Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ο συνταξιούχος Φραγκούλης Φράγκος θα μας σώσει ξανά με Ακροδεξιό κόμμα...


Τα εθνικιστικά συλλαλητήρια για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ αποτελούν μια χρυσή ευκαιρία για τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής να το παίξουν Μακεδονομάχοι, αφού τους ξέπλυνε πολιτικά ο Μ.Θεοδωράκης!
Είναι όμως και ένα πολιτικό εργαστήριο όπου κυοφορείται το νέο κόμμα της Ακροδεξιάς, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν Στρατηγοί. 
Ένα κόμμα που έρχεται να καλύψει το κενό της "καλής Χρυσής Αυγής", σε μια περίοδο που κλιμακώνεται ο επιχειρηματικός πόλεμος, αλλά και οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί, με την αστική τάξη της χώρας μας να πανηγυρίζει για την "προνομιακή της σχέση" με τις ΗΠΑ και την Ρωσία να αγκαλιάζει εθνικιστές και ακροδεξιούς.
 Μία σαφής ένδειξη γι’ αυτές τις εν εξελίξει διεργασίες είναι έρευνα η οποία τρέχει αυτές τις ημέρες και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου.
Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν θα είχε απήχηση ένα κόμμα με ακραία εθνικιστικά χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ερωτηματολόγιο της έρευνας, ως επικεφαλής αυτού του νέου κόμματος προαλείφεται ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος.
Η σχετικά αρθρογραφία αποκαλύπτει ότι η έρευνα την οποία επιμελείται καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει συνολικά 22 ερωτήσεις.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και οι ακόλουθες:
• Πόσο σημαντικό είναι κατά τη γνώμη σας να υπάρξει ένας ενιαίος πολιτικός φορέας που να αντιπροσωπεύει το πατριωτικό ρεύμα;
• Πιστεύετε ότι τα συλλαλητήρια έδειξαν ότι αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για τη δημιουργία ενός ενιαίου πατριωτικού φορέα που να μιλά «πατρίδα», «θρησκεία», «οικογένεια»;
• Σας φοβίζει η ιδέα να ψηφίσετε κάποιο νέο πολιτικό κόμμα του πατριωτικού χώρου;
• Εν μέσω των συλλαλητηρίων ακούστηκε το όνομα του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου για να ηγηθεί ενός νέου πατριωτικού κόμματος.

Θεωρείτε ότι έχει προοπτική ένας τέτοιος πολιτικός φορέας;
• Πόσο έχουν τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία επηρεάσει τις απόψεις σου και τις στάσεις σου όσον αφορά την επιλογή σου για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές;
• Γενικά πιστεύεις ότι η λύση της κυβέρνησης για «Βόρεια Μακεδονία» θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους όποτε γίνουν βουλευτικές εκλογές;
• Ο μεγάλος αριθμός των κομμάτων που βρίσκονται στα Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας ενδέχεται να αντιπροσωπεύει αθροιστικά πάνω από το 10% του εκλογικού σώματος, όμως το καθένα ξεχωριστά πιθανόν να μη ξεπερνά το 3% για να μπει στη Βουλή.

Κατά τη γνώμη σας ποιος είναι ο λόγος που δεν συνενώνονται;
Σε αυτό το τελευταίο ερώτημα οι προτεινόμενες απαντήσεις είναι οι εξής:
– Ενδιαφέρονται για το κόμμα τους περισσότερο παρά για τους Έλληνες
– Οι φιλοδοξίες τους
– Κίνητρό τους είναι τα βουλευτικά προνόμια
– Οι μεταξύ τους φιλονικίες

Υπάρχει επίσης το ερώτημα:
«Κατά την άποψή σας ποιος είναι ο κυριότερος λόγος που τα ΜΜΕ δεν προβάλλουν τις πατριωτικές απόψεις;» και οι προτεινόμενες απαντήσεις είναι οι ακόλουθες:
– Γιατί είναι καθαρές οι θέσεις τους για τα Μνημόνια και τη μη νόμιμη μετανάστευση
– Γιατί μιλούν ξεκάθαρα για «πατρίδα», «θρησκεία», «οικογένεια»
– Γιατί η νέα τάξη πραγμάτων είναι αντίθετη με τις πατριωτικές ιδέες

Τέλος, στην έρευνα υπάρχει και το ερώτημα:
«Ποιο από τα παρακάτω κόμματα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας κατά την εκτίμησή σας θεωρείτε ότι θα ξεπεράσει το όριο του 3% για να εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή;».
Στις προτεινόμενες απαντήσεις περιλαμβάνονται τα κόμματα: Εθνικό Μέτωπο, Ελληνική Λύση, Ελλήνων Πολιτεία, Κίνημα Δικαιοσύνης, ΛΑΟΣ, Νέα Δεξιά, Παρόν, Πολιτική Κίνηση ΔΕΛΤΑ, Πρώτη Γραμμή, Ρίζες και Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση.

Όπως γίνεται αντιληπτό από την δημοσκόπηση, έχει στηθεί το πλαίσιο δημιουργίας νέου Ακροδεξιού, Εθνικιστικού και Ρατσιστικού κόμματος.
Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό των Αντιφασιστών συναγωνιστών που με ιδιαίτερο σθένος βρίσκονται μαχητικά απέναντι στο Φασισμό και θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να πάρουμε ενωτικές πρωτοβουλίες για την συγκρότηση ενός μαζικού αντικυβερνητικού αντιπολεμικού αντικαπιταλιστικού κινήματος, που να στρέφεται ταυτόχρονα ενάντια στο ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, συνενώνοντας συλλογικότητες του εργατικού και φοιτητικού κινήματος, αντιρατσιστικές-αντιφασιστικές-αντιπολεμικές πρωτοβουλίες. 
Πρέπει τώρα να κλιμακώσουμε την πάλη μας ενάντια στην συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας-ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και την πρόσφατη απόφαση της ΕΕ που κλιμακώνει τον πόλεμο κτά των προσφύγων και εκφράζει συνολικότερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Σκόπιμο όμως κρίνουμε να θυμίσουμε τι σημαίνει ο συνταξιούχος Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος:

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: "Δεν είναι τρελός ο Στρατηγός... Ακροδεξιός που θέλει ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ είναι!

Ποιος είναι ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, υπέρμαχος των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που ηγείται των Ακροδεξιών Μακεδονομάχων
Παίρνουμε την πρωτοβουλία να θυμίσουμε μερικά στιγμιότυπα της στρατιωτικής και πολιτικής πορείας του Φραγκούλη Φράγκου, όπως αναδεικνύονται μέσα από τις ανακοινώσεις μας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010
Μια επιστολή γεμάτη απόγνωση λάβαμε από Έλληνες στρατιωτικούς που συμμετέχουν στις κατοχικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. Στρατιωτικούς που η κυβέρνηση έστειλε στην πρώτη γραμμή ενός άδικου πολέμου.
Στελέχη που έχοντας αφήσει πίσω οικογένειες και μικρά παιδιά, βρίσκονται καθημερινά στο στόχαστρο της αφγανικής Αντίστασης, που τους αντιμετωπίζει, δικαίως, ως Κατακτητές που καταδυναστεύουν το παρόν και μέλλον του Αφγανικού λαού. Τελικά, η πλατεία Αττικής και του Άγιου Παντελεήμονα είναι το τέλος μιας τραγωδίας που γράφεται και από τα χέρια των Ελλήνων Μισθοφόρων. http://diktiospartakos.blogspot.gr

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010


Ενα ευρύ και συνεχώς επεκτεινόμενο πρόγραμμα εκπαίδευσης για αγώνα και σε κατοικημένους τόπους ''τρεχει'' ο Ελληνικός Στρατός οπως αλλωστε κανουν ηδη εδω και χρονια ολες οι συγχρονες και μεγαλες Ενοπλες Δυναμεις παγκοσμιως. Η συσσώρευση πληθυσμού σε σύγχρονα αστικά κέντρα, αλλά και οι αποστολές που καλούνται να εκπληρώσουν τα στρατευματα στο πλαίσιο της συμμετοχής τους με διεθνείς Οργανισμούς σε Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης, δημιούργησαν και ενίσχυσαν την ανάγκη της εκπαίδευσης του προσωπικού, μεταξύ των άλλων και στις επιχειρήσεις αυτού του τύπου. Στο Στρατό Ξηράς αυτή η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς σε θεωρητικό επίπεδο στις Σχολές Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης και για το σύνολο του προσωπικού σε όλες τις Μονάδες, υπό τη μορφή ρεαλιστικών ασκήσεων σε αναλογα διαμορφωμενα πεδια εκπαιδευσης .Μια τετοια ασκηση παρακολουθησε προσφατα ο Αρχηγος ΓΕΣ αντιστρατηγος Φραγκουλης Φραγκος. http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010

Ακραίες αυθαιρεσίες, συλλογικά βασανιστήρια, απειλές, ιδιαίτερα στους δεκάδες απολυόμενους φαντάρους, κόψιμο αδειών, λειτουργία του Πειθαρχείου, είναι μερικά μόνο από ακραία, τρομοκρατικά μέτρα που έχουν ληφθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα μετά την απώλεια ενός G3.

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012
Σύμφωνα με τα συνεχή δημοσιεύματα στον καθεστωτικό τύπο και στα blogs, ο ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος, είναι «ο καλύτερος υπουργός που έχει περάσει από το Πεντάγωνο». Οι ιδανικές σχέσεις που διατηρεί με τη Χρυσή Αυγή και το σύνολο της Ακροδεξιάς, με την οποία χαιρετίζεται αυτός μόνος στη Βουλή, όταν δεν υπερασπίζει τους παρανομούντες ΟΥΚάδες στα Ναυτοδικεία, το πατερναλιστικό προφίλ έναντι των ένστολων που καλλιεργεί συστηματικά, η εικόνα του αποφασισμένου «Τουρκοφάγου», που τολμά να τα βάλει ακόμη και με τη Τρόικα, είναι τα διαπιστευτήρια που κουβαλά διεκδικώντας είτε την παραμονή του στο ΥΕΘΑ είτε τη μεταπήδηση του στην ΕΥΠ, ως επικεφαλής. Δεν είναι και μικρό πράγμα. Ένας απόστρατος που αφού διαπραγματεύτηκε την κάθοδο του στις εκλογές της 6ης Μαΐου με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, ανεπιτυχώς τελικά, αφού κανένας δεν του εγγυήθηκε την εκλογή, να πιάνει την ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων στην προσωρινή κυβέρνηση του Πικραμμένου, διεκδικώντας λαμπρό πολιτικό μέλλον: PRESSING, METRO, DEGENCENET.GR κλπ., ακόμη και το Γεράκι του Αιγαίου (οι γνωστές φασιστικές πολιτοφυλακές που εκπαιδεύονται στην ένοπλη καταστολή των κοινωνικών κινημάτων και της αριστεράς) απαιτούν την παραμονή του στο Πεντάγωνο και γιατί όχι, την Πρωθυπουργοποίηση του!!! http://diktiospartakos.blogspot.gr

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: Ο ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!
Καταρχήν, σίγουρα θα υπάρξουν ορισμένοι που θα επιχειρήσουν να ερμηνεύσουν το συγγραφικό εγχείρημα του πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου επισημαίνοντας τις δραματικές συνέπειες από την αύξηση της τιμής των φαρμάκων και τη διακοπή θεραπευτικών αγωγών. Όμως, ο τελευταίος, οικονομικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει. Άλλοι, θα θίξουν τη μεγαλομανία και την έπαρση του ανδρός, την ανάγκη του να αντιταχθεί πνευματικά και πολιτικά στον Τούρκο διανοούμενο και ΥΠΕΞ Νταβούτογλου, αντί με σύνεση να διδαχθεί από τα λάθη του πολιτικού του αντιπάλου που απομόνωσε πολιτικά την χώρα του, καλλιεργώντας την εχθρότητα με όλους τους γείτονες, φτάνοντας ακόμη και στην απειλή πολέμου προς την Συρία, που αμφισβητεί συλλήβδην ο λαός του. Τέλος, υπάρχουν και αυτοί που διαβλέπουν ερωτοτροπία με την ακροδεξιά και το μιλιταρισμό, βαυκαλισμό με νέες «Μεγάλες Ιδέες», πρόκριμμα για αντίστοιχα Μεγάλες Καταστροφές για τους λαούς της περιοχής. http://diktiospartakos.blogspot.gr

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012
ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΗΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΟΥΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ!
-Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ -ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ...
ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΙΔΟΥ Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΟΥ…
Τα παραπάνω συνθήματα αποδεικνύουν σε ποιους, με ποιο τρόπο, με ποιο περιεχόμενο απευθύνεται η προσπάθεια συγκεκριμένου τμήματος του ελληνικού κεφαλαίου να οριοθετήσει συγκεκριμένη πολιτική εφεδρεία, με ευδιάκριτα εθνικιστικά και φιλοπόλεμα πολιτικά χαρακτηριστικά. Ένα πολιτικό κάλεσμα τμήματος της άρχουσας τάξης, με μεγάλη εμπειρία στη διαπλοκή και το πολιτικό marketing- αν σκεφτούμε πιο αιώνιο «πολιτικό βρέφος» της σοσιαλδημοκρατίας κρύβεται από πίσω- που γίνεται εγκάρδια δεχτό από τη φασιστική συμμορία.

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: Ο ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (τα πιστεύει, δεν λέει Πρωταπριλιάτικα αστεία)
Πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Πόλη: Δεν το λέει μόνο η Χρυσή Αυγή, αλλά και ο Φραγκούλης Φράγκος
Η ομιλία του γνωστού για τις ακραίες απόψεις του πρώην ΑΓΕΣ και ΥΕΘΑ Φραγκούλη Φράγκου στην Πάφο με τίτλο«Η σημασία της επαναστάσεως του 1821 για τους Πανέλληνες» αποκάλυψε σε όλο της το μεγαλείο την ακροδεξιά πολιτική αντίληψη, ενός στρατηγού που δε φόρεσε τις παντόφλες της αποστρατείας, αλλά διεκδικεί πολιτικό ρόλο. Και μάλιστα πολιτικό ρόλο στο χώρο της Ακροδεξιάς. Για αυτό και διασχίζει όλο την Ελλάδα και όχι μόνο, διαδίδoντας τις εθνικιστικές και πολεμοκάπηλες αντιλήψεις του.http://diktiospartakos.blogspot.gr

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014
“Στρατηγέ βιάστηκες” , είπε πρώην αρχηγός στον απόστρατο Επιτήδειο για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή. 
Ο απόστρατος αρχηγός που όλο και το ψάχνει να εμπλακεί στην πολιτική και όλο δεν του κάθεται, βρίσκεται σε συζητήσεις όπως λένε οι πληροφορίες για το νέο κόμμα που φέρεται ότι ετοιμάζει ο Μπαλτάκος μετά από τις ευρωεκλογές. Κόμμα που αν τελικά προκύψει θα κινηθεί στα δεξιά της δεξιάς της ΝΔ και θα φθάνει μέχρι την …αυλή της Χρυσής Αυγής. Γι΄ αυτό ο αρχηγός είπε στον Επιτήδειο ότι βιάστηκε. Ο αντιστράτηγος όμως δεν μπορούσε να περιμένει από τη μία και από την άλλη μόνο με τη ΧΑ έχει ελπίδες να εκλεγεί και να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό μισθολόγιο, όπως είχε συνηθίσει επί πολλά χρόνια . Όταν το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ τον είχε στείλει δυο φορές σε θέσεις εξωτερικού. http://armynews.gr/?p=21459http://diktiospartakos.blogspot.gr

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014
Σύμφωνα με ανάρτηση του onalert.gr "σε μία ταβέρνα της Πεντέλης έγινε το ραντεβού του Τάκη Μπαλτάκου, πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά και του Φραγκούλη Φράγκου πρώην Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ. Το ραντεβού κανονιζόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά πάντα κάτι το οδηγούσε σε αναβολή. Το θέμα της συζήτησης πολιτικό και φυσικά είχε να κάνει με την φημολογία για την δημιουργία νέου κόμματος που ετοιμάζει ο κ. Μπαλτάκος. http://diktiospartakos.blogspot.gr

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013
Αίσθηση και προβληματισμό για τη διείσδυση των Ναζιστών στις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων προκάλεσε η οργισμένη αντίδραση των γνωστών εθνικιστικών και αντιδραστικών κύκλων απέναντι στην κριτική που ασκήθηκε στον επίσης ακραίο και τρομερά φιλόδοξο πολιτικά πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο, που η αρθρογραφία τον θέλει κατά περιόδους να διαπραγματεύεται βουλευτική ή ακόμη και υπουργική θέση, με το ΛΑΟΣ και τη ΝΔ, ενώ οικοδομεί σταθερά το πολιτικό του προφίλ.http://diktiospartakos.blogspot.gr

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου