Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Φέρνουν Εξοπλισμούς ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ για αυτό ο Καμμένος ρίχνει λάδι στη φωτιά του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού: ενεργοποίηση της Δύναμης Δέλτα τα ξημερώματα!

Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!
Στις προκλήσεις του καθεστώτος Έρντογαν ήρθε να απαντήσει η κυβέρνηση του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού στην Αθήνα.
Ανεβάζοντας το επίπεδο της έντασης στο Αιγαίο, που προκαλεί ο συνεχώς εντεινόμενος ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Αυτός ο ανταγωνισμός μεταξύ των αδίστακτων κυβερνήσεων Τσίπρα-Καμμένου και Ερντογάν, μεταξύ των αδίστακτων αρχουσών τάξεων, απειλεί τους λαούς και στις δύο ακτές του Αιγαίου με Πολεμικό Όλεθρο, κρατά ΟΜΗΡΟΥΣ όχι μόνο τους δύο συλληφθέντες στρατιωτικούς, αλλά το σύνολο των εργαζομένων και των νεολαιών! 
Διαβάζουμε λοιπόν:
"Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα δόθηκε εντολή ενεργοποίησης της Δύναμης Δέλτα. Η πρώτη ήταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η δεύτερη σήμερα το πρωί περίπου στις πέντε από τον ΥΕΘΑ Πανο Καμμένο.Δεν είναι άσχετες αυτές οι ασκήσεις ετοιμότητας αυτές τις ημέρες και δεν έχουν τον “επικοινωνιακό χαρακτήρα” που είχαν στο παρελθόν. Αυτή η περίοδος δεν προσφέρεται για “επικοινωνία”.

Η ενεργοποίηση της Δύναμης Δέλτα συζητήθηκε στο χθεσινό Συμβούλιο Άμυνας , το οποίο όπως έγραψε το Militaire.gr είχε πολύ “βαριά” ατζέντα. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “πολεμικό συμβούλιο” με τα θέματα που συζητήθηκαν και πάντως σίγουρα δεν έχει υπάρξει άλλο στο παρελθόν με τέτοια ατζέντα. Δεν είναι αφύσικο τέτοια εποχή. Αντιθέτως αυτό είναι το φυσιολογικό.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 28 Μαρτίου 2018, κατόπιν εντολής του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας, από Αρχηγό ΓΕΕΘΑ διετάχθη άσκηση ετοιμότητας «Πυρπολητής».

Η άσκηση διεξάγεται στην περιοχή των Δωδεκανήσων με συμμετοχή μονάδων και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.


Όμως, το militaire.gr, γνωστό για τη διαπλοκή του με την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, σε προηγούμενο δημοσίευμα του αναφέρει τα εξής:

"Η ατζέντα του χθεσινού Συμβουλίου Άμυνας ήταν εξαιρετικά σοβαρή γι΄ αυτό και δεν είναι δημοσιοποιήσιμη. Έστω και αργά συζητήσεις που αποφεύγονταν έγιναν.

Νομίζουμε ότι στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία η ελληνική κοινή γνώμη είναι προετοιμασμένη να ακούσει για δύσκολες αποφάσεις".

Αυτό που εννοεί ο Πάρης Καρβουνόπουλος είναι ότι πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κρίνει ότι το κλίμα "εθνικής ανασφάλειας", "εθνικών κινδύνων" και πολεμοκαπηλείας που έχει καλλιεργηθεί από την καθεστωτική προπαγάνδα, τα ψεύτικα ρεπορτάζ των καναλιών -χαρακτηριστική περίπτωση το STAR του Βαρδινογιάννη-, με την ενεργό συμμετοχή και τον ιδιαίτερο ρόλο του ΚΚΕ, επιτρέπει την ανακοίνωση των εξής μέτρων:


Πολεμικές προμήθειες της τάξης των 5 με 6 δισεκατομμυρίων: 
  • αναφερόμαστε στην αναβάθμιση 85 αμερικανικών αεροσκαφών F-16
  • τον εκσυγχρονισμό των γαλλικών Mirage
  • τις δύο γαλλικές φρεγάτες FREMM (1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ κοστίζει η κάθε μία)
  • Επίσης, συζητιέται η απόκτηση φονικών στρατηγικών όπλων που στοχοποιούν άμαχο πληθυσμό και θα προκαλέσουν μοναδικά εγκλήματα πολέμου!
  • Οι πολεμικές αυτές δαπάνες έρχονται να προστεθούν στα 200 εκατομμύρια δολάρια που έχουν δοθεί για τα ΔΩΡΕΑΝ μεταχειρισμένα αμερικανικά ελικόπτερα και τα 660 εκατομμύρια δολάρια που δόθηκαν για τα ανθυποβρυχιακά αμερικανικά αεροσκάφη ORION. Χρήματα που μοιράστηκαν η αμερικανική πολεμική βιομηχανία, η ΕΟΒ και Έλληνες επιχειρηματίες!
  • Φυσικά, στα παραπάνω πρέπει να υπολογιστεί το κόστος των τορπιλών για τα υποβρύχια, αλλά και τα UAV που προμηθεύτηκαν πρόσφατα από το Ισραήλ (δεκάδες εκατομμύρια ευρώ).
Όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ.
Η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο θέλουν να επιβάλλουν και την αύξηση της στρατιωτικής θητείας από 12 μέχρι 18 μήνες. 
Επίσης, προωθούν την πολεμική επάνδρωση των μονάδων (για αυτό μιλούν για κενά στην επάνδρωση της παραμεθορίου, αφού οι ανάγκες των υπηρεσιών που αντιστοιχούν στους συναδέλφους που λιώνουν, αφορούν καθεστώς πολέμου και επιστράτευσης!).
Όμως ήδη μετρούμε τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολεμοκαπηλείας: αύξηση των ατυχημάτων, αυτοκτονία συναδέλφου, εθνικιστική προπαγάνδα, βίαιη παραβίαση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη Με Στολή, τρελή ενταντικοποίηση.

Παράλληλα, μετρούν αντιδράσεις με τις διαρροές στα καθεστωτικά ΜΜΕ και τις δηλώσεις τους.

Επαναφέρουν το ζήτημα της Πρόσληψης 4000 Μισθοφόρων Στρατιωτών-ΟΒΑ, ένα θεσμό που λόγω των άθλιων όρων και του ακόμη πιο άθλιου ρόλου που αναθέτει στην νεολαία, ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!

Τέλος, επιδιώκουν την συνολική Στρατιωτικοποίηση του Λαού μας. Στην αιχμή αυτής της προσπάθειας βρίσκονται οι φασίστες των Λεσχών Εφέδρων, αλλά και η αναβάθμιση του θεσμού της ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ.

Επαναλαμβάνουμε: η καθεστωτική Αριστερά ΚΚΕ-ΛΑΕ συντάσσεται με αυτήν την χυδαία επίθεση του αστικού κράτους εναντίον των εργαζομένων και της νεολαίας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χτίζει "εθνικά μέτωπα" με την συνδρομή των καθεστωτικών ΜΜΕ, εντάσσοντας ενεργητικά τους ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων, ο κοινός αγώνας των λαών των Βαλκανίων.
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Απαιτείται επομένως ένα νέο εργατικό Διεθνιστικό Αντικαπιταλιστικό κίνημα ενάντια στην Αστική Παραγωγική Ανασυγκρότηση που θέλει Δούλο τον κόσμο της εργασίας, ενάντια στους ¨εθνικού στόχους και την εθνική ενότητα¨ που απαιτεί η αστική τάξη για να μας μετατρέψει σε Κρέας στα Κανόνια της, Αναλώσιμους της Κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου.
Δεν προετοιμαζόμαστε για να Δολοφονηθούμε μεταξύ μας εργάτες και νεολαία για επιχειρηματικά, κρατικά και Ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Αγωνιζόμαστε για την Ανατροπή της Καπιταλιστικής Κυριαρχίας, για την Κοινωνική Απελευθέρωση.  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου