Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Αυτό είναι το νέο μαχητικό του Πούτιν που ανησυχεί τον Τραμπ (Video)













Η κλιμάκωση των πολεμικών εξοπλισμών από όλες τις μεριές οδηγεί τον καπιταλισμό σε αδιέξοδο. Η εργατική τάξη και οι καταπιεσμένοι καλούνται να αποφασίσουν, πως δεν έχουν μέλλον στο σύστημα αυτό

Πηγή: http://www.topontiki.gr/article/208785/ayto-einai-neo-mahitiko-toy-poytin-poy-anisyhei-ton-tramp-video 

''Ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ πριν καν αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ είχε άσκήσει κριτική σχετικά με το κόστος ανάπτυξης του νέου μαχητικού των ΗΠΑ, του περίφημου F-35, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν καμαρώνει για το πλήρως ανανεωμένο μαχητικό της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, το Su-35S, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα πριν από μερικές ημέρες.

Το ρωσικό μαχητικό, το οποίο στηρίζεται στο πρόγραμμα Su-35, μπορεί να μην διαθέτει το βασικό χαρακτηριστικό του F-35, δηλάδή την ικανότητα να κρύβεται από τα ραντάρ, ωστόσο σύμφωνα με τη ρωσική πολεμική αεροπορία έχει τρόπο να... ξετρυπώνει στα stealth αεροσκάφη των αντιπάλων του, χάρη σε ειδικό ραντάρ που διαθέτει.


Ταυτόχρονα, η μεγάλη ταχύτητα και ευελιξία του Su-35S έχει προβληματίσει σοβαρά αμερικάνους στρατιωτικούς, οι οποίοι, μιλώντας υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας σε ΜΜΕ, παραδέχθηκαν ότι το ρωσικό μαχητικό υπερέχει καθαρά του F-35 σε συνθήκες αερομαχίας, καθώς το αμερικανικό αεροσκάφος έχει σχεδιαστεί για χτυπήματα εκ του μακρόθεν.

Αυτό που ανησυχεί ακόμα περισσότερο τις ΗΠΑ είναι ότι η Κίνα ήδη έχει συμφωνήσει να εξοπλιστεί με το Su-35S, πράγμα που δίνει ισχύ στον αέρα σε άλλη μια χώρα...''




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου