Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Διαβάζουμε:
"Στις 5.00 το πρωί με εντολή Καμμένου και του Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Αποστολάκη, διατάχθηκε ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ. Η διαταγή που ενεργοποιεί αυτομάτως τη Δύναμη Δέλτα".
Από το πρωϊ διεξάγεται μια τεράστια άσκηση της Δύναμης Δέλτα στα Δωδεκάνησα και ένας ολόκληρος πόλεμος προπαγάνδας εις βάρος του λαού μας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δειξάγει αυτήν την Διακλαδική άσκηση του πιο "πολεμικού τμήματος των Ενόπλων Δυνάμεων" -με την συμμετοχή των Ειδικών Δυνάμεων, της Αεροπορίας Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας, των μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού- θέλοντας να στείλει πολλά μηνύματα εντός και εκτός συνόρων.http://diktiospartakos.blogspot.gr
Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία του κυβερνητικού προπαγανδιστικού μηχανισμού είναι ότι πείθει τον εργαζόμενο λαό μας ότι πρόκειται για ένα σοβαρό μεν πολεμικό επεισόδιο, εστιασμένο σε ένα σύμπλεγμα νησιών, αλλά δεν πρόκειται για ψηφίδα σε έναν Γενικευμένο Ελληνοτουρκικό Πόλεμο.
Και όμως το εντελώς αντίθετο συμβαίνει.
Η κινητοποίηση του Ελληνικού Στρατού από το πρωί είναι πολύ ευρύτερη από ότι μας δείχνουν τα τηλεοπτικά πλάνα.
Φαντάροι και χαμηλόβαθμο μόνιμο προσωπικό, από το πρωί χύνουν ιδρώτα και φτύνουν αίμα φορτώνοντας και ξεφορτώνοντας πυρομαχικά, ετοιμάζοντας τα μέσα του Ελληνικού Στρατού,  από τη μια γωνιά της Ελλάδας μέχρι την άλλη!
Δοκιμάζοντας όχι μόνο την εφαρμογή των αμυντικών σχεδίων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τα Επιθετικά!
Ο κόπος συνυπάρχει με την ανησυχία, του προσωπικού, των γονιών, των κατοίκων των ακριτικών περιοχών.
Όλων αυτών που καταλαβαίνουν ότι είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.
Όλων αυτών που θα εξαφανιστούν στα πρώτα λεπτά της Ελληνοτουρκικής αναμέτρησης.
  ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων, ο κοινός αγώνας των λαών των Βαλκανίων.
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Απαιτείται επομένως ένα νέο εργατικό Διεθνιστικό Αντικαπιταλιστικό κίνημα ενάντια στην Αστική Παραγωγική Ανασυγκρότηση που θέλει Δούλο τον κόσμο της εργασίας, ενάντια στους ¨εθνικού στόχους και την εθνική ενότητα¨ που απαιτεί η αστική τάξη για να μας μετατρέψει σε Κρέας στα Κανόνια της, Αναλώσιμους της Κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου.
Δεν προετοιμαζόμαστε για να Δολοφονηθούμε μεταξύ μας εργάτες και νεολαία για επιχειρηματικά, κρατικά και Ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Αγωνιζόμαστε για την Ανατροπή της Καπιταλιστικής Κυριαρχίας, για την Κοινωνική Απελευθέρωση.  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com


Διαβάστε επίσης:


Διακλαδική Δύναμη Δέλτα


Τη Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2004 ανακοινώθηκε από το Συμβούλιο Άμυνας (ΣΑΜ) η συγκρότηση ενός διακλαδικού σχηματισμού επιπέδου ταξιαρχίας από τμήματα Ειδικών Δυνάμεων με αποστολή την άμεση αντίδραση οπουδήποτε και αν χρειαστεί, είτε στο Αιγαίο, είτε στη Θράκη, είτε και στη Κύπρο. Το όνομα που είχε ανακοινωθεί τότε ήταν Διακλαδικός Σχηματισμός Άμεσης Αντίδρασης (ΔΣΑΑ) και υπάγεται στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ). Από αυτό γεννήθηκε αργότερα η γνωστή σήμερα «Διακλαδική Δύναμη Δέλτα» των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.


Πέρα από αυτό η ΔΣΑΑ έμεινε στην αφάνεια μέχρι τη Κυριακή 5 Ιουνίου του 2005 όταν ξανακούσαμε για αυτή τη διακλαδική δύναμη με ένα άλλο όνομα στην διακλαδική άσκηση «ΔΕΛΦΙΝ 05». Η άσκηση ήταν αρκετά ιδιαίτερη καθώς έκανε μία επίδειξη διαφορετικών σεναρίων ταχείας αντίδρασης στη θαλάσσια περιοχή του Μυρτώου πελάγους για εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σε περιπτώσεις κρίσεως. Το νέο όνομα της ΔΣΑΑ που ακούστηκε για πρώτη φορά άτυπα τότε ήταν «Διακλαδική Δύναμη Δέλτα».


Το όνομα ήταν πιθανότατα έμπνευση και από την Αμερικανική αντιτρομοκρατική μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού αλλά όπως είναι κατανοητό, ο ρόλος της Ελληνικής Δύναμης Δέλτα δεν είναι μόνο αντιτρομοκρατικός. Είναι καθαρά μία δύναμη αποτελούμενη από άντρες των Ειδικών Δυνάμεων και από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν στόχο την άμεση αντίδραση σε περιπτώσεις εθνικών κρίσεων.


Στη συνέχεια, το χειμώνα του 2012 άρχισαν οι συζητήσεις για το κατά πόσο θα πρέπει να υπάρξει μία ανεξάρτητη διοίκηση για τις διακλαδικές μονάδες και αυτό οδήγησε σε πολλές επισκέψεις του τότε Α/ΓΕΕΘΑ στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ). Ήταν μία πολύ σημαντική και δύσκολη απόφαση καθώς μέχρι τότε κάτι τέτοιο είχε συμβεί μόνο με την ΙΙΙ Μεραρχία Ειδικών Δυνάμεων (ΙΙΙ ΜΕΔ) κατά το 1948-1949 όπου κατά τη διοίκηση της στέγαζε όλες τις ειδικές δυνάμεις του στρατού ξηράς.


Έπειτα από τη διάλυση της ΙΙΙ ΜΕΔ οι Ειδικές Δυνάμεις του στρατού ξηράς (Καταδρομείς, πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές) τέθηκαν υπό άλλες διοικήσεις Σωμάτων Στρατού μέχρι την ίδρυση της 13ης Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων (ΔΕΔ) ως πραγματική διεύθυνση ειδικών δυνάμεων το 1988 με μόνη ευθύνη τους αμφίβιους καταδρομείς, και σταδιακά, μέχρι το 2005 όλες τις μονάδες ειδικών δυνάμεων του στρατού ξηράς.


Αυτό όμως δεν περιλαμβάνει τις Ειδικές Δυνάμεις των άλλων δύο κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας. Έτσι το Σεπτέμβριο του 2013 με μεγάλη χαρά είδαμε την ίδρυση της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) με υπουργική απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κυρίου Πάνου Παναγιωτόπουλου έπειτα από εισήγηση του Συμβουλίου των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ). Η ΔΔΕΕ έγινε υπεύθυνη για τις ακόλουθες μονάδες ειδικών επιχειρήσεων:

Ζ’ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ ΜΑΚ)
Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ)
Ομάδες Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ)
31η Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας – Διάσωσης (31 ΜΕΕΔ)


Με τα τμήματα της ΔΔΕΕ αλλά και σε συνεργασία με την ΔΕΔ γίνεται η συγκρότηση της «Δύναμης Δέλτα» η οποία αποτελεί την πρώτη δύναμη ταχείας αντίδρασης της πατρίδας μας σήμερα. Από το 2014 η διοίκηση της «Δύναμης Δέλτα» υπάγεται στη ΔΔΕΕ ενώ συχνά ενεργοποιείται από τον Α/ΓΕΕΘΑ για ασκήσεις ετοιμότητας. Αξίζει σε αυτό το σημείο να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών από τη τηλεοπτική εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» που παρότι είναι μερικών ετών δίνει μία καλή εικόνα των δυνατοτήτων αλλά και της αποστολής της ΔΔΕΕ αλλά και της «Διακλαδικής Δύναμης Δέλτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου