Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Και όμως, στο ΚΕΠΒ Θήβας, οι φαντάροι αγωνίζονται ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΚΨΜ και για τα δικαιώματα μας

Αφιερώνουμε αυτό το κείμενο στη δημοσιογράφο Ιωάννα Ηλιάδη, που δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε για τα ιδιωτικά ΚΨΜ στο ΚΕΠΒ Θήβας και την Πτώχευση!
Το αφιερώνουμε επίσης στα μέλη της ΚΝΕ. 
Ελπίζουμε να πήραν ένα χρήσιμο μάθημα από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, από το Κίνημα των Φαντάρων...
Η διάχυτη δυσαρέσκεια και οργή των φαντάρων, που η Διοίκηση του Ταξίαρχου στο ΚΕΠΒ, το ΓΕΣ και ο επιχειρηματίας τους άφησαν χωρίς ΚΨΜ, συνεχώς γιγαντώνεται!
Ο επιχειρηματίας που κατάφερε να αποτύχει σε αυτή την σίγουρη επένδυση ή μήπως το κάνει επίτηδες για να εκβιάσει την μείωση της εκμίσθωσης των ΚΨΜ στο ΚΕΠΒ Θήβας και στα δύο μεγαλύτερα Στρατιωτικά Νοσοκομεία που εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες φαντάρους και πολίτες, την έκανε "με ελαφριά πηδηματάκια...".

Χωρίς να νοιαστεί καθόλου για τους εργαζόμενους και τους φαντάρους, προτίμησε να εξαφανιστεί και να βαρέσει ΚΑΝΟΝΙ, πτώχευση δηλαδή!
Αλήθεια, ο Ταξίαρχος Διοικητής στο ΚΕΠΒ, ο τόσο υπεύθυνος και ευαίσθητος, όπως δηλώνει ο ίδιος δεν πήρε είδηση τίποτε; Δεν έπρεπε να πάρει;
Στο ΓΕΣ δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, ο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να αυθαιρετεί ή να παρανομεί ανεξέλεγκτα;
Σε κάθε περίπτωση οι φαντάροι μιλούν για ΔΙΑΠΛΟΚΗ, καταγγέλλουν την ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της διοίκησης, την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας που περιφρονεί τους νεοσύλλεκτους, τους αντιμετωπίζει ως ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ, ως ΠΙΟΝΙΑ της εθνικιστική επίδειξης που ετοιμάζουν την Παρασκευή 30/03/2018, στην τελετή της Ορκωμοσίας... 
Η παρέλαση μόνο ενδιαφέρει τον Πάνο Καμμένο...
Όμως οι συνάδελφοι φαντάροι έδειξαν ότι δεν χαμπαριάζουν, ότι μπορούν να βγουν μπροστά, να εκφράσουν τα Παράπονα τους και να Απαιτήσουν Λύσεις.
Αυτό βλέπεις είναι που φοβάται η Ιεραρχία, που τρέμει το Στρατιωτικό Κατεστημένο.
Όλοι αυτοί με τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια, οι φιλεύσπλαχνοι που κρύβουν τις ευθύνες τους, θέλουν τους φαντάρους υπάκουους, υποταγμένους, ανθρώπους προσκυνημένους, χωρίς Αξιοπρέπεια, χωρίς Σκέψη και χωρίς Βούληση.
Όμως, οι συνάδελφοι φαντάροι δεν τους έκαναν τη χάρη.
Δεν ακολούθησαν τις διδαχές των Ανθυπολοχαγών και των Υπολοχαγών να "κάτσουν στα αυγά του", "να κοιτάξουν τη δουλεία τους και να μην διεκδικούν"...
Δεν ακολούθησαν τις διδαχές όλων αυτών των μόνιμων που έχουν ορκιστεί να σκύβουν στην Ιεραρχία και έχουν κάνει επάγγελμα τους την χακί Υποταγή, όλων αυτών που τους υπόσχονταν ότι "ο Ταξίαρχος ξέρει και φροντίζει να βρει λύση...."!
Και στην Αναφορά που βγήκαν, μπροστά στην Γ' Μοίρα, στις δύο πολύ μαζικές Πυροβολαρχίες, τα ίδια τους είπε και ο Αντισυνταγματάρχης Διοικητής:
 "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, δεν υπάρχει λύση...".
Αυτά ήταν τα αποθαρρυντικά του λόγια.
Έλα που όμως βρέθηκε λύση και οι φαντάροι δεν δημιουργούν τις ατελείωτες ουρές, χάνοντας τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους μπροστά στο ΚΨΜ των Αξιωματικών.
Λίγο μετά την έκφραση Παραπόνων από τους Συναδέλφους φαντάρους "άνοιξε" και άλλο ΚΨΜ.
Είναι ή δεν είναι μια σαφή ΝΙΚΗ συνάδελφοι;
Είναι ή δεν είναι μια σαφή απόδειξη ότι η νεολαία πρέπει και μπορεί να Υπερασπίζει τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Θυμίζουμε:

Βάρεσε πτώχευση ο επιχειρηματίας που είχε το ΚΨΜ στο ΚΕΠΒ Θήβας-την πληρώνουν εργαζόμενοι και νεοσύλλεκτοι φαντάροι

Από το πρωϊ της Δευτέρας 26/03/2018, ο ιδιώτης που είχε και εκμεταλλεύονταν τα ΚΨΜ στο ΚΕΠΒ Θήβας την ¨έκανε με ψηλά πηδηματάκια".
Εκμεταλλευόμενος, όλες τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του πτωχευτικού δικαίου- ΑΔΙΚΟΥ που ψήφισαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εγκατέλειψε σύξυλους εργαζόμενους, προμηθευτές και εκατοντάδες συναδέλφους, πετώντας άλλους στην ανεργία και άλλους στην απόγνωση.
Άλλο ένα εκσυγχρονιστικό εγχείρημα των μνημονιακών κυβερνήσεων...
Άλλος ένας μεγάλος εκσυγχρονισμός στον Ελληνικό Στρατό, με τη βούλα της Αγοράς ΑΠΕΤΥΧΕ.
Από το πρωί οι φαντάροι έμειναν χωρίς ένα μπουκαλάκι νερό, έναν καφέ, μια τυρόπιτα, ένα σάντουιτς...
Αυτά βλέπεις είναι τα "καλά" των ιδιωτικοποιήσεων.

Ποιος θυμάται ότι τον επιχειρηματία έφερε στο ΚΕΠΒ Θήβας ο πολύς πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος, για να τον ακολουθήσουν οι Καμμένος-Ήσυχος-Τόσκας που αρχικά είχαν πάει κόντρα στην ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ ως Αντιπολίτευση.
Για να εφαρμόσουν όμως ακριβώς τα ίδια ως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την 25η Ιανουαρίου του 2015.
Εμείς Απαιτούμε από τον Ταξίαρχο διοικητή του ΚΕΠΒ Θήβας, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να λύσει ΑΜΕΣΩΣ το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.
Δεν είναι δυνατό το πιο μεγάλο Κέντρο Κατάταξης Νεοσυλλέκτων, με εκατοντάδες φαντάρους, να μείνει χωρίς ΚΨΜ.
Τα ΚΨΜ πρέπει να λειτουργούν με Πολιτικό Προσωπικό, με συμβάσεις εργασίας στο Υπουργείο Άμυνας.
Ας κάνει μια αρχή τώρα το Πεντάγωνο προσλαμβάνοντας τους εργαζόμενους που έμειναν άνεργοι.
Τα ΚΨΜ δεν πρέπει να έχουν σκοπό το κέρδος, αλλά να προσφέρουν τα προϊόντα σε τιμές κόστους και ΔΩΡΕΑΝ στους συναδέλφους με οικονομικά προβλήματα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου