Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Για την 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στον Έβρο: Συνεχή ατυχήματα, ασκήσεις χωρίς γιατρό-Πίεση μέχρι εξαντλήσεως για τους πολλούς και βυσματοκρατία! Ο εχθρός είμαστε εμείς, ο πόλεμος γίνεται εναντίον μας.

Ο Ελληνικός Στρατός ΔΙΕΞΑΓΕΙ έναν πραγματικό πόλεμο κατά της νεολαίας.
Ο εχθρός είμαστε εμείς, ο πόλεμος γίνεται εναντίον μας. 
Οι Αυτοκτονίες προκάλεσαν τις Συσκέψεις των διοικητών, με το ΓΕΣ να στέλνει διαταγές, χαρτιά για να "σώσει οτιδήποτε και αν σώζεται"...
Πέρα όμως από τα βαρύγδουπα λόγια, πέρα από την χαρτούρα του Υπουργείου Άμυνας και των Επιτελείων, υπάρχει η χακί πραγματικότητα...
Αυτή που τσακίζει, αυτή που τραυματίζει, αυτή που ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ! 
Οι αυτοκτονίες στον ελληνικό στρατό διαδέχονται η μια την άλλη και όσο και αν προσπαθούν να αποτινάξουν και να αποκρύψουν τις ευθύνες που τους βαραίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, μιλώντας για ψυχολογικά-προσωπικά προβλήματα και άλλες τέτοιες φθηνές δικαιολογίες, τόσο κολλάνε πάνω τους. 
Το λέμε ξανά: πολιτική και στρατιωτική ηγεσία είναι οι ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
Πάνος Καμμένος, Φώτης Κουβέλης, ΑΓΕΣ Στεφανής είναι αυτοί που έχουν προκαλέσει αυτή την άθλια κατάσταση που βιώνουμε όλοι στον στρατό:
τα καψώνια, τη βυσματοκρατία, τις εμπλοκές, την εξοντωτική εκπαίδευση και τις ατελείωτες υπηρεσίες, το άδειασμα των στρατοπέδων για κνα έχουν στρατιώτες-υπηρέτες στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και τις Λέσχες Αξιωματικών....
Δεν ξέρουν ότι όλα αυτά, διαρκώς και εντεινόμενα επιβαρύνουν τόσο την ψυχολογική όσο και την σωματική κατάσταση των νεολαίων στρατευμένων και των στελεχών. 
Δείτε τι συμβαίνει στην 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία και βγάλετε τα συμπεράσματα σας για το πως ο Ελληνικός Στρατός ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ την νεολαία.

Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο στην 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στον Έβρο η κατάσταση δείχνει να επιδεινώνεται μέρα με την μέρα.
Δεν είναι μόνο η αυτοκτονία του 33 χρόνου, το καψώνι στην 311 ΕΜΑ, η ανεπάρκεια του νέου συστήματος κατάταξης νεοσυλλέκτων, οι εμπλοκές (που θα ενταθούν από νέες βυσματικές μεταθέσεις) που έχουμε αναφέρει για πολλές μονάδες της σε προηγούμενα γράμματα, αλλά και η ίδια η εκπαίδευση από μόνη της και το περιεχόμενο αυτής.
Στις ασκήσεις που έγιναν την προηγούμενη βδομάδα στα πλωτά, είχαμε δυο τραυματισμούς!
Ένα σπασμένο χέρι και ένας τραυματισμός στο κεφάλι.
Και μάλιστα στην πλειοψηφία των ασκήσεων δεν υπάρχει γιατρός παρά μόνο νοσηλευτής! Γεγονός που πλην ελαχίστων εξαιρέσεων συμβαίνει και στα ΣΠΕΝ, για την μεραρχία και για τις ασκήσεις της! 
Την ίδια στιγμή που δεκάδες οπλίτες τοποθετούνται σε ιατρεία στα νησιά, όπου με πρόσχημα ότι έρχονται να καλύψουν τα κενά του ΕΣΥ, στηρίζουν την Τουριστική Βιομηχανία. 
Την ίδια στιγμή που στο 219 στο Διδυμότειχο και στο 216 ΚΙΧΝΕ με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ τρέχουν να στελεχώσουν με ιατρικό προσωπικό και μέσα ώστε τα στελέχη να μπορούν να έχουν την σωστή υγειονομική περίθαλψη. 
Οι μονάδες όμως μένουν χωρίς γιατρούς.
Αυτό το ξέρει ο ΑΓΕΣ Στεφανής που επιπλέον υπερκαλύπτει με στρατιώτες γιατρούς τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Η στρατευμένη νεολαία όμως για το ΓΕΣ και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί αναλώσιμο υλικό, ΔΟΥΛΟΙ για να τους κάνουν τις δουλειές τσάμπα και κρέας στα κανόνια για τα κοιτάσματα του Λάτση και του Βαρδινογιάννη, των EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI. 



Και αν αναρωτιέστε ποιο είναι το αντικείμενο της εκπαίδευσης ενός φαντάρου στα σύνορα και όχι μόνο, δεν είναι άλλος από τον πρόσφυγα.
Αυτός είναι ο εχθρός του Ελληνικού Στρατού μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό.
Ενάντια στον απεργό, τον άνεργο, το μετανάστη καλείται να εκπαιδευτεί η νεολαία σήμερα.
Το πιο πρόσφατο άλλωστε περιστατικό από την 16η Μεραρχία στον Έβρο ήταν ξεκάθαρο. Κλήθηκαν οι φαντάροι να συμμετέχουν σε σενάριο ασφαλείας με αντικείμενο ότι “λαθρομετανάστες πλησιάζουν στο στρατόπεδo”, πως θα τους διαχειριστούν και θα τους "δώσουν πακέτο" στην Αστυνομία. 


Η δική μας απάντηση είναι ξεκάθαρη: 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα. 

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά. 
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο. 
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν. 
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου