Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κ. Πελετίδης για την μήνυση που του έκανε η Χρυσή Αυγή (Βίντεο)

Για την χθεσινή δίκη του, που έγινε μετά από μήνυση του πρώην βουλευτή του ναζιστικού μορφώματος, Μ. Αρβανίτη, μίλησε στην τηλεόραση του Σκάι ο δήμαρχος Πάτρας και στέλεχος του ΚΚΕ Κ. Πελετίδης.
Ο δήμαρχος βρέθηκε στο δικαστήριο να αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος γιατί υλοποιώντας ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, παραχωρώντας της δημοτικό χώρο για να κάνει εκδήλωση και να χύσει τα ναζιστικό, ρατσιστικό της δηλητήριο.
Πέρα το όσα ακούμε να μας λέει στο βίντεο ο Κ. Πελετίδης για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση του Μιχαλολιάκου, να σημειώσουμε ότι χτες και ενόψει της έναρξης της δίκης, πλήθος λαού εξέφρασε την συμπαράσταση του στο δήμαρχο.
Το κάλεσμα αλληλεγγύης από σωματεία και συνδικάτα σχεδόν μετατράπηκε σε διαδήλωση ενάντια στη ναζιστική ιδεολογία και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. «Είναι εγκληματίες γιατί είναι ναζιστές, δολοφονούν εργάτες και αγωνιστές», «φασίστες τσιράκια των καπιταλιστών, ξανά θα σας τσακίσει η πάλη των λαών», «η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε ξεπουλιέται ούτε προσκυνά», ήταν κάποια απ’ τα συνθήματα του συγκεκριμένου κόσμου.

Τώρα γιατί η γελοία κατηγορία που αντιμετωπίζει ο κομμουνιστής δήμαρχος δεν κατέπεσε από χτες στην ακροαματική διαδικασία και έτσι η δίκη θα συνεχιστεί στις 23 Φλεβάρη, δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε. Κάτι περισσότερο θα ξέρει η δικαστική εξουσία.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/02/blog-post_74.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου