Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Πάμε ολοταχώς για μεσαίωνα

Του Γ. Γ.
Ε, αυτή την φορά … παραδίδομαι. Είναι από τις ελάχιστες φορές που συναντώ είδηση και δηλώνω αδυναμία να την σχολιάσω. Οπότε παραθέτω το δημοσίευμα και περιμένω τον σύντροφο mitso175 να μας την αναλύσει, αφού γνωρίζει καλά το θέμα. Εμένα με ξεπερνάει. Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή πώς γίνεται πανεπιστημιακοί δάσκαλοι να έρχονται σε επαφή με αρχιρασοφόρους και να οργανώνουν Ημερίδα για το «πως συσχετίζεται η Νοερά Προσευχή με την αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία των επιχειρήσεων».
Ούτε έχω πρόχειρο κανένα μουλά έστω και ντόπιας παραγωγής σαν τον Εφραίμ και Αμβρόσιο να μου ψάλει τα τροπάρια του για να βγω από την άγνοια μου. Σαν έναυσμα, λοιπόν στον σύντροφο  mitso175 για να μας εξηγήσει τα καθέκαστα παραθέτω αυτούσια την είδηση που βρήκα στηνιστοσελίδα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.



Ημερίδα "Νοερά Προσευχή & σύγχρονες επιχειρήσεις"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Θέμα: «Διοργάνωση επιστημονικής Ημερίδας με θέμα η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς.»



To Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα «Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς», τη Δευτέρα στις 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη.

Σκοπός της ημερίδας αποτελεί η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου - τεχνικής της Νοεράς Προσευχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίδρασή της και στα οφέλη της στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς (στελέχη του ιδιωτικού, δημόσιου, μη κερδοσκοπικού τομέα). Επίσης η συσχέτιση της Νοεράς Προσευχής με την αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου