Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Οι Ραν Ταν Πλαν στρατιωτικοί του ΓΕΣ βρήκαν τους ενόχους για την Αυτοκτονία των Φαντάρων: Ένοχοι είναι οι Φαντάροι και ΟΧΙ ο Στρατός...


Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα δραματικά γεγονότα της Αυτοκτονίας του συναδέλφου στη Ρω, το ΓΕΣ και οι στρατιωτικοί επιχείρησαν το ενοχοποιήσουν το ίδιο το άτυχο παλικάρι, καθώς και το σύνολο των φαντάρων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι φαντάροι που έχουν επικοινωνήσει με την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων από το ΚΕΤΧ Πάτρας μεταφέρουν πως τα στελέχη τους στην φρουρά που ακολούθησε της Αυτοκτονίας/Δολοφονίας, δηλαδή την Τετάρτη το μεσημέρι, περνούσαν εμμέσως πλην σαφώς το μήνυμα πως δεν υπάρχει τόσο η ευθύνη του στρατού για την αυτοκτονία όσο η ευθύνη των ίδιων των φαντάρων.
Χωρίς ίχνος Αυτοκριτικής για την απαράδεκτη και επιθετική συμπεριφορά τους.
Χωρίς καμιά διάθεση αναζήτησης των αιτιών που προκάλεσαν την τραγική απώλεια και οι οποίες φυσικά συνδέονται με την ίδια τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων και την χακί καθημερινότητα της ακραίας εργασιακής εκμετάλλευσης, του ατελείωτου χωσίματος, της φυλάκισης νέων ανθρώπων πίσω από τις μάντρες των στρατοπέδων, αλλά και την ακραία πολεμική προετοιμασία..
Το ΓΕΣ, οι Διοικήσεις των μονάδων και οι συγκεκριμένοι στρατιωτικοί επιλέγουν να επιτεθούν ξανά στους φαντάρους χρεώνοντας τους την ευθύνη για την Αυτοκτονία.
Γιατί;
Γιατί δεν προχώρησαν σε έγκαιρη ενημέρωση των διοικήσεων για την κατάσταση που βρίσκονται οι συνάδελφοί τους στους θαλάμους ή μαζί τους στη σκοπιά και στα φυλάκια.
Γιατί δεν είναι σκληραγωγημένοι οι νέοι μας και δεν αντέχουν τις κακουχίες...
Γιατί οι στρατιωτικοί προσπαθούν να μας κάνουν Άνδρες αλλά εμείς αντιδρούμε...
Ρωτάμε: πιστεύει κανείς ότι με αυτά τα μυαλά και με αυτές τις αρρωστημένες μιλιταριστικές αντιλήψεις ο άτυχος 22χρονος φαντάρος που Αυτοκτόνησε στην Ρω θα είναι ο τελευταίος;
Εμείς καλούμε τους γονείς να Αντιδράσουν.
Να μην αφήσουν τα παιδιά τους απροστάτευτα στις μιλιταριστικές και πολεμοκάπηλες ορέξεις των Καραβανάδων και του Υπουργείου Άμυνας.
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου