Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ρεσιτάλ φιλοαμερικανικής προπαγάνδας από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νομίζουμε ότι το παρακάτω δημοσίευμα που αναπαράγεται μαζικά από τα σαιτ αποτελεί τον ορισμό της δημοσιογραφίας που εξυπηρετεί τις ιμπεριαλιστικές ανάγκες διαμόρφωσης της κοινής γνώμης
Φιλιππίνες: Αμερικανοί στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί κοντά στην πόλη Μαράουι
Ένοπλοι Αμερικανοί στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στο έδαφος και σε κοντινή απόσταση από την περικυκλωμένη πόλη Μαράουι στις Φιλιππίνες. Ο ρόλος τους είναι υποστηρικτικός και δεν λαμβάνουν μέρος στις πολεμικές επιχειρήσεις που διεξάγονται κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού των Φιλιππίνων.
“Υπάρχουν μερικοί Αμερικανοί στρατιώτες με τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να παρέχουν πληροφορίες για την διαμόρφωση της επιχειρησιακής κατάστασης μάχης, στις στρατιωτικές δυνάμεις μας,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος Ρεστιτούτο Παντίλα στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

“Δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό, αλλά και την αποστολή τους. Τους έχει επιτραπεί να έχουν οπλισμό για την προσωπική τους προστασία. Ωστόσο, δεν συμμετέχουν στις πολεμικές επιχειρήσεις, παρέχοντας μόνο υποστήριξη” μέσω της συλλογής πληροφοριών, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου