Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Φοβερή πρόκληση: Φιλο-Χουντική και Φιλο-Βασιλική Δημοσκόπηση την Επέτειο των 50 χρόνων της Δικτατορίας

Δημοσκόπηση πρόκληση για “δικτατορία ή βασιλευόμενη δημοκρατία”! Ποιος την έχει παραγγείλει;
Για τα λεφτά τα κάνω όλα...

Οι εταιρείες των Δημοσκοπήσεων είναι γνωστές και για την Αξιοπιστία τους αλλά και για τα πολιτικά παιχνίδια στα οποία εμπλέκονται.
Με σκοπό το κέρδος, αλλά και συχνά με προσδοκία να κατευθύνουν τον λαό μας πολιτικά, οργανώνουν μετρήσεις, ανακοινώνουν συμπεράσματα ανάλογα με το ποιος τους χρηματοδοτεί.
Μια επομένως από αυτές τις καταγέλαστες μεγάλες εταιρίες, που τα σοβαροφανή συμπεράσματα τους γίνονται πατσαβούρι το βράδυ των εκλογών, έρχεται να προκαλέσει τον εργαζόμενο λαό μας με μια πρόστυχη Δημοσκόπηση.
Για να κάνει λοιπόν τα κέφια στον άγνωστο χρηματοδότη της, έρχεται να βάλει πλάτη στους γνωστούς νοσταλγούς της ναζιστικής συμμορίας και τους υπόλοιπους ακροδεξιούς που κατοικοεδρεύουν από τη ΝΔ εως το ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ, κάνοντας έρευνα στο ερωτηματολόγιο της οποίας περιλαμβάνονται τα παρακάτω ερωτήματα:






Τα δικά μας ερωτήματα:



•Ποιος είναι ο πελάτης που έχει πληρώσει γι΄ αυτή την έρευνα;


•Ποιος ο στόχος της έρευνας;

Το ποιος ήταν πίσω από τη Χούντα των Συνταγματαρχών είναι γνωστό: φασίστες αξιωματικοί, η CIA και οι ΗΠΑ, εφοπλιστές και βιομήχανοι, όλοι όσοι ήθελαν να βάλουν σε γύψο τον εργαζόμενο λαό μας.
Όπως επίσης είναι γνωστό ότι η Δικτατορία των Συνταγματαρχών πρόλαβε το Πραξικόπημα που οργάνωναν οι Στρατηγοί και ο Βασιλιάς.

Ποιος όμως ανακαλεί την Χούντα και το Βασιλιά;
Δεν τους φτάνει ο Τσίπρας και ο Καμμένος, με τη γνωστή τακτική που ακολουθούν να ψηφίζουν το ένα Μνημόνιο μετά το άλλο;
Ας αναλογιστούμε τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία και ας σκεφτούμε ότι η κόντρα που γίνεται για τη νομή της εξουσίας μεταξύ των διάφορων μερίδων της αστικής τάξης έχει ως κοινό παρανομαστή την εχθρότητα τους στην εργατική τάξη, την Αριστερά και τους αγωνιζόμενους λαούς, την απόλυτη συμφωνία στην ασκούμενη αντεργατική πολιτική και στα μέτρα ενίσχυσης της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Μήπως κάποιοι προβάλλουν τον κίνδυνο από τους ακροδεξιούς νοσταλγούς για να ωραιοποιήσουν το παρόν του σύγχρονου κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού, της Ε.Ε. και της συμμαχίας τους με τις ΗΠΑ, που έχει μετατρέψει την Ελλάδα στο σημαντικότερο ιμπεριαλιστικό ορμητήριο στην περιοχή;
Πολλά τα ερωτήματα, αλλά κυρίως ο λαός μας καλείται να δώσει απαντήσεις με τους αγώνες του αμφισβητώντας τον καπιταλισμό της εποχής μας.

 ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου