Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ-ΔΙΑΛΟΓΗ-ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Κανένας Φαντάρος στα HOT SPOT- Στρατόπεδα Συγκέντρωσης: ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

12788803_10208569170323579_523756980_o
Απαντώντας στο ερώτημα αν θα αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και την ταυτοποίηση των προσφύγων και των μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα, το Militaire.gr αποκαλύπτει ότι “ζητήθηκε από τα Γενικά Επιτελεία να διερευνήσουν μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού που διαθέτουν την δημιουργία λογισμικού που θα χρησιμοποιηθεί γι΄ αυτή την υπόθεση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη δύο στελέχη του ΓΕΑ έχουν αναλάβει την δημιουργία του λογισμικού. 
Σ΄ αυτές τις πληροφορίες έρχεται να προστεθεί ένα δημοσίευμα από την βουλγαρική εφημερίδα «ΜΟΝΙΤΟR» που γράφει ότι «σε επίσημο έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρεται ότι οι ελληνικές Αρχές δεν πραγματοποιούσαν πλήρη εγγραφή των προσφύγων λόγω «προβλήματος στο λογισμικό». 
 Το έγγραφο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συντάχθηκε στις 4 Μαρτίου 2016 και αναφέρει τα εξής: «Η Ελλάδα έχει πρόβλημα με το λογισμικό και γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορεί να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα από τους πρόσφυγες, ούτε να καταχωρεί τα πλήρη στοιχεία τους. Αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει ότι στη βάση δεδομένων της ΕΕ λείπουν βασικές πληροφορίες για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που διήλθαν από την Ελλάδα. Στο έγγραφο υπογραμμίζεται επίσης ότι η FRONTEX πρέπει μέχρι τις 15 Μαρτίου να αναφέρει όλες τις ανάγκες της σχετικά με την υπηρεσία της στην Ελλάδα”.
Είναι μια ακόμη απόδειξη την ολοένα μεγαλύτερης ανάληψης αστυνομικών καθηκόντων από τον Στρατό. Φυσικά οι φαντάροι και τα στελέχη διατάζονται να έχουν πολύ μεγαλύτερη εναργή συμμετοχή στον ευρωπαϊκό πόλεμο κατά των μεταναστών καθώς η κυβέρνηση έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στον πόλεμο κατά των προσφύγων-μεταναστών, όπου οι σημαντικότεροι κρίκοι είναι τα Τείχη και τα κλειστά σύνορα, τα HOT SPOT-Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, η διαδικασία σύλληψης-φυλάκισης-διαχωρισμού τους μεταξύ προσφύγων και μεταναστών, για να προχωρήσουν γρήγορα σε μαζικές Απελάσεις Μεταναστών!
Σε αυτή επομένως την κομβική αυταρχική διαδικασία οι φαντάροι λαμβάνουν μέρος. Πρόσφατα, η 71η Αερομεμαφερόμενη Ταξιαρχία όχι μόνο έφτιαξε το HOT SPOT Στρατόπεδο Συγκέντρωσης στο Κιλκίς αλλά συμμετείχε ενεργά και στην καταγραφή των προσφύγων-μεταναστών! 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ!
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων εξαγοράζουν με άδειες τις πιο ταπεινές συνειδήσεις στελεχών που αναλαμβάνουν να συμμετέχουν σε αυτή τη βρώμικη διαδικασία. Πρόσφατα, στη Μυτιλήνη, σε 18 στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Λέσβο και οι οποίοι προσφέρθηκαν - σε εθελοντική βάση αφού διάθεση προσωπικού δεν μπορούσε να γίνει- να βοηθήσουν το αρμόδιο Υπουργείο Μετανάστευσης και την ΕΛΑΣ στην καταγραφή των προσφύγων και των μεταναστών δόθηκε 10ήμερη άδεια (που δε γράφτηκε στην κανονική) για να συμμετέχουν στην καταγραφή. Μάλιστα το ΓΕΣ τους έδωσε μετά και πρόσθετη μικρή επιβραβευτική άδεια (τιμητική).
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους και τα στελέχη να μείνουν μακριά από αυτό το βρώμικο πόλεμο κατά των προσφύγων-μεταναστών. Κανένας δεν έχει καμιά δουλειά και υποχρέωση παροχής υπηρεσίας στα HOT SPOT-Στρατόπεδα Συγκέντρωσης!
Ήδη συνάδελφοι φαντάροι έχουν βγει Παραπονούμενοι και έχουν Αρνηθεί να παράσχουν την οποιαδήποτε υπηρεσία στις Μακρονήσους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Η απάντηση της ιεραρχίας αποσκοπούσε στην τρομοκράτηση τους απειλώντας τους με Στρατοδικείο.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στέκεται δίπλα στους αγωνιζόμενους φαντάρους και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που απαντούν:
Δεν θα γίνουμε εμείς, ούτε ως Δωρεάν Εργατικό Δυναμικό ούτε ως Προσωπικό Λειτουργίας-Φρούρησης στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην εκμετάλλευση-καταπίεση-φυλάκιση-διαλογή Προσφύγων-Μεταναστών, των ανθρώπων της τάξης μας. 
Και με υπευθυνότητα ενημερώνει τι προβλέπει το Σύνταγμα, ποιο είναι το όριο των υπηρεσιών που προσφέρει ο Στρατευμένος στο πλαίσιο της Υποχρεωτικής Στράτευσης: 
Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 6 του Συντάγματος, κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της χώρας. Εκεί αρχίζει και τελειώνει κάθε υποχρέωση, αλλά και δικαίωμα, των στρατευμένων και του στρατού γενικότερα. Στην άμυνα της χώρας απέναντι σε ενδεχόμενη στρατιωτική απειλή.
Οι πρόσφυγες δεν αποτελούν απειλή για τη χώρα ούτε συντρέχει νόμιμος λόγος άμυνας της χώρας έναντι των προσφύγων. Αντιθέτως, αποτελεί καθήκον για τις πολιτικές αρχές της χώρας, η παροχή ασύλου στους πρόσφυγες και η προστασία της ζωής, της υγείας και της ασφάλειάς τους. Καθήκον στο οποίο η Ελλάδα έχει δεσμευτεί συνυπογράφοντας διεθνείς συνθήκες που αποτελούν πλέον διεθνές δίκαιο υποχρεωτικό για όλες τις χώρες που συνυπέγραψαν. Στο δε ελληνικό Σύνταγμα, ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν απόλυτης προτεραιότητας υποχρέωση της πολιτείας και θεμέλια λίθος του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Συνεπώς, η αποστολή στρατιωτικών τμημάτων για οποιονδήποτε σκοπό, πολλώ δε μάλλον, με σκοπό την άσκηση κατασταλτικών πολιτικών ή καθηκόντων περιορισμού και περιφρούρησης προσφύγων, αποτελεί πράξη παράνομη και αντισυνταγματική, καθώς παραβιάζει πλείστες όσες διατάξεις της εγχώριας και διεθνούς νομοθεσίας. Επιπλέον δε, η χρήση του στρατού για την άσκηση πολιτικών καθηκόντων, παραβιάζει τον πυρήνα του δημοκρατικού πολιτεύματος. 
Συνεπώς, νομίμως και κατ’ άσκηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, οι στρατευμένοι μπορούν να αρνηθούν την άσκηση οποιουδήποτε καθήκοντος σχετίζεται με την υπηρεσία στα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων (στους οποίους, ειρήσθω εν παρόδω, οι πολιτικές αρχές της χώρας, οφείλουν να εξασφαλίσουν ελευθερία, υγιεινή και ασφάλεια από κάθε επιβουλή).


 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437

1 σχόλιο: