Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Τα φασισταριά των Λεσχών Εφέδρων ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ με την πλήρη κάλυψη του Υπουργείου Άμυνας

Διαβάζουμε:
Συνεκπαίδευση ΛΕΦΕΔ Αττικής - ΠΕΝΕΦΥΟ 

Την Κυριακή 5/11, μέλη των ΛΕΦΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΠΕΝΕΦΥΟ, εκπαιδεύτηκαν από κοινού στο αντικείμενο των περιπολων μάχης-αναγνώρισης 

Πιο συγκεκριμένα διδάχτηκαν τα αντικείμενα: 

-Σύνθεση περιπόλου 
-Σηματοδοτείται 
-Τακτική κίνηση 
-Ενέργειες άμεσου αντιδράσεως 
-Ενέργειες επί του στόχου 
Ποιες όμως είναι οι Λέσχες Εφέδρων που έφτιαξαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και εντάσσουν στα επιχειρησιακά σχέδια του Ελληνικού Στρατού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το στρατιωτικό κατεστημένο;
Αξίζει να διαβάσετε την ανάλυση μας: 
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ
Να κλείσουν τώρα οι ένοπλες φωλιές του εθνικισμού-ρατσισμού-μιλιταρισμού-φασισμού
Να Απαγορευτούν οι ασκήσεις τους.
ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ: Γνωριμία με τα αποκρουστικά πολεμοκάπηλα και κατασταλτικά τμήματα του βαθέως ελληνικού κράτους
Πόσοι άραγε από τους πολίτες που επέτρεψε το αυταρχικό καθεστώς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να παρακολουθήσουν τις Παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, βλέποντας να περνούν από μπροστά τους οι φανατικοί των Λεσχών Εφέδρων, φωνάζοντας εθνικιστικά και μιλιταριστικά συνθήματα, γνώριζαν όλες τις επικίνδυνες διαστάσεις της δράσης τους. 
Αρνητική απάντηση στο ερώτημα δε μπορεί να δώσει όμως η κυβέρνηση, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, όλοι αυτοί που ελέγχουν πολιτικά και θεσμικά τις εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων, που συνεργάζονται μαζί τους, τους παραχωρούν χώρους και μέσα για εκπαίδευση. Εξάλλου, όλα τα στοιχεία είναι αναρτημένα στο ίντερνετ, σε μιλιταριστικά-εθνικιστικά-φασιστικά σάιτ που προπαγανδίζουν τη δράση τους.
Τι άραγε έχει να απαντήσει στον λαό μας ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος και ο ΑΓΓΕΘΑ Κωσταράκος για τη διεξαγωγή της άσκησης με την ονομασία ΤΑΜΣ «ΓΡΙΒΑΣ -ΔΙΓΕΝΗΣ» που διεξήχθη το διήμερο 19-20 \ 01 \ 2013 στην ορεινή Θράκη και αντικείμενο «αντιμετώπιση ανταρτών που προέρχονται από τον γηγενή πληθυσμό και προβαίνουν σε ενέργειες υπονόμευσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των συμβατικών δυνάμεων με την διενέργεια σαμποτάζ και προσβολής στρατηγικών στόχων»!
Τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η Βουλή και κυρίως ο λαός είναι κρίσιμα και εν πολλοίς αντικατοπτρίζουν το πραγματικό περιεχόμενο του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Και τα λέμε όλα αυτά γιατί οι Λέσχες Εφέδρων αποκαλύπτουν την εμπλοκή τους σε πραγματικό πόλεμο –χωρίς πραγματικά πυρά μέχρι τώρα-, εναντίον των μειονοτικών πληθυσμών, απολαμβάνοντας την κάλυψη και ανοχή του κράτους, αποσκοπώντας αρχικά στην τρομοκράτηση όσων στοχοποιούνται. Πλέον όλες οι μεγάλες ασκήσεις των Λεσχών Εφέδρων πραγματοποιούνται στη Θράκη –και φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι αυτό είναι εν γνώσει της ΕΥΠ-, ενώ σημαντικό ρόλο είτε αυτοτελώς , είτε διαμέσου των Λεσχών Εφέδρων παίζει και η ναζιστική Χρυσή Αυγή.
Εν όψει της μεγάλης άσκησης ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2013, που θα διεξαχθεί και αυτή στη Θράκη, ρωτάμε:
1. Γνώριζε το ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ-ΥΠΕΘΑ το αντικείμενο της άσκησης ΤΑΜΣ «ΓΡΙΒΑΣ -ΔΙΓΕΝΗΣ» που διεξήχθη το διήμερο 19-20 \ 01 \ 2013 στην ορεινή Θράκη; Ποιος έδωσε την άδεια για τη διεξαγωγή της; Ποιος ενέκρινε το σενάριο της άσκησης; Τι γνώριζαν και ποιες οι ευθύνες των τοπικών στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών; Ποιος ο χαρακτήρας της εμπλοκής τους; Ποια τα χαρακτηριστικά του ελέγχου που όφειλαν να ασκήσουν;
2. Καλείται να απαντήσει η κυβέρνηση αν διατηρεί με τα κράτη της περιοχής την επίσημη μέχρι πρόσφατα πολιτική καλής γειτονίας ή διαφορετικά, απαιτείται να ενημερώσει ο καθόλα αρμόδιος ΥΠΕΞ Δ.Αβραμόπουλος αν το ελληνικό κράτος αντιμετωπίζει κίνδυνο εισβολής από τα γειτονικά κράτη και απειλή διεξαγωγής αντάρτικου από πολίτες του που κατοικούν στην Βόρεια Ελλάδα. 
3. Η στρατιωτική ηγεσία της χώρας πρέπει να μας απαντήσει αν έχει παραχωρήσει τμήματα της επιχειρησιακής αρμοδιότητας των Ενόπλων Δυνάμεων σε φασιστικές Πολιτοφυλακές και εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων ή αν συλλειτουργούν στο πλαίσιο του βαθέως ελληνικού κράτους.
4. Είναι επίσημη αμυντική πολιτική του κράτους οι ακραίες εθνικιστικές και μιλιταριστές θέσεις του πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, που πολιτευόμενος ανοικτά, αρθρογραφεί-συγγραφεί και δίνει διαλέξεις-συνεντεύξεις έχοντας ως σήμα κατατεθέν του τους «εθνικούς κινδύνους»; Αν η πολεμοκαπηλεία και το εμπόριο πατριωτισμού είναι μια συνηθισμένη πολιτική πρακτική και μια επικερδής ενασχόληση για συγκεκριμένους κύκλους, στις διεθνείς σχέσεις -η πρώην Γιουγκοσλαβία έχει πολλά να μας διδάξει- μεταφράζεται σε αίμα, πόνο, καταστροφή, προσφυγιά. Και κανείς δεν επιτρέπεται να παίζει βρώμικα παιχνίδια με το παρόν και μέλλον του λαού μας.
5. Από πότε τμήματα του λαού μας χαρακτηρίζονται ως «εσωτερικός εχθρός», που ενδέχεται να εμπλακούν ως αντάρτες σε σχεδιασμούς απόσχισης τμημάτων της χώρας; Μήπως το ελληνικό κράτος απαιτείται να παρέμβει σε όσους ανεύθυνα και καιροσκοπικά σπέρνουν τον ρατσισμό και τη διχόνοια του λαού μας, καλλιεργώντας την αντίληψη του αποδιοπομπαίου τράγου και την έναρξη απίστευτων δεινών; Μήπως τέτοιες πολιτικές τακτικές δίνουν την αφορμή για παρέμβαση σε γειτονικά κράτη και συμβάλλουν στη δημιουργία εντάσεων; 
Απαιτώντας βεβαίως μετά περισσότερο στρατό, μεγαλύτερη στρατιωτική θητεία και περισσότερες αγορές πολεμικών εξοπλισμών!
6. Έχουν ενσωματώσει οι υπεύθυνοι αμυντικού σχεδιασμού της χώρας τις επικίνδυνες απόψεις του Φραγκούλη Φράγκου για το περιεχόμενο της δράσης και του ρόλου των Λεσχών Εφέδρων, όπως τουλάχιστον ερμηνεύονται από μιλιταριστικούς και εθνικιστικούς κύκλους; Έχει αναθεωρηθεί η νομοθεσία που καθορίζει τα της λειτουργίας των Λεσχών Εφέδρων και τους έχει ανατεθεί πολεμικός –κατασταλτικός ρόλος εις βάρος «του εσωτερικού εχθρού»;
Από τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι «ο εθελοντισμός», η εμπλοκή στην «Πολιτική Προστασία» και οι αναφορές σε θέματα «εθνικής Άμυνας» αποτελούν ένα καμουφλάζ που αποκρύπτει τον πραγματικό αυταρχικό-τρομοκρατικό-τυχοδιωκτικά πολεμικό ρόλο του σύγχρονου κράτους, σε αγαστή συνεργασία με το βαθύ κράτος, σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης και κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού.
Τελικά, τα μιλιταριστικά μέσα λένε την αλήθεια, αποτελώντας το λαγό στην κούρσα της αστικής προπαγάνδας, αποκαλύπτοντας ότι ο βασικός εχθρός του αστικού κατεστημένου είναι ο κόσμος της εργασίας, του οποίου επιβάλλουν την πλήρη δουλοποίηση και τα κοινωνικά κινήματα.
ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 
Η νέα πραγματικότητα στο περιβάλλον ασφάλειας στην ηπειρωτική Ελλάδα σε Μακεδονία και Θράκη που πιθανόν να αντιμετωπίσει η χώρα τα επόμενα χρόνια με την εμφάνιση ενός είδους πολέμου που δεν έχουν εκπαιδευτεί οι Ένοπλες Δυνάμεις, στις αντιανταρτικές αποστολές αποτέλεσε το αντικείμενο της άσκησης με την ονομασία ΤΑΜΣ «ΓΡΙΒΑΣ -ΔΙΓΕΝΗΣ» που διεξήχθη το διήμερο 19-20 \ 01 \ 2013 στην ορεινή Θράκη και είχε ως αντικείμενο της. 
Το σενάριο της άσκησης ήταν από αυτά που "καίνε": Η αντιμετώπιση ανταρτών που προέρχονται από τον γηγενή πληθυσμό και προβαίνουν σε ενέργειες υπονόμευσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των συμβατικών δυνάμεων με την διενέργεια σαμποτάζ και προσβολής στρατηγικών στόχων.
Είναι σαφές ότι πλέον η ενίσχυση των εξτρεμιστικών στοιχείων στην μειονότητα της Θράκης έχει προβληματίσει τους υπεύθυνους του αμυντικού σχεδιασμού της χώρας. Και φυσικά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος στην Δ.Μακεδονία από σκοπιανούς πράκτορες ή στην Ήπειρο από στοιχεία του UCC. Άλλωστε μόλις εδώ και τρία χρόνια στην προωθημένη επιχειρησιακή εκπαίδευση του νέου στρατοπέδου ειδικών δυνάμεων στη Νέα Σάντα Ροδόπης, κατόπιν εντολής του πρώην Α / ΓΕΣ και μετέπειτα υπηρεσιακού υπουργού Εθνικής Άμυνας Φραγκούλη Φράγκου, εντάχθηκε στο αντικείμενο η αντιμετώπιση ανταρτών, όχι μόνο στην Θράκη, αλλά και σε ολόκληρη της Μακεδονία και Ήπειρο. Μάλιστα ο τότε Α / ΓΕΣ είχε δηλώσει μιλώντας στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ότι "Έχω 15,000 FN που ζητάνε ψυχωμένα κι εκπαιδευμένα χέρια για να τα κρατήσουν σε τέτοιες αποστολές» εννοώντας τους εφέδρους των ειδικών δυνάμεων.
Το τμήμα που ασκήθηκε ήταν 42 αντρών (ΛΕΦΕΔ από Θεσσαλονίκη, την Πιερία, την Ξάνθη και την Κομοτηνή), μαζί ΜΕ ΤΗΝ απεικόνιση ΣΥΝΟΛΟ 49 άτομα . Η. Θεωρία Που απαιτείται ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ έγινε Της λέσχης ΣΕ τέσσερις διδακτικές ώρες δόθηκε ΚΑΙ Η. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ μάθουμε σημαντικούς όρους ΜΕ ΤΟΝ Σχετικά τύπο Της άσκησης. Αυτό Που ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ πραγματική Εκπαίδευση ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η. ξεχωρίζει καταπόνηση ΚΑΙ Η. αληθοφάνεια (κατά το δυνατόν), καθώς και η ανησυχία γενικώς για κάτι παραπάνω. Έτσι λοιπόν μεγάλος αριθμός εφέδρων «σφυρηλατήθηκε». ΜΕΣΑ ΑΠΌ αυτές τις εκπαιδεύσεις αποκομίζοντας ταυτόχρονα Χρήσιμες γνώσεις γύρω ΑΠΌ ΤΟΝ ατομικό εξοπλισμό ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ Που Σειρά ΤΟΥ ΣΤΗΝ Λέσχη έδωσε αυτονομία ΚΑΙ ΤΗΝ Δύναμη ΓΙΑ ΠΙΟ μεγάλες ασκήσεις αφού πλέον ο ΚΑΘΕ Άντρας ΗΤΑΝ έτοιμος Ατομικά ΚΑΙ ΔΕΝ απασχολούσε από πλευράς διοικητικής μέριμνας .
"Αυτός είναι ο λόγος κύριος που συνεχίζουμε να οργανώνουμε-εκτελούμε ασκήσεις τύπου «ανταρτοπόλεμου», ενώ γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούμε σε αυτού του τύπου επιχειρήσεις. Φυσικά σαν έφεδροι στο πλαίσιο μιας κρίσης ή σύρραξης είναι πολύ πιθανόν να συμμετέχουμε με την μονάδα στην οποία επιστρατευόμαστε σε επιχειρήσεις όπως αυτή του «αντιαντάρτικου». Ενεργώντας σαν τέτοια τμήματα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τον τρόπο σκέψης-ενέργειας και φυσικά τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες ενός πιθανού αντίπαλου» σημείωνε ένας εκ των συμμετεχόντων.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου