Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο-ντοκουμέντο με Μιχαλολιάκο,Κασιδιάρη και Γερμενή να χαιρετούν ναζιστικά σε συναυλία νεοναζί

Η Εφημερίδα των Συντακτών αναρτά το ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο επιβεβαιώνει όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και κονιορτοποιεί τους ισχυρισμούς της ότι πρόκειται για ένα «κόμμα Ελλήνων εθνικιστών».
Το βίντεο αποδεικνύει ότι η μοναδική «πατρίδα» για τον Μιχαλολιάκο και την ομάδα του είναι η ναζιστική Γερμανία! Πρόκειται για μία «συναυλία» που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005. Μέρος της συναυλίας έχει ήδη δημοσιοποιηθεί από την «Εφ.Συν.», αλλά σήμερα διαθέτουμε όλα τα στοιχεία ότι αυτή η καθαρά ναζιστική παράσταση προετοιμάστηκε με συνωμοτικό τρόπο από τη Χρυσή Αυγή και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια του άθλιου τελετουργικού.
Ήταν όλοι εκεί
Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.
Η Annett είναι αυτή που τραγουδά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό το «Υπεράνω όλων η Γερμανία», ενώ ο Müller, αφού ανταποκρίνεται στο αίτημα των χρυσαυγιτών να «εξοντωθούν οι Εβραίοι», παίζει το τραγούδι «Η Αφρική για τους πιθήκους, η Ευρώπη για τους λευκούς / Βάλτε τους πιθήκους σ’ ένα πλοίο και στείλτε τους να πνιγούν».https://indicator.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου