Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ενώ οι ΗΠΑ σχεδιάζουν ΠΟΛΕΜΟ στην Κορέα... αποκαλύπτονται οι Σοκαριστικές συνέπειες από τη βόμβα MOAB στο Αφγανιστάν που ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ παγκόσμια

Στην Κορέα χτυπούν ολοένα και πιο δυνατά τα τύμπανα του πολέμου...
Κορυφαίοι αξιωματικοί των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας συζήτησαν σχετικά με τις «επιλογές μιας στρατιωτικής αντίδρασης» μετά τη νέα εκτόξευση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ICBM) στην οποία προχώρησε νωρίτερα σήμερα η Πιονγκγιάνγκ, γνωστοποίησε το αμερικανικό Πεντάγωνο.
Τις «επιλογές» αυτές συζήτησαν αρχικά ο στρατηγός των Πεζοναυτών Τζόζεφ Ντάνφορντ, επικεφαλής του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας των ΗΠΑ, κι ο ναύαρχος Χάρι Χάρις, επικεφαλής της διοίκησης Ειρηνικού (USPACOM) των αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων, οι οποίοι αργότερα συνομίλησαν για αυτές με τον στρατηγό Λι Σουν-τζιν, αρχηγό του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Νότιας Κορέας. «Κατά τη διάρκεια της συνδιάλεξης οι Ντάνφορντ και Χάρις επαναβεβαίωσαν την αταλάντευτη δέσμευση τους στη συμμαχία ΗΠΑ – Δημοκρατίας της Κορέας. Οι τρεις ηγέτες συζήτησαν επίσης στρατιωτικές επιλογές αντίδρασης», δήλωσε ο πλοίαρχος Γκρεγκ Χιξ, εκπρόσωπος του Ντάνφορντ.

Ταυτόχρονα όμως αποκαλύπτεται η Τρομοκρατία των Αμερικανών.
 Αυτοί που επιβάλλουν το Μονοπώλιο των πυρηνικών για να ικανοποιούν τους ιμπεριαλιστικούς τους σχεδιασμούς, έστειλαν ένα απίστευτο τρομοκρατικό μήνυμα, ουσιαστικά κάνοντας χρήση ενός τραγικά καταστρεπτικού όπλου.
Το δημοσίευμα του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Sputnik που αφορά στην αποκαλούμενη και ως «Μητέρα Όλων των Βομβών», τη MOAB (Massive Ordnance Air Blast), την ισχυρότερη μη πυρηνική βόμβα στο αμερικανικό οπλοστάσιο, την GBU-43, η οποία φέρεται να δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην περιοχή Νανγκαρχάρ του Αφγανιστάν όπου χρησιμοποιήθηκε, θα μπορούσε να κρύβει και αλήθειες…

Η ρίψη της βόμβας από αμερικανικό αεροσκάφος έγινε στις 13 Απριλίου και έτυχε παγκόσμιας κάλυψης. Όχι άδικα. Το ρεπορτάζ του Sputnik, που επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων και εργαζομένων στον τομέα υγείας που ανήκουν σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, υποστηρίζει ότι οι συνέπειες που άφησε πίσω της η βόμβα, είναι τρομερές.
Κάτοικοι της περιοχής φέρονται να έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν σοβαρότατες ασθένειες, κυρίως οφθαλμολογικού και δερματικού χαρακτήρα, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν και με το πεπτικό τους σύστημα, ενώ πολλοί παρουσιάζουν αναιμία. Επίσης, αυξήθηκαν δραματικά τα περιστατικά εκδήλωσης καρκίνου και αποβολών σε εγκυμοσύνες.

Η πηγή του μέσου εκτιμά ότι οι συνέπειες μοιάζουν πολύ με αυτές μετά από έκθεση σε ραδιενέργεια και εικάζει ότι προκλήθηκαν «από το ουράνιο που περιέχεται μέσα στη βόμβα». Σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το σημείο που έπεσε η βόμβα, τα ζώα εξολοθρεύθηκαν, ενώ αυτά που ζούσαν λίγο μακρύτερα ψόφησαν λίγο αργότερα.

Οι επιπτώσεις ήταν βαριές και στο ψυχολογικό επίπεδο, καθώς το 90% του πληθυσμού πάσχει από ψυχολογικό τραύμα, καθώς η ισχύς της έκρηξης ήταν πραγματικά τρομακτική. Έσπασαν τα τζάμια κτιρίων ακόμα και σε απόσταση 20 χιλιομέτρων. Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν, ότι η φλόγα ήταν τόσο μεγάλη που φαινόταν σα να καίγεται ολόκληρο το βουνό…

Είναι ένα θέμα προφανούς ενδιαφέροντος και θα χρησιμοποιηθεί ευρέως επικοινωνιακά, καθώς υπάρχει σαφώς και θέμα ουσίας, ενώ η συζήτηση για μαζική χρήση της εναντίον των θέσεων πυροβολικού των Βορειοκορεατών στα σύνορα με τη Νότια Κορέα, έχει ανάψει στις ΗΠΑ μεταξύ ειδικών. Άρα θα επιχειρηθεί να έχει και αποτρεπτικό αποτέλεσμα…


πληροφορίες από defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου