Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας πρόλαβε να ρωτήσει για τις καταγγελίες των φαντάρων στο ταξίδι του στα Δωδεκάνησα;

Γράμμα από ένα φαντάρο: Η καρδιά του ρατσισμού χτυπάει στο Καστελόριζο
Η επιστολή του συναδέλφου φαντάρου που υπηρετεί στο Καστελόριζο είναι συγκλονιστική και σοκαριστική.
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/05/blog-post_588.html

Περιοδεία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα στο ΝΑ Αιγαίο, στο Χώρο Ευθύνης των 95 και 80 ΑΔΤΕ, σε Ρόδο, Καστελλόριζο και Φαρμακονήσι

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε μονάδες και φυλάκια στο Χώρο Ευθύνης των 95 και 80 ΑΔΤΕ (Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) στο ΝΑ Αιγαίο, καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών στη Ρόδο.


Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα στρατόπεδα “Επιλάρχου Φράγκου Χρήστου” έδρα της 395 Επιλαρχίας Αναγνωρίσεων Εθνοφυλακής (395 ΕΑΡΜΕΘ) και “Λοχαγού Μπελούμπαση Νικόλαου”, όπου εδρεύει η 1/38 Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (1/38 ΔΤΕ) και ενημερώθηκε για την αποστολή των μονάδων και τη στελέχωσή τους.


Κατόπιν, έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, ενώ συναντήθηκε διαδοχικά με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο.


Επίσης, ο κ. Τόσκας πραγματοποίησε σύντομες επισκέψεις στο Καστελλόριζο και στο Φαρμακονήσι, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό της αντίστοιχης Δύναμης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) των δύο ακριτικών νησιών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου