Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Νέο σύστημα Κατάταξης Φαντάρων: κοστίζει ακριβά η Πολεμοκαπηλεία του Π.Καμμένου!

Την Παρασκευή 30/03/2018, μετά την Ορκωμοσία την νεοσυλλέκτων της Σειράς Μαρτίου ήρθε η ώρα του λογαριασμού για την λαϊκή οικογένεια.
Την ώρα εκείνη συνειδητοποίησαν τι σημαίνουν τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια, ότι η πολεμοκαπηλεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δε θέλει  μόνο το στρατευμένο παιδί τους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ για τα συμφέροντα του Λάτση και του Βαρδινογιάννη...
Στοχοποιεί και τους ίδιους, την λαϊκή οικογένεια, την οποία υποβάλλει σε αυτή την τεράστια έκτακτη φορολογία καθώς τις φορτώνουν το οικονομικό κόστος της Υποχρεωτικής στράτευσης.
Σύμφωνα λοιπόν με το νέο Σύστημα Κατάταξης, ο ορκισμένος φαντάρος πλέον έπρεπε να διανύσει ένα τεράστιο ταξίδι για να φτάσει στο σπίτι του και να απολαύσει την Άδεια της Ορκωμοσίας.
Ας φανταστούμε τον Αθηναίο που επιστρέφει από τον Λαγό του Έβρου ή κάποιο νησί των Δωδακανήσων...
Τον Πελοποννήσιο  φαντάρο που τον έχουν στείλει σε Κέντρο Κατάταξης της Μυτιλήνης.
Αυτός πρέπει να ταξιδεύσει από την Μυτιλήνη μέχρι τον Πειραιά/Αθήνα και μετά να συνεχίσει για την Πάτρα, την Ηλεία ή κάποια άλλη πόλη.Με την υπόκρουση λοιπόν των εθνικιστικών και πολεμικών ιαχών, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το στρατιωτικό κατεστημένο θεωρούν ότι βρήκαν την ευκαιρία να τσακίσουν τα δικαιώματα των φαντάρων και να επιβάλλουν ένα από τα πιο αντιδραστικά σχέδια του αστικού κατεστημένου, την αποστολή των συναδέλφων στρατιωτών από την πρώτη στιγμή στην Παραμεθόριο.
Μας λένε ότι μας κάνουν και τη χάρη με το να διατηρούν το 9μηνο της θητείας, καθώς η Στρατιωτικοποίηση που προωθούν απαιτεί Αύξηση της θητείας και πολύ περισσότερους μήνες στην χακί Σκλαβιά!  
Ο νέος τρόπος Κατάταξης με την πρόφαση της "οικονομίας", αποτελεί αποφασιστικό κρίκο στην Αντιδραστική Αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, στην προοπτική του Στρατού που θα επιβάλλει τα δόγματα Πολέμου/Καταστολής από τα Βαλκάνια (για αυτό περισσότερος Στρατός σε Ήπειρο, Κιλκίς, Σέρρες, Λιτόχωρο κλπ) έως την Ανατολική Μεσόγειο-Αφρική-Μέση Ανατολή. 
Είναι ο Ελληνικός Στρατός που συμμετέχει σε πολέμους και ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις (Κόσοβο, Μάλι, Λιβύη, Λίβανος, Αφγανιστάν κλπ), που αναλαμβάνει ρόλο Χωροφύλακα, κάνει τρομοκρατικούς πολέμους και αντιμετωπίζει ασύμμετρες απειλές (πρόσφυγες, κοινωνικά κινήματα κλπ), αλλά ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του αστικού κόσμου: ΑΟΖ σε Ιόνιο-Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο, ενεργειακά κοιτάσματα!     
Βέβαια, οι ίδιοι οι καραβανάδες που απαιτούν περισσότερο στρατό για να μην υπάρχουν ελλείψεις στην παραμεθόριο κρύβουν δύο ζητήματα:
Α. το 100% της επάνδρωσης που απαιτούν δεν είναι σύμφωνα με τα υπηρεσιακά σχέδια η επάνδρωση των μονάδων σε καιρό Ειρήνης, αλλά είναι ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ!
Δηλαδή το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ ομολογούν ότι ετοιμάζονται για Πόλεμο προκειμένου να επεκταθεί το Ελληνικό κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Λάτση-Βαρδινογιάννη-Energean-MOBIL-TOTAL-ENI!
Β. την ίδια ώρα που οδύρονται για την έλλειψη φαντάρων που βεβαίως δεν είναι αλήθεια, ταυτόχρονα έχουν χιλιάδες φαντάρους ως ΥΠΗΡΕΤΕΣ τους σε Λέσχες Αξιωματικών και Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις για να κάνουν Δωρεάν Διακοπές. Δηλαδή, οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Βίτσας διατηρούν και αυξάνουν τα προνόμια των στρατιωτικών στην πλάτη των απλήρωτων Δούλων του Ελληνικού Στρατού, δηλαδή τους φαντάρους.
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου