Slider

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Και στα γήπεδα κυνηγά ο Στρατός τους μαθητές. ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΒΙΤΣΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΙΡΑΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Πρόσφατα, με οργή η παγκόσμια κοινή γνώμη καταδίκαζε τον Μιλιταρισμό που καλλιεργείται ακόμη και στους μικρούς μαθητές από το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν.
Γρήγορα όμως αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν πάει πίσω.
Σίγουρα τόσο στρατό να έχει περικυκλώσει την κοινωνική ζωή δεν είχαμε δει ούτε στην Χούντα.
Δεν είναι μόνο οι επιδείξεις αλεξιπτωτιστών σε σχολεία, τα πολεμικά σόου με αεροσκάφη, ούτε η εκπομπή της ΥΕΝΕΔ των Καμμένου και Βαρδινογιάννη. 
Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε τις στρατιωτικές μπάντες που κυνηγούν κάθε κοινωνική εκδήλωση, τις επισκέψεις σε σχολεία στρατιωτικών αλλά και το αντίστροφο, τους εορτασμούς των Γιορτών των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των αγίων προστατών...
Και αν τα στρατιωτικά αγήματα και οι μπάντες δεν χαλούν το χατήρι σε παπά και δήμαρχο σε κάθε περιφορά εικόνας, το πράγμα αλλάζει όταν πρόκειται για την εκπομπή του Παπαδόπουλου ή την στρατιωτική μπάντα στα γήπεδα.
Για να συνηθίσουμε επομένως τον Στρατό και να ταυτιστούμε μαζί του, έτσι ώστε με πρόφαση τον πατερναλιστικό του ρόλο να αποδεχτούμε τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής και το ρόλο του Αναλώσιμου που μας ετοιμάζουν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα εφοπλιστών και εργολάβων προπαγανδίζουν της εξωστρέφεια τους στρατού!
Σε αντίθεση με τη Μεταπολίτευση που μάντρωσε τον Στρατό στα Στρατόπεδα, έπρεπε να έρθει η πρώτη φορά κυβέρνηση δήθεν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και καθαρόαιμης Ακροδεξιάς των ΑΝΕΛ για να στρατικοποιήσουν την κοινωνική και πολιτική ζωή.
Στo πλαίσιo αυτής της μαύρης απόπειρας έστειλαν την Στρατιωτική Μουσική της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, για την τελετή έναρξης της τελικής φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Λυκείων Ελλάδος, που πραγματοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων.
Για να καταλάβουμε την σοβαρή αντιδραστική επιχείρηση που συντελείται έχοντας ως εμπνευστή την ακροδεξιά ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αξίζει να θυμηθούμε ότι για τις Στρατιωτικές Μπάντες το τυπικό της αποστολής τους είναι να αποδίδουν τιμές και παιανίζουν σε παρελάσεις Στρατιωτικών τμημάτων, σε συναυλίες, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, σε χορευτικές συγκεντρώσεις και σε ψυχαγωγίες του προσωπικό των Στρατιωτικών Μονάδων.
Επίσης λαμβάνουν μέρος σε ξένα φεστιβάλ και παρελάσεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ όπως και σε ιμπεριαλιστικές αποστολές ανά τον κόσμο.

Βεβαίως, Καμμένος-Βίτσας ακόμη να αποδεχτούν ότι παρ' 'όλα αυτά, παρά τη φτώχεια και την μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό, παταγώδης υπήρξε η Αποτυχία του Διαγωνισμού για την Πρόσληψη των νέων Μισθοφόρων Στρατιωτών-ΟΒΑ

Ότι η νεολαία τους γύρισε την πλάτη.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΤΟΥ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ. Επικ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου