Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΕΛΔΥΚ: Εδώ δεν είναι Ελλάδα... εδώ πληρώνεστε, ΔΕΝ είστε φαντάροι, είστε επαγγελματίες


Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, και περί ώρα 08:50, στο πλαίσιο άσκησης ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ» του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), ερπυστριοφόρο όχημα, της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), που κινούνταν προς το πεδίο βολής «ΞYΝΤΟΥΣ», ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 5 εκ των επιβαινόντων Οπλιτών Θητείας, οι οποίοι διακομίσθηκαν για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Είναι φανερό ότι το κλίμα απειλής της πολεμικής ετοιμότητας εντείνεται ολοένα και περισσότερο και τα θύματά του πληθαίνουν συνεχώς.
Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων τους τελευταίους μήνες δέχεται από φαντάρους πληροφορίες και αποκαλύπτει τα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο. Σήμερα την ίδια μέρα με το ατύχημα βγάλαμε την παρακάτω ανακοίνωση για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει μέσα από τα μάτια των στρατευμένων.
Έχοντας συμπληρώσει έναν ικανοποιητικό κύκλο επαφών και διασταυρώσει έναν επαρκή όγκο πληροφοριών μπορούμε να καταλήξουμε στα παρακάτω με ασφάλεια. 
 Σχεδόν σε όλες τις ΕΣΣΟ των τελευταίων χρόνων έχει δοθεί μεγάλη προπαγάνδα από το ΓΕΣ στους φαντάρους για να πιεστούν και να δεχτούν τη μετάθεση. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις στημένες ομιλίες φαντάρων που παίζουν το ρόλο του ικανοποιημένου που πήγε στην Κύπρο, προπαγανδιστικά video που δείχνουν μονά κρεβάτια τα οποία υπάρχουν σε ελάχιστους λόχους και προϋποθέσεις που παράνομα δεν αναφέρονται, όπως είναι το ηλικιακό όριο των 25 ετών πάνω από το οποίο το άτομο απαγορεύεται να επιλέξετε αυτή τη μετάθεση. 
Το ΓΕΣ στην συνέχεια παρανομεί και πάλι και λέει πως η μετάθεση είναι υποχρεωτική και όχι προαιρετική αν δεν συμπληρωθεί από τους εθελοντές ένας απαιτούμενος αριθμός τον οποίο δεν δημοσιοποιεί επίσης. 
Εντός της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης που δίνει το ΓΕΣ για την μετάθεση στην Κύπρο περιλαμβάνονται και αναφορές στα επιδόματα των 270€, το ένα και μοναδικό δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο που δικαιούνται οι φαντάροι και εν γένει την καλύτερη ζωή της Κύπρου που είναι όμως πολύ ακριβή ή το C130 που είναι όμως πάντα πιασμένο από τα στελέχη. 
Οι επαφές της Επιτροπής Αλληλεγγύης αναφέρουν όμως την πραγματική εικόνα απ τη ζωή στην ΕΛΔΥΚ. 
ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ:
Πολύ σφιχτό πρόγραμμα, συνεχείς ασκήσεις με πραγματικά πυρά, καψώνια, συνεχή πίεση στους φαντάρους αλλά και ανάποδη αυτή τη φορά προπαγάνδα! 
"Ε δω δεν είναι Ελλάδα.. εδώ πληρώνεστε, δεν είστε φαντάροι, είστε επαγγελματίες και όλα πρέπει να βγαίνουν πένα"
 Ή "είστε εδώ με τη θέληση σας δεν σας έφερε κανείς με το ζόρι, επομένως δεν υπάρχουν ούτε ελαφρυντικά, ούτε συγχωρείτε τίποτα.. 
"Μα λοιπόν ποια είναι η ΕΛΔΥΚ;
Να οι δύο όψεις τους ΓΕΣ, με τη διπλή προπαγάνδα, μια για να πας και μια για να το βουλώσεις! 
Επιβεβαιώνεται λοιπόν και από τους φαντάρους της ΕΛΔΥΚ η θέση μας πως δεν πρόκειται για θητεία αλλά για αποστολή μισθοφόρων έξω από τα σύνορα για την κατασκευή και ανανέωση ενός πάμφθηνου στρατού επικυριαρχίας του Ελληνικού κράτους, αποτελούμενο από τη φτωχή νεολαία! 
Συνάδελφε γύρνα τους την πλάτη.
Αρνήσου τη μετάθεση στην Κύπρο ως δείγμα εναντίωσης στους πολέμους που δεν μας αφορούν! 
Δεν θα σκοτώσουμε και Δεν θα σκοτωθούμε εμείς για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, της EXXXON-MOBIT, TOTAL, ENI.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ
 Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου