Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ίδιος ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος διαχειρίστηκαν τα γεγονότα στο Φρμακονήσι; Γιατί;


Μιλιταριστικό σαιτ -γνωστό για την ζεστή του σχέση με τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο- υπερηφανεύεται ότι αυτό πρώτο αποκάλυψε το θέμα κατά τη διάρκεια των βολών μεταξύ 07.40 και 07.50 και δημοσίευσε το ρεπορτάζ στις 08.07 το πρωί. Όπως λέμε στην Ελλάδα “και οι τοίχοι έχουν αυτιά” ακόμη κι αν αυτοί είναι οι καλά μονωμένοι τοίχοι του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων! Αυτά γράφει...
Όμως έχει σημασία να δούμε πως έγινε η επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος γιατί αποδεικνύεται ένα απείρως βρώμικο ακροδεξιό εθνικιστικό παιχνίδι εις βάρος του εργαζόμενου λαού μας.
Ας θυμηθούμε λοιπόν ποια ήταν η είδηση:
 Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα η στρατιωτική ηγεσία παρακολουθώντας με προσοχή την νέα τουρκική πρόκληση που βρίσκεται σε εξέλιξη: τουρκικό πολεμικό πλοίο έχει παραβιάσει τα χωρικά ύδατα στο Φαρμακονήσι και εκτελεί βολές!!!
Το τουρκικό σκάφος παρακολουθείται στενά από κανονιοφόρο του ΠΝ! Πρόκειται για ανησυχητική προσπάθεια κλιμάκωσης της Τουρκίας την οποία η Αθήνα παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή.
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο Μόναχο για τη Διάσκεψη Ασφαλείας που γίνεται εκεί. Στην ίδια διάσκεψη συμμετέχουν ο Τούρκος πρωθυπουργός και ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Αργότερα έρχεται νεώτερο δημοσίευμα:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος  συμμετέχει στην 53η Διάσκεψη Ασφαλείας στο Μόναχο ενημερώνει τους Συμμάχους και τους εταίρους μας για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο. 
Στην Διάσκεψη συμμετέχουν ο Τούρκος πρωθυπουργός Γιλντιρίμ, ο ο Τούρκο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου, ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η Γερμανία υπουργός Άμυνας και πάρα πολλά “μεγάλα ονόματα” της διεθνούς πολιτικής που έχουν σχέση με την άμυνα και την ασφάλεια. Η πρόκληση των Τούρκων στο Φαρμακονήσι ήρθε την ώρα που όλοι αυτοί είναι συγκεντρωμένοι στο Μόναχο κι ο ΥΕΘΑ τους έχει “πιάτο” για να τους ενημερώσει.

Πρόκειται για είδηση και τρόπου διαχείρισης που αναπαράγεται αυτούσια από σαιτ-εφημερίδες-ραδιόφωνα-τηλεοράσεις.
Ουσιαστικά, όχι μόνο διαδίδεται ένα θέμα που καλλιεργεί κλίμα εθνικών κινδύνων και ανασφάλειας, αλλά προβάλλεται ιδιαίτερα η απάντηση του ΓΕΕΘΑ με την αποστολή κανονιοφόρου το οποίο παρουσιάζεται ως κάτι εξαιρετικό και δείγμα γραφής της νέας πολιτικής ηγεσίας του Πενταγώνου-, ο ρόλος του Πάνου Καμμένου που λαμβάνει διεθνείς πρωτοβουλίες. 
Φυσικά, όλο αυτό το κλίμα εθνικών κινδύνων που καλλιεργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γίνεται την Παρασκευή 17/2/2017 που κορυφώνονται οι συζητήσεις για τα επώδυνα αντεργατικά μέτρα της διαπραγμάτευσης, ενώ το Υπουργείο Άμυνας προωθεί εξοπλισμούς 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ για άχρηστα πανάκριβα αεροσκάφη που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να αγοράσουν ΗΠΑ και Καναδάς! 
Και ενώ βεβαίως το κλίμα πολεμικής ετοιμότητας βαθαίνει, όπως εντείνεται η στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας. 

Αλήθεια, ποιος δεν κατανοεί ότι Τσιπρας- Καμμένος παίζουν το βάρβαρο αντεργατικό αυταρχικό εθνικιστικό παιχνίδι του Ερντογάν και το αντίστροφο… 

Δύο λαοί απειλούνται με πόλεμο για τους άθλιους ανταγωνισμούς τους, για νέα πολεμικά συμβόλαια, για την κομματική επιβίωση δήθεν αριστερών και ντούρων ακροδεξιών! 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου