Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Πετούν με Αναβολές τους φαντάρους αντί να τους θεραπεύουν για τους Τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της θητείας

"Ο Στρατός οφείλει να μας παραδώσει στην κοινωνία όπως ακριβώς μας πήρε"!
Παρά την επικοινωνιακή καταιγίδα της κυβέρνησης και την συστηματική προσπάθεια να κυριαρχήσει στην κοινή γνώμη το αντιδραστικό χουντικό σλόγκαν "Στρατός-Λαός", καθημερινά αποδεικνύεται ότι ο Ελληνικός Στρατός είναι ότι πιο Σάπιος, Διεφθαρμένος, Εχθρικός Μηχανισμός του αστικού κράτους.
Βεβαίως, είναι κάτι που αποκρύπτουν τα κανάλια, δε θα το δεις στα ΨΕΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του STAR του Βαρδινογιάννη.
Η καθημερινή τριβή όμως με τον Στρατό και η πραγματική μάχη για τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή το αποκαλύπτει.
Η θητεία της χυδαίας Ακροδεξιάς διακυβέρνησης στο Υπουργείο Άμυνας δεν στιγματίζεται μόνο από τα σκουλήκια που έδωσαν για φαγητό στο ΚΕΝ Μεσολογγίου και στο ΚΕΤΘ Αυλώνα -με την ακόμη πιο αισχρή συγκάλυψη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Πενταγώνου.
Στιγματίζεται όμως και από το γεγονός ότι ο Ελληνικός Στρατός δεν θεραπεύει τους τραυματισμένους φαντάρους.
Την ίδια στιγμή που δαπανώνται εκατομμύρια ευρώ για τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, η νοσηλεία σε αυτά αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των στρατιωτικών, των οικογενειών τους και των Αποστράτων.
Ενώ η πολεμοκαπηλεία και το κλίμα συνεχούς πολεμικής ετοιμότητας-προετοιμασίας αυξάνει κατακόρυφα τα ατυχήματα και τους τραυματισμούς φαντάρων και μόνιμου προσωπικού, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες, αντί να  περιθάλπουν τους ασθενείς φαντάρους, τους δίνουν Αναβολή.
Μέχρι τώρα, σύμφωνα με το Νόμο, ο Στρατός έπρεπε να σου δώσει απολυτήριο στην ίδια κατάσταση υγείας που ήσουν όταν κατετάγεις.
Ψυχικά και Σωματικά Ακέραιο.
Σύμφωνα με τον Νόμο, ο Στρατός πρέπει να αντιμετωπίσει ότι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής στράτευσης.
Ο Νόμος λοιπόν καταστρατηγείται συστηματικά από την πολιτική ηγεσία που θέλει να περιορίσει τα όποια λειτουργικά έξοδα που έχουν να κάνουν με το προσωπικό -και εν προκειμένω με τα έξοδα νοσηλείας- και από τους στρατιωτικούς γιατρούς που ενδιαφέρονται περισσότερο για το Ιδιωτικό τους Ιατρείο.
Το μόνο που ενδιαφέρει το Πεντάγωνο είναι η αγορά όπλων για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, της Energean!
Τι κάνουν λοιπόν;
Στην περίπτωση που χρειαστεί μια σοβαρή εξέταση σε ωθούν να πας να της κάνεις με προσωπικά σου έξοδα, μακριά από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ όταν πρέπει να σε εγχειρίσουν για τον τραυματισμό που συνέβη κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας, σου δίνουν Αναβολή.
Η Αναβολή αποσκοπεί στο να αντιμετωπίσει ο φαντάρος με δικά του έξοδα, σε πολιτικό νοσοκομείο τον τραυματισμό και να επανέλθει αργότερα υγιής να υπηρετήσει στον Υπερήφανο Ελληνικό Στρατό των Πάνου Καμμένου και Φώτη Κουβέλη.
Φυσικά και πρόκειται για Παρανομία.
Φυσικά και πρόκειται για Απανθρωπιά.
Φυσικά και οι στρατιωτικοί γιατροί περιφρονούν τον όρκο που έχουν δώσει.
Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αντιδράσουν.
Πρέπει με αποφασιστικότητα να υπερασπίσουν τα δικαιώματα μας.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Εμείς καλούμε τους συνδικαλιστικούς φορείς των Ιατρών να σταθούν στο πλευρό μας.
Πρόκειται για μια Αισχρή Παρανομία που φυσικά μπορεί να αντιμετωπιστεί και με Νομικό τρόπο.
Οι Στρατιωτικοί Γιατροί το γνωρίζουν καλά: στον Στρατό υπάρχει καθεστώς Ανομίας, αλλά την πληρώνει κάθε φορά ο άμεσα εμπλεκόμενος!
  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου