Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Έχουν σχίσει τους φαντάρους στον 744 λόχο Μηχανικού στην περιοχή των Τοξωτών του Νομού Ξάνθης

Αποτέλεσμα εικόνας για φανταρουςΣτον στρατό της εποχής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέξεις όπως: ξεκούραση, δικαιώματα, ελεύθερος χρόνος, δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο της ιεραρχίας.
Δεν μας δεν μας έφτανε το ξεζούμισμα που κάνουν στους συναδέλφους φαντάρους , ως αποτέλεσμα της συνεχούς έντασης των ασκήσεων, των ΤΧΕ και της κατάστασης πολεμικής ετοιμότητας που καταγγείλαμε ως Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων για μια σειρά από μονάδες της παραμεθoρίου.

Τώρα έρχεται σε αυτά να προστεθεί και η αυθαιρεσία, η παραβίαση του προγράμματος και η συρρίκνωση των εξόδων. 
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά όπως μας τα μετέφεραν οι συνάδελφοι από το στρατόπεδο Μιχαήλ Βωγδού στους Τοξότες της Ξάνθης.
‘’Είμαστε φαντάροι στον 744 λόχο Μηχανικού στην περιοχή των Τοξωτών του Νομού Ξάνθης.  Αυτό που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα είναι μια άνευ προηγουμένου κατάσταση.
Η ένταση στην οποία μας υποβάλει ο Ταγματάρχης-διοικητής μας, δεν σταματάει ούτε τις υποχρεωτικές ώρες ξεκούρασης. Αυτό που βιώνουμε, είναι όταν όλοι οι υπόλοιποι λόχοι κοιμούνται  κατά τις μεσημεριανές ώρες, εμείς να τότε πιάνουμε δουλειά, με ανελέητες αγγαρείες.
Την διαδικασία αυτή την βαφτίζουν εκπαίδευση.  Και είναι η ίδια κάθε μέρα.
Έχει ξεπεραστεί κάθε όριο, αφού μέχρι και παιδιά που ήταν ελεύθεροι υπηρεσίας κινητοποιήθηκαν για να σκουπίσουν.
Το αποτέλεσμα είναι εκτός από την φοβερή κούραση, τον ψυχολογικό πόλεμο που μας γίνεται κλπ , να μην μπορούμε ούτε έξοδουχοι να βγούμε.
Γιατί αναγκαζόμαστε να βγούμε με το λεωφορείο των 6.30 και να γυρίσουμε με το τελευταίο των 9.30. Άρα ουσιαστικά να μας μένουν 2 ώρες εξόδου. Ενώ οι συνάδελφοι μας στους άλλους λόχους βγαίνουν πολύ νωρίτερα.’’
Να σταματήσει άμεσα το σκηνικό του παραλόγου στην συγκεκριμένη μονάδα.

Να βγουν τώρα παραπονούμενοι όλοι οι συνάδελφοι. 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου