Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Βαριά άρρωστος στρατιώτης με πνευμονία στο 401 ΓΣΝΑ

Άσχημες μνήμες προκαλεί η είδηση για τη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας συνάδελφος στρατιώτης στο 401 ΓΣΝΑ

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο νεαρός στρατιώτης, που ορκίστηκε με την τελευταία σειρά, είχε κάποια ίωση και οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει κλινήρης στο νοσηλευτήριο. Εκείνος όμως δεν ήθελε να χάσει τους φίλους και την οικογένεια κι έτσι υπέγραψε ότι βγαίνει με τη θέλησή του έξω.
Ωστόσο η ίωση εξελίχθηκε σε πνευμονία και με παρότρυνση της μητέρας του πήγε για εξετάσεις στο 401 ΓΣΝΑ. Εκεί, στις 7 του μήνα σήμανε συναγερμός. Ο στρατιώτης κατέρρευσε και έκτοτε νοσηλεύεται στην εντατική.
Μαθαίνουμε πως η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί. 

Η αντιμετώπιση του επικίνδυνου περιστατικού σε τίποτε δεν θυμίζει την αδιαφορία που είχε δείξει πριν από χρόνια  η διοίκηση και το προσωπικό του ΚΕΣ Σπάρτης όταν άφησαν τον 21χρονο Νικήτα να σβήσει αβοήθητος από πνευμονία.
Φαίνεται όμως ότι  η ανάδειξη του δραματικού γεγονότος από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υποχρέωσε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να πάρουν μέτρα.
Αποδεικνύεται επομένως συνάδελφοι η ανάγκη της αμφισβήτησης, της αντίστασης, του συλλογικού αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Συνάδελφοι φαντάροι, μην Ψαρώνετε, ψηλά το κεφάλι.
Δεν είστε μόνοι. Υπάρχει για εσάς το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο και στεκόμαστε δίπλα στην δοκιμαζόμενη μητέρα του.

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου