Slider

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Τι πραγματικά σημαίνουν τα Σημεία Κατάταξης σε Κω και Πετροχώρι Ξάνθης;

Με τη 2017Δ΄/ΕΣΣΟ θα ξεκινήσει πιλοτικά η νέα διαδικασία κατάταξης με την ύπαρξη κατά τη δοκιμαστική περίοδο δύο επιπλέον Σημείων Κατάταξης (του 282 Μ/Κ ΤΠ στη Κω και του 645 Μ/Κ ΤΠ στο Πετροχώρι Ξάνθης). 
Κλείνουν τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων: Επίτιθενται στην νεολαία και ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ τσακώνονται ποια συμφέροντα θα εξυπηρετήσουν για τους ψήφους!


Όλη η ξεφτίλα και η βαρβαρότητα της εθνικιστικής κυβερνητικής πολιτικής αναδεικνύεται από τις εξαγγελίες του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου να κλείσει τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και να ανοίξει νέα στην παραμεθόριο-νησιά, μεταφέροντας τη βασική εκπαίδευση στις μονάδες.
 Πρόκειται για μια τρομερή, βρώμικη επίθεση στην στρατευμένη νεολαία που εκτός των άλλων κρύβει τον κίνδυνο εκτίναξης των ατυχημάτων και των αυτοκτονιών.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ακροδεξιός, εθνικιστής Πάνος Καμμένος υλοποιεί τις πιο βάρβαρες, αντιδραστικές απατήσεις του στρατιωτικού κατεστημένου.
Έχει αναλογιστεί ο Πάνος Καμμένος σε τι κινδύνους εμπλέκει την νεολαία, τι κακό θα προκαλέσει; Μόνο οι ψήφοι τον ενδιαφέρουν;
Για πρώτη φορά ιστορικά οι νεοσύλλεκτοι δεν θα περάσουν ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής στο κλίμα στρατωνισμού-ομοιομορφίας-ελέγχου-πειθάρχησις μεταξύ ομοίων συναδέλφων τους, αλλά θα υπηρετήσουν σε μονάδες που κυριαρχεί η διάκριση παλιός-νέος στρατιώτης, όπου θα τους φορτωθούν όλες οι αγγαρείες, όπου απότομα θα ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα ασκήσεων-πολεμικής προετοιμασίας με πραγματικά πυρά.
Αξίζει να συγκρίνει κανείς το πόσο προσεκτικοί απαιτείται να είναι οι υπαξιωματικοί-αξιωματικοί στα πεδία βολής των ΚΕΝ και τι θα γίνεται τώρα.
  • Ο Πάνος Καμμένος βιάζεται να εξασφαλίσει όμως τους δωρεάν εργαζόμενους φαντάρους για να κτίσει  τις στρατιωτικές κατοικίες.
  • Ο Πάνος Καμμένος βιάζεται να εξασφαλίσει τους Αναλώσιμους της πρώτης γραμμής των πολεμικών του τυχοδιωκτισμών και της πολεμοκαπηλείας του.
  • Ο Πάνος Καμμένος ουσιαστικά αυξάνει την στρατιωτική θητεία [η παραμονή στα ΚΕΝ εξαφανίζεται],αυξάνει το χρόνο υπ[ηρέτησης στην παραμεθόριο και αυξάνει το κόστος της θητείας.
  • Ο Πάνος Καμμένος βιάζεται να εξασφαλίσει φαντάρους πελάτες στα τοπικά οικονομικά συμφέροντα, διευρύνει τις πελατειακές σχέσεις  στην απελπισμένη προσπάθεια του να διασώσει το ακροδεξιό μόρφωμα των ΑΝΕΛ με όχημα τον Στρατό. 
Να λοιπόν οι εξαγγελίες του Πάνου Καμμένου:

Mόνο 13 Σημεία Κατάταξης νεοσυλλέκτων (όχι Κέντρα Νεοσυλλέκτων) θα λειτουργήσουν από τον προσεχή Ιούλιο στα νησιά και την ηπειρωτική χώρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα aegeanews.gr, τα Σημεία Κατάταξης τον Ιούλιο για τους νεοσύλλεκτους δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τα Κέντρα Εκπαίδευσης, αλλά είναι τα ακόλουθα:
ένα πλησίον της Αθήνας (ΚΕΤΘ Αυλώνα),
ένα Θεσσαλονίκη (πιθανώς στο 586 Μ/Π ΤΠ),
ένα πλησίον Ξάνθης (Στρατόπεδο «Υπίατρου Τριανταφυλλίδη»)
ένα πλησίον Λάρισας (ΚΕΥΠ)
ένα στην Κρήτη
ένα στην Κω
ένα στη Ρόδο
ένα στη Σάμο
ένα στη Χίο
Έχει σημασία όμως να καταγράψουμε και τις αντιδράσεις που υπάρχουν και οι οποίες δεν υπολογίζουν τους φαντάρους, δεν μιλούν για την άθλια κατάσταση των αρχαίων ΚΕΝ, αλλά επικαλούνται τα εθνικά συμφέροντα για να κρύψουν οικονομικά συμφέροντα και ψήφους.
 Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του armynow.net κυβέρνηση εμφανίζεται να έχει (μεχρι τώρα…) τουλάχιστον δυο γραμμές στο θέμα.
Όχι λένε οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο κλείσιμο των εν λειτουργία στρατοπέδων αδειάζοντας το υπουργείο Εθνικής Άμυνας που πολλές φορές έχει ανακοινώσει την αναδιοργάνωση των στρατοπέδων.
Το θέμα όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες που αντιδρούν αφού πρώτα απο όλα πλήττονται οι τοπικές οικονομίες που επι χρόνια τροφοδοτούνται απο τις κατα τόπους στρατιωτικές Μονάδες.
Στην Καλαμάτα μάλιστα το θέμα πήγε στο δημοτικό συμβούλιο και οι τοπικοί βουλευτές της κυβέρνησης που ήταν παρόντες «άδειασαν» σε μεγάλο βαθμό κάθε πιθανότητα να μπει λουκέτο στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ».
Ακόμα πιο αποκαλυπτική η Γιώτα Κοζομπόλη είπε πως την έχουν ενημερώσει ότι δεν είναι έτοιμη η πρόταση για την αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τα στρατόπεδα της Πελοποννήσου μπορεί να συγκεντρωθούν, ανέφερε, αλλά μπορεί και να μην γίνει.
Και τόνισε πως το στρατόπεδο της Καλαμάτας και ιστορικό στρατόπεδο είναι και πρόσφατα αναβαθμίστηκαν οι εγκαταστάσεις του.
Τα τοπικά ΜΜΕ πάντως αποκαλύπτουν πως έγγραφο του ΓΕΕΘΑ έχει αποφασίσει λουκέτο το καλοκαίρι και για αυτό έχουν ξεσηκωθεί οι κάτοικοι και οι φορείς.
Για αυτό ίσως και το ψήφισμα για την διατήρηση του στρατοπέδου και του 9ου ΣΠ ήταν ομόφωνο.
Όμως οι αντιδράσεις δεν περιορίζονται μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και την Καλαμάτα.
Υπάρχουν και άλλοι εθνικά ευαίσθητοι... συγγνώμη εννοούμε ότι και οι βουλευτές της ΝΔ αγωνιούν για τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα και της ψήφους.
Αμ πως;
Ο Βουλευτής ΝΔ Ανδριανός Σωτηρίου Ιωάννης, κατέθεσε ερώτηση προς τo Υπουργείo Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 3847/02-03-2017) με θέμα: «Συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ) στο Ναύπλιο».

Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο εν λόγω ζήτημα.

Όλοι είναι εχθροί της νεολαίας.

Όλοι μιλούν για εθνικά συμφέροντα και εννοούν τους επιχειρηματίες που θα εξυπηρετήσουν και τις ψήφους που θα αρπάξουν.

Εμείς απαιτούμε η κυβέρνηση και ο Στρατός να αναλάβουν όλο το κόστος της στρατιωτικής θητείας.

Σύγχρονα και κατάλληλα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.

Μείωση της στρατιωτικής θητείας άμεσα στους 6 μήνες
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους και τους γονείς να αντιδράσουν μαζικά και αποφασιστικά στους βρώμικους-επικίνδυνους-πολεμοκάπηλους αυτούς σχεδιασμούς 


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου