Σάββατο 22 Απριλίου 2017

O Bίτσας προσβάλει και περιφρονεί τους φαντάρους ακόμη και στο μνήμα...

ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
Βίτσας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις και ο Ελληνικός λαός θρηνούν
Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου στο onalert.gr που παρουσιάζει τον χαιρετισμό του ΑΝΥΕΘΑ εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,
Δυστυχώς, πρέπει να υπενθυμίσω, πως αυτές τις μέρες οι Ένοπλες Δυνάμεις και ο ελληνικός λαός θρηνούν το θάνατο τεσσάρων Ελλήνων αξιωματικών, που έχασαν τη ζωή τους, την ώρα του καθήκοντος εν καιρό ειρήνης. Αυτές οι θυσίες υπενθυμίζουν πως την ώρα που όλοι εμείς ασχολούμαστε με τα ειρηνικά μας έργα, τις ειρηνικές μας εργασίες ή ακόμα και τις ειρηνικές μας συγκρούσεις, υπάρχουν άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, που έχουν καθήκον, μέλημα ζωής την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας.

  • Δηλαδή, σύμφωνα με τον αριστερό ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσα οι Ένοπλες Δυνάμεις και ο ελληνικός λαός δεν θρηνούν το θάνατο του 23χρονου φαντάρου την ώρα του καθήκοντος εν καιρό ειρήνης.
  • Ποια σχέση είχε η μοιραία αποστολή που προκάλεσε το θάνατο των τεσσάρων στελεχών με την "προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας".
Η Υποκρισία και η Περιφρόνηση του Αριστερού Δ.Βίτσα προς τους φαντάρους είναι προφανής και καταδικαστέα από τον λαό μας.

Είναι ο τραγικός επίλογος μιας μοιραίας πορείας πολεμοκάπηλων κυβερνητικών επιλογών και της βαθύτερης ουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων: το σύνολο του προσωπικού είναι Αναλώσιμοι και οι τελετές πένθους έρχονται να καλύψουν τις βαρύτατες ευθύνες πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.
Θα έχετε παρατηρήσει εξάλλου πως ποτέ κανείς δεν αναλαμβάνει ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.
Ποτέ κανείς ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ....

Εμείς πιστεύουμε ότι για τις απώλειες των δικών μας ανθρώπων στο στρατό υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες.
Και αφορούν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Οι αποφάσεις τους μας Σκοτώνουν.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου