Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Εξοργισμένο όλο το προσωπικό της ΕΛΔΥΚΟ 3/11 στο Κόσοβο με τον στρατηγό Μπίκο

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο πρέπει να ενημερώσει τον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό μας πόσο κοστίζουν οι αποστολές ελληνικών στρατευμάτων εκτός συνόρων, αλλά και να τις ανακαλέσει άμεσα!
Βράζει από οργή και αγανάκτηση η δύναμη του προσωπικού της ΕΛΔΥΚΟ 3/11 στο Κόσοβο καθώς αποκαλύπτεται καθημερινά η πραγματική ουσία της ελληνικής συμμετοχής στις ιμπεριαλιστικές αποστολές.
Εξοργισμένοι γονείς, επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για να μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί εκεί, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αγανάκτηση τους για την απαξιωτική συμπεριφορά του Στρατηγού Μπίκου απέναντι στα παιδιά τους, την απανθρωπιά που και οι ίδιοι ως γονείς εισπράττουν.
Πιο συγκεκριμένα, εδώ και σαράντα (40) μέρες όλο το προσωπικό έθιξε το ζήτημα των αδειών καθώς περίμεναν να αρχίσει η χορήγηση τους στις 16/10/2017.
Ενώ η Ταξιαρχία απάντησε άμεσα, η Μεραρχία και πιο συγκεκριμένα το Γ' Σώμα Στρατού δεν απάντησε ποτέ.
Το προσωπικό και οι γονείς τονίζουν την απαράδεκτη αυτή και περιφρονητική συμπεριφορά, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να τους αντιμετωπίζουν ως Αναλώσιμους και να χτίζουν οι Ανώτατοι Αξιωματικοί καριέρα στην πλάτη τους.
Οι γονείς καταγγέλλουν τον αυταρχισμό και την κοροϊδία που είναι καθεστώς.
Δεν ανέχονται ένας στρατηγός να παιδεύει τα παιδιά τους, να αγνοεί το πλήθος των αγωνιών και των προβλημάτων τους, να μην συναισθάνεται την προσωπική τους αγωνία. 
Όπως μας λένε χαρακτηριστικά "για μεταθέσεις εκτός συνόρων γίνεται αυτός ο ντόρος, για υπηρεσίες μέσα στην λάσπη, με φοβερό άγχος και ενταντικοποίηση. Δεν φορέσαμε την καθαρή μας στολή για να πάμε στις Βρυξέλλες..." 
Η αληθινή εικόνα της ελληνικής συμμετοχής στις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και στις ιμπεριαλιστικές αποστολές είναι αυτή...
Όχι οι φωτογραφίες που βγάζουν ο Καμμένος και ο Βίτσας, κάνοντας δηλώσεις για την επιτυχία της συνέργειας τους στα εγκλήματα του ΝΑΤΟ, περιγράφοντας ως "εθνική ανάγκη" την συμβολή τους στην κατοχή και τους βρώμικους πολέμους για να κερδίζουν συμβόλαια οι Έλληνες επιχειρηματίες, για να αναβαθμίζεται ο οικονομικός-πολιτικός ρόλος της ελληνικής αστικής τάξης.
Αποκαλύπτεται ξανά ότι η συμμετοχή στην καταστροφή λαών, το αίμα, ο πόνος και η προσφυγιά που δημιουργεί το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η Ε.Ε., γίνεται με την συμμετοχή-συνενοχή των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων, που και αυτούς όμως αντιμετωπίζουν ως Αναλώσιμους, με την ίδια απανθρωπιά και περιφρόνηση.
Εξάλλου πριν από ελάχιστες μέρες δημοσιεύσαμε την εξής καταγγελία:       

Ξέχασε το Πεντάγωνο να πληρώσει τους στρατιωτικούς στον ΠAΡΜEΝΙΩΝΑ και στο Κόσοβο! 

Κραυγή απόγνωσης από το Κόσοβο και πιο συγκεκριμένα από την ΕΛΔΥΚΟ 3/11 της οποίας 12 στελέχη έμειναν απλήρωτα. 

Το ακόμη πιο χυδαίο είναι οι δικαιολογίες και η συμπεριφορά στρατιωτικού, βολεμένου στο ΚΤΣ Θεσσαλονίκης, που έλαχε να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα τους. 

Αδυνατώντας να συναισθανθεί την αγωνία των συναδέλφων του, άρχισε την κοροϊδία... 

Να έχεις να πληρώσεις ενοίκιο, δόση, φροντιστήρια, το Υπουργείο Άμυνας να σε αφήνει απλήρωτο... και να ακούς να σου λένε δικαιολογίες της πλάκας: 

ότι δεν μπόρεσαν να δώσουν το μισθό γιατί έφαγαν τα χρήματα σε άλλες δαπάνες -λες και η κάθε δαπάνη δεν έχει κωδικό-, ότι θα εξετάσουν το ζήτημα, θα δουν τι μπορούν να κάνουν, θα το ρυθμίσουν το θέμα σε λίγες μέρες... και άλλα κουφά!
Η καταγγελία των 12 απλήρωτων στελεχών από το Κόσοβο, έρχεται να προστεθεί στην οργή των στρατιωτικών που ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ξέχασε τις αμοιβές τους, για την συμμετοχή τους στην πανελλαδική Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ! 
Λεφτά δεν πρόκειται να πάρουν, ενώ τους ότι θα δοθούν επιπλέον άδειες! 
Βλέπεις, όσο εντείνεται η πολεμική προετοιμασία, όσο αυξάνονται οι ασκήσεις με πραγματικά πυρά και οι συνεκπαιδεύσεις με τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Γερμανία-Ισραήλ τόσο το Πεντάγωνο θα προχωρά σε περικοπές. 
Όσο αυξάνεται η απειλή της διακρατικής πολεμικής αναμέτρησης και η συμμετοχή στους βρώμικους πολέμους του ΝΑΤΟ, τόσο πιο φθηνά αποτιμάται η αξία της ανθρώπινης ζωής. 
Μήπως όμως και αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που οι Π.Καμμένος και Δ.Βίτσας θέλουν τον Συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις χειραγωγημένο, ελεγχόμενο και κατευθυνόμενο από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία; 
Να επομένως δύο πολύ καλά παραδείγματα τι σημαίνει καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις. 
Θεωρούμε περιττό να δηλώσουμε ότι το ΓΕΣ πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα άμεσα. 
Να επιστρέψουν άμεσα τα ελληνικά στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων.
Άμεση έξοδο από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Να κλείσουν τώρα οι βάσεις του θανάτου.
Απαιτούμε ελεύθερο συνδικαλισμό των φαντάρων. 
Έτσι και αλλιώς είναι κάτι που το κάνουν πράξη μόνοι τους οι φαντάροι και το αποδεικνύουν καθημερινά. 
Ταυτόχρονα καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τον Στρατό και την Αστυνομία. 
Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό. 
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην νέα Συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 19.30 μ.μ. στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη), μετά από πρωτοβουλία της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου