Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

O Μιχαλολιάκος και η «σοβαρή» Χρυσή Αυγή θέλουν ΠΟΛΕΜΟ με όλους τους γειτονικούς λαούς!

Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει πιο αντιπροσωπευτικό κείμενο των ρατσιστικών-επεκτατικών-φιλοπόλεμων απόψεων που συγκροτούν τον πυρήνα της φασιστικής ιδεολογίας της Ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας Χρυσή Αυγή, από το κείμενο του Άνεργου Εκατομμυριούχου Φύρερ, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, «Ελλάς και Γεωπολιτική: Μια “στρατηγική” αντίληψη υποταγής».
Εκεί μεταξύ άλλων φαιδρών και εξίσου επικίνδυνων ρατσιστικών αποφθεγμάτων διαβάζουμε:
Η μοναδική Ελλάδα που μπορεί να υπάρξει είναι μια Ελλάδα με δημογραφική άνθιση,
με πλήρη έλεγχο και κυριαρχία στην Κύπρο,
με χωρικά ύδατα στο Αιγαίο στα 12 μίλια,
με εξασφαλισμένα τα βόρεια σύνορά της και τις οδούς προς την Μεσευρώπη και με πλήρη έλεγχο και κυριαρχία στην Βόρειο Ήπειρο και στα στενά του Οτράντο. 
Μόνο αυτή η Ελλάδα μπορεί να είναι Ελεύθερη και Κυρίαρχη».
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΓΔΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Επίσης, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής που έγινε στο Π. Φάληρο στις 17/12/16 πάρθηκαν αποφάσεις όπως:
«Απέναντι στην τουρκική απειλή η Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι πρέπει η Ελλάς να λάβει ξεκάθαρη θέση με ένα Eλληνικό casus belli, το οποίο θα ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, απέναντι στις διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο μας… 
Απαιτούμε επίσης την επίσημη αναγνώριση της Ελληνικής Εθνικής μειονότητος, η οποία ζει στο κράτος των Σκοπίων.
Απαιτεί από την Ελληνική κυβέρνηση την πρέπουσα απάντηση στην Αλβανική επιθετικότητα κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου και την ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας της 17ης Μαΐου 1914, σύμφωνα με το οποίο η Αλβανία έχει αναγνωρίσει την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και το αυτοδιοίκητο των Ελλήνων σε εκπαιδευτικό, γλωσσικό και θρησκευτικό επίπεδο, με το πρόσθετο δικαίωμα να έχουν οι Βορειοηπειρώτες δικές τους αστυνομικές αρχές  
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει καταθέσει στην Βουλή από τις 18/3/2016 νόμο για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα η παράνομη είσοδος αλλοδαπών στην Πατρίδα μας… Καταγγέλλει την πολιτική των “ανοικτών συνόρων”, η οποία απειλεί άμεσα την εθνική μας συνοχή και απαιτεί την φύλαξη των συνόρων χερσαίων και θαλασσίων από τις ένοπλες δυνάμεις μας, τα σώματα ασφαλείας και τάγματα εθνοφυλακής
Τι σημαίνουν οι θέσεις αυτές
       Πόλεμος με όλες τις γειτονικές χώρες.
·         Τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια περί προστασίας του Ελληνισμού στην Κύπρο, απλώς κρύβουν τον επεκτατικό στόχο της ελληνικής άρχουσας τάξης για πλήρη έλεγχο-κυριαρχία επί της Μεγαλονήσου. Κύπρος Ενιαία Ελληνική είναι ο στόχος της Χρυσής Αυγής!
·         Στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους πρόσφυγες και φυλάκιση τους μέχρι να Απελαθούν.
·         Απογείωση των εξοπλισμών και προσλήψεις Μισθοφόρων.
·         Ένταση της Στρατιωτικοποίησης του λαού μας με στόχο η Ελλάδα να μετατραπεί σε Ισραήλ των Βαλκανίων.
·         Στράτευση στα 18, Ανδρών και Γυναικών. Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας στους 18 μήνες.
·         Ενίσχυση του θεσμού της Εφεδρείας και των Φασιστικών Λεσχών Εφέδρων και πλήρη δραστηριοποίηση τους στην εφαρμογή των δογμάτων Άμυνας-Ασφάλειας, με την ανάληψη ρόλου μαζί με τον Στρατό στην καταστολή του εσωτερικού εχθρού, δηλαδή το εργατικό κίνημα, τους πρόσφυγες, τη μειονότητα της Θράκης.  
Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι οι ακραίες αυτές μιλιταριστικές-εθνικιστικές-φιλοπόλεμες θέσεις της Χρυσής Αυγής έχουν ενσωματωθεί από το κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του κράτους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Για αυτό ακριβώς η καθεστωτική προπαγάνδα ξεπλένει τους ΝΑΖΙ και πλασάρουν την "Σοβαρή" Χρυσή Αυγή! 
Γιατί όμως να γίνουν όλα αυτά;
Εθνικισμός και Φασισμός Απαιτεί-Προωθεί: η ΑΟΖ και ενεργειακά κοιτάσματα στα χέρια των πολυεθνικών, του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη, του Λάτση και του Κοπελούζου!
Στην πρόταση της Χρυσής Αυγής για την ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ αποκρύβεται κάτι που αναφέρεται στο πολιτικό πρόγραμμα των Χρυσαυγιτών:
«Με δεδομένο ότι η Ελλάς την στιγμή αυτή, δεν διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων, ένα σημαντικό αντισταθμιστικό όφελος από την χώρα προέλευσης και συμφερόντων της εταιρείας η οποία θα αναλάβει την εργασία, πρέπει να είναι η στρατηγική συμμαχία και η συνακόλουθη προστασία των ελληνικών υποθαλασσίων οικοπέδων».
Αλλού συναντάς την παρόμοια θέση της Χρυσής Αυγής, όπου διατυπώνεται με σαφήνεια:   
«Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την ανάθεση του τεράστιου έργου της έρευνας και εξόρυξης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που περικλείει η ελληνική ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης».
Στην πράξη δηλαδή οι εθνικιστές Χρυσαυγίτες προτείνουν στον λαό μας να υποστεί νέες απίστευτες θυσίες, να ντυθεί όλη η εργατική τάξη στο Χακί για μια Ζωή, να γίνουμε κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για την κυριαρχία του ελληνικού κεφαλαίου σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο, για την εκμετάλλευση και τον έλεγχο ενεργειακών πηγών και ροών, μαζί και  εμπορικών γεωστρατηγικής σημασίας από την αστική τάξη και τις πετρελαϊκές εταιρείες.
Μπορεί να αρνούνται την Συνεκμετάλλευση στην Τουρκία, αλλά την προτείνουν στις ξένες πολυεθνικές!
Δηλαδή για μια ακόμη φορά, οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, δε μας λένε τίποτε διαφορετικό από ότι έπραξαν και πράττουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΟΤΕΜΙ, που σχεδιάζουν να μας θυσιάσουν  για τα συμφέροντα των πλουσίων.

Αυτοί εξάλλου ήταν πάντα τα πραγματικά Αφεντικά για τα οποία δούλευε και δουλεύει η Χρυσή Αυγή.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ
Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Πιστεύουμε ότι όποιος ετοιμάζεται για Πόλεμο, όπως συστηματικά πράττει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν το κάνει για να διαφυλάξει την Ειρήνη αλλά για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα και τις Μεγαλοιδεατικές βλέψεις του ελληνικού κεφαλαίου.
Η ιστορία του εργατικού κινήματος διδάσκει ότι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει ο πόλεμος είναι ο φόβος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής. 
Εμείς θεωρούμε ότι στις 28 Ιανουαρίου πρέπει να διοργανωθεί μεγάλη Αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή με την συμμετοχή αγωνιστών Ελλήνων-Τούρκων-Κούρδων και συλλογικοτήτων του εργατικού και του αντιπολεμικού κινήματος.
Η Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση καλεί όλες τις συνιστώσες του κινήματος να ενισχύσουν την πάλη για την Ανατροπή των Μνημονίων και της αντεργατικής πολιτικής, την ενίσχυση της δράσης μέσα στο Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής, για την ανάπτυξη κοινών αγώνων των εργαζομένων και στις δύο ακτές του Αιγαίου.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ-Ελληνική Ολιγαρχία.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
τηλ. επικ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου