Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Σαδιστική αντιμετώπιση των προσφύγων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Μόρια


το ελληνικό κράτος υποδέχεται τους πρόσφυγες-μετανάστες...
Σαδιστική.
Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψει την άθλια κατασταλτική πολιτική της κυβέρνησης Τρίπρα-Καμμένου απέναντι στους πρόσφυγες-μετανάστες.
Μετά την τελευταία εξέγερση που προκάλεσε ο μακροχρόνιος εγκλεισμός τους στο Στρατόπεδο Συγκέντωσης και η προοπτική βίαιης απέλασης τους, ακολούθησε όχι μόνο η τρομοκρατική επέμβαση των ΜΑΤ του αδίστακτου υπουργού Τόσκα που ήρθαν να φρονιματήσουν και να παραδειγματίσουν, αλλά και η καθημερινή αισχρή συμπεριφορά των Αστυνομικών Αρχών Μυτιλήνης.
Συναγωνιστές από τη Μυτιλήνη μας πληροφορούν για τα εξής:
"Στο Α/Τ Μυτιλήνης οι πρόσφυγες κρατούμενοι για τα επεισόδια της 18/8 στη Μόρια , μπορούν να υπογράψουν γνήσια εξουσιοδότηση προς το δικηγόρο τους...μόνο όταν και (όποτε) ο διοικητής είναι παρών!!!
Οι αξιωματικοί υπηρεσίας δεν καταπιάνονται με αυτήν την εργασία και πηγαινοφέρνουν τους δικηγόρους μέρα με την μέρα.
Φαίνεται ότι η ΕΛΑΣ απεργάζεται πολλών λογιών εμπόδια για να μείνουν σκοτεινά και νομικώς ατιμώρητα τα όργια βίας που διέπραξε την ημέρα της εξέγερσης.
Ακόμη και ένας απλός διορισμός δικηγόρου μετατρέπεται με τέχνη σε ταλαιπωρία για τους κατηγορούμενους."

Εμείς απαιτούμε την πλήρη αναγνώριση των δικαιωμάτων όλων των προσφύγων-μεταναστών, το κλείσιμο όλων των "δομών"-Στρατοπέδων Συγκέντρωσης και την ανατροπή της απάνθρωπης συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας που εντάσσεται στο πλαίσιο του πολέμου που διεξάγει το σύνολο του "Πολιτισμένου" καπιταλιστικού κόσμου εναντίον του κόσμου της εργασίας!
 "Αλληλέγγυοι στη Μόρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου