η αυταρχική πολιτική της ακροδεξιάς συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει μπροστά της την ολόπλευρη καταδίκη ολόκληρου του κινήματος. Είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η δουλοποίηση του εργαζόμενου λαού μας αποτελεί στρατηγική επιλογή του αστικού συστήματος εξουσίας, που για να την επιβάλλει είναι αποφασισμένο να επιστρατεύσει τους ΝΑΖΙ της Χρυσής      Αυγής και τις Ειδικές Δυνάμεις των Πραιτοριανών του, σε Στρατό και Αστυνομία.
Η πάλη ενάντια στο Φασισμό – Ναζισμό πρέπει να είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Ανατροπή της ταξικής κυβερνητικής πολιτικής και των Μνημονίων, την έξοδο από ΝΑΤΟ και Ε.Ε., τη διάλυση τους και την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση μας.
Για την ανατροπή της Δουλοποίησης μας και τον εργασιακό μεσαίωνα.
Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές.
Ενδυνάμωση του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Ένταση της αλληλεγγύης ενταγμένη σε ένα σχέδιο Αντιθεσμών του κινήματος του κόσμου της εργασίας, από τα κάτω, αυτοργανωμένο,  από την σκοπιά της εργατικής επαναστατικής αμφισβήτησης και ανατροπής.
Αγώνας ενάντια στον Κράτος Έκτακτης Ανάγκης και τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό που στρατιωτικοποιεί την Αστυνομία και αναθέτει αστυνομικά καθήκοντα στον Στρατό, σχηματίζοντας στρατιωτικούς και αστυνομικούς δακτυλίους εφεδρικών σωμάτων, με τους ΝΑΖΙ να αποκτούν σοβαρό ρόλο, υλοποιώντας τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας του αστικού καθεστώτος εξουσίας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου